EWBUD 22.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 i już mam wstępną wycenę Najleprze jest to, że budowę się dzieli na dwa etapy, pierwszy montaż i już można sobie spokojnie chodzić. Drugi za rok dopieszczanie, czyli malowanie, kładzenie stopni z drewna lub płytek, montaż barierki. A tak miałyby wyglądać [ATTACH=CONFIG]236691[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236693[/ATTACH] Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Bardzo ładne te schody. Znacznie bardziej mi się podobają od tych, które pokazywałeś na wizualizacji. Czy Twoje projektantki mogłyby wstawić takie właśnie schody w wizualizację? Myślę, że pięknie będą wyglądać. Popatrz tu są właśnie takie z białymi bokami i są niezwykle urodziwe i eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 pierwsze mi sie podoba, ale wydaje mi sie, ze skoro maja byc w jadalni to moze byc ciezko... Widze, ze jestesmy na podobnym etapie, tez wlasnie poszukuje krzesel do jadalni szukam juz 3 miesiac i jakos nie mam przekonania do zadnych... a nie chce wybierac mniejszego zla, wiec szukam dalej... Neszko, te fotki, które wkleiłam to propozycje jadalni. Rozumiem, że skoro pierwsze Ci się podoba, to chcesz coś tapicerowanego, ale o oryginalnym kształcie. To krzesła z odzysku Piękne i oryginalne, a na dodatek bardzo tanie, meble można uzyskać w ten sposób Włoskie Giorgietto Polski Paged Zilko Chyba czeskie, ale dostępne u nas. LITE Krzesło polskie http://www.insidelab.pl/furniture/krzeslo-lite/ Tu http://www.sklep.meble.pl/meble/krzesla/ znajdziesz duży wybór. Są też Zilko i te z pierwszej fotki, które Ci się podobały, ale chyba nie żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 22.01.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 odcienie drewna, nie wchodza w ogole w gre, nie mamy nic w tych odcieniach w domu. Potrzebuje 4 krzesla czarne i dwa biale, ale nie moge sie zdecydowac... Mam czarny stoł drewniany - ale pomalowany na czarno z szara szyba i kompletnie nie moge sobie wyobrazic jakie krzesla beda pasowac zreszta w mojej galerii powinien byc stol... i mysle i szukam i nic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.01.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Z tego wszystkiego najlepsze jest to że ktoś to u nas robi I to w 2 miesiące. Co komu z pięknych schodów, które są niewykonalne Pytanie jeszcze czy ktoś takie schody użytkował, żeby nie było jakichś kwiatków. Pestka56 - jak myślisz jaka jest szerokość boków tych schodów? Chciałbym to zgrać z grubością stropu. Bardzo ładne te schody. Znacznie bardziej mi się podobają od tych, które pokazywałeś na wizualizacji. Czy Twoje projektantki mogłyby wstawić takie właśnie schody w wizualizację? Myślę, że pięknie będą wyglądać. Popatrz tu są właśnie takie z białymi bokami i są niezwykle urodziwe i eleganckie. [ATTACH=CONFIG]236704[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236706[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236707[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236708[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236709[/ATTACH] Edytowane 22 Stycznia 2014 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 odcienie drewna, nie wchodza w ogole w gre, nie mamy nic w tych odcieniach w domu. Potrzebuje 4 krzesla czarne i dwa biale, ale nie moge sie zdecydowac... Mam czarny stoł drewniany - ale pomalowany na czarno z szara szyba i kompletnie nie moge sobie wyobrazic jakie krzesla beda pasowac zreszta w mojej galerii powinien byc stol... i mysle i szukam i nic :/ A kolorowe też nie? Nawet każde inne. Taki greps radosny. Jak chcesz czarne i białe, to może jeszcze inaczej: 4 krzesła i 2 krzesła z podłokietnikami jak fotele; 4 krzesła + 2 z zupełnie innej bajki. Zerknę na Twój stół może wymyślę coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Z tego wszystkiego najlepsze jest to że ktoś to u nas robi I to w 2 miesiące. Co komu z pięknych schodów, które są niewykonalne Pytanie jeszcze czy ktoś takie schody użytkował, żeby nie było jakichś kwiatków. Pestka56 - jak myślisz jaka jest szerokość boków tych schodów? Chciałbym to zgrać z grubością stropu. Schody betonowe odlewane i wstawione do domu będzie mieć Belgijska Pralinka (z aktualnie mi znanych na fm). Może zapytaj Roberta Skitka o opinię. Dopasowanie szer. boków schodów do grubości stropu to najlepsze rozwiązanie. Inaczej wyjdzie przypadkowo i będzie fatalnie wyglądać. Nie bój się, że będzie może więcej taki bok wystawał nad stopnie niż to widać na zdjęciach na ich stronie. Szerszy nie zaszkodzi. Autorus, ciekawa jestem tej wyceny. Możesz podać (priv)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 22.01.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 i już mam wstępną wycenę Najleprze jest to, że budowę się dzieli na dwa etapy, pierwszy montaż i już można sobie spokojnie chodzić. Drugi za rok dopieszczanie, czyli malowanie, kładzenie stopni z drewna lub płytek, montaż barierki. A tak miałyby wyglądać [ATTACH=CONFIG]236691[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236693[/ATTACH] Widzę że się dogadałeś z kaiserkiem. U mnie I część 30 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 23.01.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 A kolorowe też nie? Nawet każde inne. Taki greps radosny. Jak chcesz czarne i białe, to może jeszcze inaczej: 4 krzesła i 2 krzesła z podłokietnikami jak fotele; 4 krzesła + 2 z zupełnie innej bajki. Zerknę na Twój stół może wymyślę coś ewentualnie czerwien... bo mam czerwone dodatki, ale wolalabym, zeby czerwone zostaly tylko dodatki reszta parteru w tonacji czern, biel i szarosci wiec juz nie bardzo, zaden inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 25.01.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Właśnie pojawiła się promocja na krzesła SiestaDesign, które chyba wcześniej pokazywaliście:http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 To są te inspirowane Eamsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.01.2014 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Zycie to nie tylko budowa Muzeum Gwiezdnych Wojen w Witaszycach koło Jarocina http://timtur.com.pl/budowa/2014/11.jpg http://timtur.com.pl/budowa/2014/12.jpg http://timtur.com.pl/budowa/2014/13.jpg http://timtur.com.pl/budowa/2014/14.jpg http://timtur.com.pl/budowa/2014/15.jpg http://timtur.com.pl/budowa/2014/16.jpg http://timtur.com.pl/budowa/2014/17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.01.2014 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 blaty kuchenne kompozytowe, a nawet szafki kuchenne z kompozytu. Wygląda to bosko. www.jarpil.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 31.01.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Piekne szczegolnie ta wyspa.... kiedys sie mi taka marzyla ale obawialam sie, ze wykonanie moze byc dosyc drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 31.01.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Bardzo fajne rozwiązanie . Pięknie wygląda !Zazdroszczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 31.01.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 blaty kuchenne kompozytowe, a nawet szafki kuchenne z kompozytu. Wygląda to bosko. www.jarpil.pl Wygrałeś w totolotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 31.01.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 hihi to raczej śpiew przyszłości. Ale jakąś koncepcję mieć muszę. Jednak o ile blaty dało by się zrobić o tyle kosztów mebli z kompozytu już nie udźwignę nawet w długiej perspektywie. Na obecną chwile czekam na wyceny blatów Kompozyt ma to do siebie ze nie ma w ogóle łączeń. O ile przy prostych to nie ma wielkiego znaczenia o tyle przy łukach/rogalach już ma i to spore. Zobaczcie jak jest zrobiony zlewozmywak, Jakby był integralna częścią blatu. Wygląda to kosmicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 31.01.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Kompletnie nie moje klimaty, ale wygląda bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 04.02.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 dotarła wycena. Szafki bez blatu to ok 30tys. Do tego montaż i dowóz Myślę, ze jednak będę musiał zrobić szafki ale nie z kompozytu. Odnośnie blatu to kompozyt jak najbardziej wchodzi w grę. Przy najmniej nie będzie widać łączeń. No i kształt ładnie sie wyprofiluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 05.02.2014 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Zgodnie z projektem będą zainstalowane listwy przypodłogowe MNC fl1 flex czyli gięte. Znalazłem już odpowiedniego dostawcę. Fajnie, bo listwy można a raczej trzeba pomalować. U mnie w kolorze ściany. Ciekawe jak to wyjdzie. W necie mało jest przykładów zastosowań. Ale kilka znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts