boguslawskia 28.06.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam,poproszę Was o pomoc.Sąsiadka kupiła wertykulator w Lidlu firmy Florabest. Samo urządzenie jest Ok i działa poprawnie.Jedyny ale podstawowy problem jest z częściami wymiennymi. Szukam gdzie można kupić na wymianę - walec napowietrzający (z 24 szponami).Niestety do teraz nie udało się mi nic namierzyć. Może ktoś z Was ma jakiś pomysł gdzie to ustrojstwo można kupić lub wymienić na inny wałek od innego wertykulatora. Pzd,Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 28.06.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Tak to jest z wynalazkami typu FloraBest. Z tego co wiem, FloraBest jest produkowana na podzespołach Grizzli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslawskia 29.06.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Teoretycznie Grizzly tak Jak wysłałem w zapytanie do Niemiec. Kulturalnie ale stanowczo odpisali, że to nie ich problem - marka FLORABEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 01.07.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Wyślij zapytanie do sprzedawców http://allegro.pl/listing.php/search?string=Wertykulator+-+Florabest&category=1532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslawskia 01.07.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Znalazłem dystrybutora części i serwis: Nazwa firmy: Krysiak Andrzej Biuro Handlowo-UsługoweAdres: Rolna 6, 62-081 Baranowo Tarnowo PodgórneTel. Serwis: 61 650 7530 w 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts