Coffin 28.06.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam, Od kilku tygodni borykam się z poniższym problemem.Otóż mam w domu w łazience na 1 szym pietrze objaw polegający na smrodzie trwającym około 5 sekundpo odkręceniu prysznica (używany kilka razy dziennie). Jest to na pewno z baterii bo próbowalemjuż lać wodę prosto z baterii do wiadra eliminując wąż elastyczny, słuchawkę i odpływ. Samą suchawkę rozebrałemale była czyściutka. Łazienka jest około 5 lat po generalnym remoncie z wymianą wszystkich rur. Z piwnicy dochodzi do niej pion z cyrkulcją c.w., który w lazience rozgalęzia się na prysznic, umywalkę i wannę.Śmierdzi tylko z prysznica.Po odkręceniu węża elastycznego przy baterii po około 8 godzinach od ostatniego korzystania z prysznicaśmierdzi ta woda co stoi w wężu. Wszystko jest glanc czyste i nigdy takiego problemu nie było.Aha - korzystam z wody wodociągowej a nie z własnego ujęcia.Pomocy co jeszcze mogę zrobić. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 28.06.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 na pewno śmierdzi z baterii a nie czasem z syfonu bo niema tam odpowietrzenia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coffin 28.06.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Na pewno z baterii.Też myślałem, że to odpływ. Był nieco zabrudzony więc go wyczyściłem na glanc (kretem).Nie pomogło więc szukałem dalej. Tak jak napisałem - po odkręceniu węża z baterii i laniu wody do wiadra,więc bez pracy odpływu objaw również występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 28.06.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Na pewno z baterii. Też myślałem, że to odpływ. Był nieco zabrudzony więc go wyczyściłem na glanc (kretem). Nie pomogło więc szukałem dalej. Tak jak napisałem - po odkręceniu węża z baterii i laniu wody do wiadra, więc bez pracy odpływu objaw również występuje. nic Ci nie pozostaje tylko ściągnąć baterie, często są sitka na wejściu i tam musiało coś wpaść i gnije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coffin 29.06.2011 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Też do tego doszedłem - w piątek wyjeżdżam na urlop i po powrocie się za to biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts