karolinawer 29.06.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Hej Jestem na etapie przygotowawczym do montażu ogrzewania. Które lepsze miedź czy plastik? Podłogowe mam mieć w kuchni, holu, łazience, reszta tradycyjnie - grzejniki. Ci wykonwcy z którym rozmawiałam poleceją pcv - czy ktoś ma ?? Wiem że miedź sprawuje się ok ale koszty materiału są dwa razy większe. A i tak przecież wszystko będzie ukryte... Piszcie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 29.06.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Coraz mniej robi się instalacji w miedzi, może jedynie podłączenia od kotła. Awaryjność plastiku coraz mniejsza i trudniej popełnić błędy przy montażu plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.06.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Rób wszędzie podłogowe, taka tylko moja rada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isildur 29.06.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Jeśli będziesz miał kocioł na paliwo stałe najlepszym rozwiązaniem jest miedz , ponieważ istnieje ryzyko przegrzania instalacji , jeśli inny kociołek to plastik ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts