olobolo13 30.06.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Ceremonia Otwarcia Witam, Dotychczasowe gniazdko zrobiło się już zdecydowanie za małe wiec zakupiliśmy działkę i projekt pod tytułem "Nowe Gniazdko dla Piątki" uważam oficjalnie za otwarty. Proces poszukiwania działki trwał grubo ponad rok i jak juz udalo sie wybrac myslalem ze najgorsze decyzje za nami - jaki ja bylem naiwny. Po obejrzeniu projektów z prawie calego internetu kompromis jest taki że jutro wizyta u architekta i moze on cos sensownego zaproponuje. PS. Geodeta ruszyl do Ośrodka robic mapke, a ja zaczynam jezdzic po dostawcach mediów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olobolo13 30.06.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Architekt Pierwsza wizyta u Architekta byla calkiem mila i raczej zapoznawcza. Nastepna (za 3 tyg) bedzie bardziej konkretna, a do tego czasu Architekt ma urlop(2 tyg). Dodatkowo dowiedzialem sie, ze mam jeszcze sporo jezdzenia po dostawcach mediow (WTP) i samej szacownej gminy (WzMPZP). Jutro zapowiada sie pracowite przedpołudnie, a o 14 juz trzeba byc w pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olobolo13 19.10.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No i z dziennika zrobiłem kwartalnik i to z okladem. Poprawie się jednak dopiero jutro - za dużo pisania jak na środek nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 13.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 olo puśc mi swój nr telefonu bo kierownik chce do ciebie zadzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olobolo13 23.03.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Nie bede sie juz moze wypowiadal czy to dziennik, tygodnik, kwartalnik bo wstyd, ale od ostatniego wpisu ciagle sie cos dzialo. Projekt gotowy od A do Z wlacznie z pozwoleniem na budowe. Prąd podpiety i granice potwierdzone przez geodete. Kierbud tez juz jest i zglosil rozpoczecie robot. Pozozstale prace czekaja na pozwolenie na nadzor archeologiczny ktore tez juz powinno byc lada dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olobolo13 23.04.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Pozwolenie na nadzór archeologiczny tez juz jest wiec dzisiaj byly pierwsze prace ziemne. Pierwsza czesc ogrodzenia tymczasowego gotowa . Załaczył bym zdjecie ale nie umiem:( Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez olobolo13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olobolo13 04.07.2012 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam, Powoli wychodzimy z ziemi i walczymy z zywiolami. http://images40.fotosik.pl/1686/b69a4caff51ff470m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts