renatak22 01.07.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, proszę o informację w wyborze kleju elastycznego i gruntu na płyty OSB. Mamy zamiar położyć na OSB płytki podłogowe i klej musi być jak najlepiej pracujący, aby nic nie pękało. Proszę o pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 01.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Grunt Cerplast lub Gruntoplast (to to samo), klej musi być odkształcalny z normą C2 S1 np: Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 01.07.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Grunt Ceresit CN-94 . Klej Ceresit CM-17 . Wtop w niego siatkę z włókna . W miejscach narażonych na wilgoć , np kuchnia , połóż najpierw hydroizolacje Ceresit CL-51 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmnba 01.07.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) ja polecam bardzo dobry grunt z mapei ekoprim grip (zawiera dodatkowo kruszywo co pomaga w przyczepności kleju), a klej to keraflex maxi s1 (odkształcalny) Edytowane 1 Lipca 2011 przez kmnba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.07.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Grunt Ceresit CN-94 . Klej Ceresit CM-17 . Wtop w niego siatkę z włókna . W miejscach narażonych na wilgoć , np kuchnia , połóż najpierw hydroizolacje Ceresit CL-51 . U mnie też przyklejone na ceresit i wszystko się trzyma już 4 rok mimo, że jak pralka wiruje to pół domu mi się trzęsie - nie wspominając o podłodze w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts