Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na zboczu - DZIENNIK

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 281
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• adk

282

"wyprzedaż garażowa"

W związku z przygotowywaniem się do budowy ogrodzenia musieliśmy przesunąć garaż tymczasowy, w którym zrobił się tak naprawdę składzik przydasi pobudowlanych. Cały dzień noszenia, podnoszenia.... (a miałam myć okna...) uffff.

Ale w wyniku tegoż przesuwania z wielkim bólem podjęłam męską decyzję, że czas się jednak z niektórymi z tych rzeczy pożegnać.

Serce krwawi, ale słowo się rzekło i oto mam na zbyciu:

- styropian podłogowy Austrotherm STK EPS T akustyczny pod podłogówkę – mam 1 paczkę grubość płyt 5 cm – oddam za 3 dychy albo jak podpowiada Mąż za flaszkę (jakaś własna nalewka, albo cuś :-) )

- styropian parkingowy TYRON EPS 200-036 – u mnie posłużył do ocieplenia dachu płaskiego - grubość 10 cm do odsprzedaży mam : 2 paczki z płytami o wymiarach 1m x 0,5m 2 paczki i 1 paczka z płytami 2m x 1m - łącznie 18m2 sprzedam za 300 zł (można go dać na elewację, można go też położyć pod podłogówkę)

- styropian szary elewacyjny IZOTERM EPS-S Fasada Max Lambda 031 - mam 1 paczkę, płyty z frezem 1mx0,5 m, grubość 15 mm – oddam za piękny uśmiech

- mam również sporo kołków do styropianu na elewację – plastikowe – oddam za ładne Dziękuję

- 1 płyte gk – biała, standardowa co do wielkości i grubości – oddam gratis,

- cegła Hoffmanowska – cegła pełna palona ręcznie formowana, kolor „tradycyjna malinowa”, klasa 15, wymiary 250x120x65 mm, cegła z Cegielni Hoffmanowskiej w Kraśniku – mam ich ok 650-700 szt – chciałabym je odsprzedać za 650 zł, ale jestem otwarta na negocjacje. Tutaj są zdjęcia cegły: http://olx.pl/oferta/cegly-czerwone-recznie-formowane-CID628-IDhcKln.html

Jako, że nie dysponuję przyczepką - jeśli ktoś się zdecyduje na wzięcie/odkupienie czegoś ode mnie musi sobie zapewnić transport własny.

Jeśli ktoś jest zainteresowany piszcie na priv.

Edytowane przez adk