amglad1 19.04.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Alicja, Wielkanocnej Radosci, Spokoju i Ufności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.04.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Amglad - dzięki serdeczne za życzenia! Ależ ja gapa jestem - nie zaglądam sama do siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.05.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 co w trawie piszczy - czyli drzwi zewnętrzne A tak od zewnątrz: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=229580&d=1386756233 Nie chciałam z widocznymi zawiasami, ale cena... Chciałam z podchwytem, ale co jak się zatrzasną, jak potem wejść do domu.. Są jakie są. Mąż zachwycony, a ja jakoś nie. adk - gdzie zamawiałaś drzwi? i jak Ci się sprawują? Moje drzwi to jakiś koszmar… w lecie chcę wymienić na nowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.05.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Basiu Drzwi wykonywała ta sama fabryka, która robiła mi okna. Zamawiałam je "podczas montażu okien", kiedy technolog przyjechał doglądnąć montażu HSa i witryn fix. To Fabryka okien z Warki Stolpol. Na razie jestem z działania zadowolona (jeśli chodzi o wygląd to marzyłam o zupełnie innych, ale kasa...). Ale nie mogę wiele o nich powiedzieć bo jeszcze nie mieszkamy. Dobrze się zamykają, mają zamki zapadkowe, montażu pilnowałam osobiście (architekt sprawdził, powiedział, ze jest OK).Natomiast nie mam specyfikacji - ekipa nie przywiozła i wciąż zapominam się o nią upomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.05.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Dziękuję. Nasze wyglądają bardzo podobnie Muszę rozważyć co z nimi zrobić... http://img72.imageshack.us/img72/8199/dsc05528c.jpg http://img141.imageshack.us/img141/276/dsc05631s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.06.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Alicja, chociaz widok z okna pstryknij....noooo Kobieto, zlituj sie....wklej cos!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.06.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Maja - już niedługo pojawi się jakiś wpis. Jeszcze nie wiem czy będzie radosny czy frustracja będzie przeważała. Wolałabym radosny i dlatego czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.07.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 No ja też tu z rewizytą wpadłam, przecudne okna, widoki a ten zielony dach! Aaaaaa! Coś pięknego! Przekonana, że dużo niezwykłych wnętrz zobaczę a tu się dziennik urywa. Z niedowierzania odświeżyłam stronę z nadzieją, że kolejne wpisy się pojawią a tu cisza. Czyli kłopoty i smuteczki. Czy życie nie byłoby okropne, gdyby zawsze było łatwo i przyjemnie? Skąd byśmy wtedy wiedzieli, że teraz jest dobrze? Jakbyśmy doceniali to co warte docenienia a niby malutkie? Ale rozumiem, że nie chce Ci się pisać jak jest na chwilkę kiepsko. Zatem czekam na zdjęcia i posty pełne radości. A takie będą. P.S. Masz piękne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkrabeusz 23.08.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 z dobrych wieści Jesteśmy w trakcie przewożenia dobytku. Jak ogarniemy przewożenie wszystkiego wezmę się w końcu za opisanie co się wydarzyło od kwietnia, a trochę się zadziało, i dobrego i niekoniecznie pozytywnego... Ale super! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.09.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ala, Ala.... Już rozpakowana? Jak jest? Tak czadowo, że aż nie chce Ci się wstać z kanapy, żeby napisać Wrzucaj, Kochana, fotki z tego leniuchowania:popcorn: Przy okazji: mega wielkie i gorące gratulacje z okazji przeprowadzki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 15.09.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ja też w napięciu czekam na wpis. Dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.09.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Ala hop hop !!! Wreszcie się doczekałaś i teraz trenujesz naszą cierpliwość? GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 14.10.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Witam Alicjo Podczytuję regularnie ale jeszcze się nie ujawniałam . Witam serdecznie Przygoniła mnie tu znowu potrzeba dowiedzenia się o płytki Tubądzin Concrete( te w łazience) . Poproszę o informację czy dobrze się je użytkuje , myje itp.? Jeszcze ich w mojej okolicy nie spotkałam czy one są jednolite szare , czy jaśniejsze od Nowej Gali Signum 12 ? Wiem dużo tych pytań ... ale bardzo mi zależy się dowiedzieć czegoś o tych płytkach . Sprawa jest bardzo pilna :rolleyes: Wszystkiego dobrego i czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.10.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Cześć Modena, witam serdecznie! Tubądzin Concrete mam w salonie, kuchni, korytarzu i w łazienkach. Uważam że są wygodne do sprzątania. Mop się "odpowiednio" ślizga, ale nie za bardzo. Nie są śliskie pod prysznicem. Przyznam się, że jeszcze nie zmyłam do końca pyłu budowlanego.Ale tego nie widać. Niestety nie wiem jak wygląda Nova Gala Signum, nawet jeśli oglądałam te płytki to one wszystkie zlewały się mi w jedno. Płytka nie jest jednorodna w kolorze. Wygląda jak powierzchnia chudziaka - ma taki "rysunek" ze czasami się trudno zorientować czy mam plamę czy to taka płytka. Oczywiście jak mi ktoś wlezie na mokra podłogę butami brudnymi to widać , poza tym spełniają moje oczekiwania co do sprzątania. To co u nas ważne - podłoga z tych płytek nie odbija światła, więc słońce nie odbija się od podłogi i nie razi. Skąd jesteś? Bo ja ich nawet w warszawskich salonach szukałam długo i namiętnie... Co Ci jeszcze mogę napisać - glazurnik trochę narzekał że nie są idealnie proste. Ale poradził sobie z tym i nawet nie widać za bardzo że były krzywe. Pozdrawiam Witam Alicjo Podczytuję regularnie ale jeszcze się nie ujawniałam . Witam serdecznie Przygoniła mnie tu znowu potrzeba dowiedzenia się o płytki Tubądzin Concrete( te w łazience) . Poproszę o informację czy dobrze się je użytkuje , myje itp.? Jeszcze ich w mojej okolicy nie spotkałam czy one są jednolite szare , czy jaśniejsze od Nowej Gali Signum 12 ? Wiem dużo tych pytań ... ale bardzo mi zależy się dowiedzieć czegoś o tych płytkach . Sprawa jest bardzo pilna :rolleyes: Wszystkiego dobrego i czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.10.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Dzięki wszystkim za gratulacje. Jestem teraz bardzo rzadko na FM, ale ciągle zbieram się do wpisu. Wszystko szwankuje i net i komp, ale wpis będzie. Jeszcze trochę cierpliwości. Ale za pamięć naprawdę Wam dziękuję. To bardzo miłe. Zwłaszcza teraz kiedy jestem trochę zdołowana, bo po wizycie Rodzicielki. Nasłuchałam się jak to jest beznadziejnie, za duży dom, nie wykończony (a przecież NIKT się nie wprowadza do niewykończonego domu), że to nienormalne nie tynkować betonu, że cegła to powinna mieć fugę i być błyszcząca, a nie taka szorstka, kto normalny maluje cały dom na biało, no i co to za pomysł robić takie duże okna w dodatku nie otwierane... a widok - też mi coś, phi tak jak by to było coś ważnego..., no i największy zarzut - wmawiam dzieciom że w nowym domu jest ładnie...itd... :bash: Teraz będę przez miesiąc dochodzić do siebie. Ale wpis obiecuję niedługo będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.10.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Gratulacje! Chcesz, to pokaż rodzicielce mój. To powinno podnieść Cię na duchu A serio to nie martw się. W końcu kto tam mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.10.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Ala, Twoja Mama powinna dostać tytuł malkontenta roku.......... Słuchaj ja na parę swoich pomysłów wnętrzarskich usłyszałam od znajomych: ale ty to gdzieś widziałaś?????????Ktoś TAKIE RZECZY robi????:) - tak byli zszokowani, a ja w sumie nic szokującego nie mam:) Robert ma rację, to WASZ dom i to WY macie być zadowoleni!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 17.10.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Dziękuję bardzo za szczegółową odpowiedź Dom Wam ma się podobać a resztą świata się nie przejmujcie Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.10.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Cóż można rzec ... o gustach się nie dyskutuje o ich braku tym bardziej. ALA :hug::hug:to wasz dom, chciałabyś mieszkać w domu, który za nic podoba się tobie za to jest spełnieniem marzeń twojej mamy? Chyba , i tyle powinno zostać w twojej głowie. Lepszego neta, kompa i generalnie lepszych dni CZEKAMY na TEGO posta !!! Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 23.10.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Współczuję, bo to zawsze niesympatyczne, jak ktoś bliski krytykuje coś naszego. Choć znając życie pewnie jesteś przyzwyczajona ;>. I oczywiście czekam na opis i na zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts