adk 03.12.2011 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 dobranoc zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.12.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Miłego noszenia desek jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.12.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Miłego noszenia desek jutro dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.12.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Alu gratki zakończenia tego męczącego etapu:wave: ps współczuję noszenia tych desek ja pamiętam, że się poddałam i w końcu wzięłam Pana żeby mi to wszystko ładnie poukładał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.12.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ADK - żyjesz po tym dźwiganiu desek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2011 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Pasie - dzięki. Żyję, żyję ale co to za życie Ledwo ruszam rękami. Nawet pisać ciężko. Ale najważniejsze - zrobione. Jutro jadę robić fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.12.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Pasie - dzięki. Żyję, żyję ale co to za życie Ledwo ruszam rękami. Nawet pisać ciężko. Ale najważniejsze - zrobione. Jutro jadę robić fotorelację Super , głowa do góry cała zima na odpoczywanie. Polecam spożytkować na szukanie płytek, kolorów, mebli, oświetlenia. Jak już wejdą fachowcy na nic nie będzie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2011 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Super , głowa do góry cała zima na odpoczywanie. Polecam spożytkować na szukanie płytek, kolorów, mebli, oświetlenia. Jak już wejdą fachowcy na nic nie będzie czasu Tak właśnie zamierzam i jak to ja już żyję w stresie (lekkim na razie) bo nie wiem gdzie w końcu okna zamawiamy, bo nie wybrany wykonawca stropodachu, bo nie wiem z czego podłoga (mocno myślę nad żywicą), itd . Ja lubię wiedzieć z wyprzedzeniem. To co na pewno będzie długo załatwiane, to przydomowa oczyszczalnia - muszę złożyć papiery do Starostwa, a nienawidzę urzędów a tego w Otwocku szczególnie. Jak myślę o tych urzędniczkach i co mogą wymyślić, brrrr I dlatego "buduję ja", a od papierów jest mąż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 05.12.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 To i ode mnie gorące gratulacje z okazji zakończenia SSO!!!!Najważniejsze, że masz solidnie zrobione i żadne babole nie powinny wyjść!I wrzucaj te inspiracje wnętrzarskie:), jak najwięcej:D ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.12.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Balbina dziękuję. Inspiracje, aaach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Alicja, jakoś zawsze myślałam o Tobie, że jesteś delikatną kobietą drobnej postury a tu się okazuje jakaś krewna Pudziana Kobieta potrafi :) http://img849.imageshack.us/img849/4398/pudziannaplazy.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 kocimięta, ale poooooszłaś po bandzie z tym obrazkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.12.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 usunąć ??? jakoś tak mi podpasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.12.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 mnie się pytasz? może Alicja akurat gustuje Ona tu rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.12.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Alicja, jakoś zawsze myślałam o Tobie, że jesteś delikatną kobietą drobnej postury a tu się okazuje jakaś krewna Pudziana Kobieta potrafi :) Kocimiętko dobrze kojarzyłaś [156cm w obcasach , z wagą nie przekroczyłam 55kg a i tak czuję się straaasznie gruba bo dawniej czytaj przed dziećmi nie ważyłam nigdy więcej jak 50kg]. Ale ja jestem przeciwnością starej reklamy PZU "Duży może więcej" u mnie odwrotnie Mały może więcej. Pudzian niech zostanie choć daaaleeeekoooo mi do niego z mięśniami. Ale jak pomyślę, że nie dam rady, spojrzę na niego i mnie może natchnie coo? PS dzisiaj 131 bloczków Edytowane 7 Grudnia 2011 przez adk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A to piąteczka, ja cały kilogram więcej Nie nadwyrężaj się tak, bo wiesz, kręgosłup, już się dzieci nadźwigałaś . Ja mam zamiar do "zadań specyjalnych" kierować syna, nie na darmo za jego siłkę płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Alicja, gratki zakończenia SSO i pożegnania ekipy A z dźwiganiem nie przesadzaj. Wiem, wiem, łatwo powiedzieć (ja też sama prawie wszystko dźwigałam), ale po ostatnim buncie mojego kręgosłupa postanowiłam trochę przyhamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.12.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A to piąteczka, ja cały kilogram więcej Nie nadwyrężaj się tak, bo wiesz, kręgosłup, już się dzieci nadźwigałaś . Ja mam zamiar do "zadań specyjalnych" kierować syna, nie na darmo za jego siłkę płacę Kocimiętka piona! Mój jeszcze za młody nawet na siłownie, ale w sobotę starali się obaj młodsi panowie wykazać. Pomóc może bardzo nie pomogli ale za to się przewietrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.12.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Alicja, gratki zakończenia SSO i pożegnania ekipy A z dźwiganiem nie przesadzaj. Wiem, wiem, łatwo powiedzieć (ja też sama prawie wszystko dźwigałam), ale po ostatnim buncie mojego kręgosłupa postanowiłam trochę przyhamować. Przyhamuję po budowie Za gratki dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Pudzian rulez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts