Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na zboczu - KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 964
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasie - dzięki.

Żyję, żyję ale co to za życie :-)

Ledwo ruszam rękami. Nawet pisać ciężko.

Ale najważniejsze - zrobione.

Jutro jadę robić fotorelację :-)

Super :wiggle:, głowa do góry cała zima na odpoczywanie. Polecam spożytkować na szukanie płytek, kolorów, mebli, oświetlenia. Jak już wejdą fachowcy na nic nie będzie czasu ;)

Super :wiggle:, głowa do góry cała zima na odpoczywanie. Polecam spożytkować na szukanie płytek, kolorów, mebli, oświetlenia. Jak już wejdą fachowcy na nic nie będzie czasu ;)

Tak właśnie zamierzam i jak to ja już żyję w stresie (lekkim na razie) bo nie wiem gdzie w końcu okna zamawiamy, bo nie wybrany wykonawca stropodachu, bo nie wiem z czego podłoga (mocno myślę nad żywicą), itd :D.

Ja lubię wiedzieć z wyprzedzeniem.

To co na pewno będzie długo załatwiane, to przydomowa oczyszczalnia - muszę złożyć papiery do Starostwa, a nienawidzę urzędów a tego w Otwocku szczególnie. Jak myślę o tych urzędniczkach i co mogą wymyślić, brrrr

I dlatego "buduję ja", a od papierów jest mąż :D.

Alicja, jakoś zawsze myślałam o Tobie, że jesteś delikatną kobietą drobnej postury a tu się okazuje jakaś krewna Pudziana :o

Kobieta potrafi :):):)

Kocimiętko dobrze kojarzyłaś [156cm w obcasach ;), z wagą nie przekroczyłam 55kg a i tak czuję się straaasznie gruba bo dawniej czytaj przed dziećmi nie ważyłam nigdy więcej jak 50kg].

Ale ja jestem przeciwnością starej reklamy PZU "Duży może więcej" u mnie odwrotnie Mały może więcej.

Pudzian niech zostanie :rotfl: choć daaaleeeekoooo mi do niego z mięśniami.

Ale jak pomyślę, że nie dam rady, spojrzę na niego i mnie może natchnie :D coo?

PS dzisiaj 131 bloczków

Edytowane przez adk

A to piąteczka, ja cały kilogram więcej :)

Nie nadwyrężaj się tak, bo wiesz, kręgosłup, już się dzieci nadźwigałaś .

Ja mam zamiar do "zadań specyjalnych" kierować syna, nie na darmo za jego siłkę płacę :rolleyes:

Kocimiętka piona!

Mój jeszcze za młody nawet na siłownie, ale w sobotę starali się obaj młodsi panowie wykazać. Pomóc może bardzo nie pomogli ale za to się przewietrzyli :)

Alicja, gratki zakończenia SSO i pożegnania ekipy :D

A z dźwiganiem nie przesadzaj. Wiem, wiem, łatwo powiedzieć (ja też sama prawie wszystko dźwigałam), ale po ostatnim buncie mojego kręgosłupa postanowiłam trochę przyhamować.

Przyhamuję po budowie :)

Za gratki dziękuję.