kocimieta 24.12.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img208.imageshack.us/img208/3267/kartkapl.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.12.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Alicja, samych radosnych chwil spędzonych w rodzinnym gronie. Szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń dla całej rodziny Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Wesołych, pogodnych, kolorowych...http://beta.poczta.onet.pl/image.html?data=%7B%22storageType%22%3A%200%2C%20%22fileName%22%3A%20%22image001.gif%22%2C%20%22contentType%22%3A%20%22image/gif%22%2C%20%22mid%22%3A%2011845831%2C%20%22location%22%3A%20%22atch%3A5139853%3A11845831%3Ad875c36791506634e8c0adfd1c6e5023%3Aa875b395%22%7D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.12.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku! http://1.bp.blogspot.com/-NJlm6rblsGg/TuSX6S3r37I/AAAAAAAAQj0/BZ9e573H5Vw/s1600/New+Year+2012+High+Quality+Images+and+Wallpapers-15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Alicjo,Spelnienia marzen w 2012 dla Ciebie i Rodziny!! Maja http://2.bp.blogspot.com/-DIIjT_uSrzs/TtczkVDKFtI/AAAAAAAAPdE/xcE0Ryzi8N8/s1600/New+Year+2012+High+Quality+Images+and+Wallpapers-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 31.12.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Wpadłam na chwilę (po kryjomu) na FM i się popłakałam ze wzruszenia jak zobaczyłam wszystkie Wasze miłe słowa i życzenia.Dziękuję i Wam też życzę nieustannie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, MIŁOŚCI I DOBRYCH DUSZ WOKÓŁ WAS w tym Nowym 2012 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.01.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Internet to takie miejsce gdzie możemy wypowiedzieć takie rzeczy których nigdy nie powiedzielibyśmy nikomu prosto w oczy. Wydaje nam się że to taki sekretny pamiętnik, a tak oczywiście nie jest. Zawsze to do kogoś dotrze i trzeba mieć tego świadomość. Z drugiej strony potrzebujemy takiego wentylu bezpieczeństwa a jak się opisze swoje kłopoty to na drugi dzień po przeczytaniu tego nie są już może takie straszne. Szkoda by było gdybyś znikła. Masz nieszablonowy dom, który osobom o tradycyjnym guście faktycznie będzie solą w oku, ale gusta są różne. Oczywiście to bardzo przykre, kiedy to najbliższa rodzina nie akceptuje bądź wątpi w nasze wybory. Ja mam bardzo podobnie bo reakcja na każdy mój pomysł jest negatywna. Moja mama już tak ma że zawsze jej pierwsza reakcja jest na nie Dopiero jak się z tym prześpi, przemyśli, minie trochę czasu, to zaczyna bardziej przychylnie na to patrzeć. Wiem jednak , że po pierwsze ona nie jest nieomylna czyli to ja mogę mieć rację a po drugie że to wynika z jej obawy o mnie: "czy dam sobie radę". No cóż ja wiem że mam rację a ona przekona się o tym za parę lat Może twoi rodzice też się o ciebie boją i dlatego woleliby żebyś siedziała cicho jak myszka w bezpiecznej małej ciasnej norce a nie porywała się na budowę wielkiego domu innego niż wszystkie im znane. To jak samotny rejs dookoła świata To się rozpisałam ale mam nadzieję że nam nie znikniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 10.01.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Może ja wtrącę swoje pięć groszy Nie pamiętam z czyjego Dziennika tytaj trafiłam,ale nie żałuje.Twój Dziennik sie czyta jak dobrą,ciekawą książkę.Proszę Cię nie rezygnuj z pisania,odważyłaś się założyć DB,a nie każdy jest tak odważny ;( Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Alu:hug: u mnie to tato jest tym który ciągle coś krytykuje i w czasie budowy i teraz - ten typ tak ma i co poradzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.01.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Anawii witam u siebie. Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy. Cronin dokładnie jest tak jak napisałaś. Właśnie moi rodzice zawsze zakładają, że sobie nie poradzę (a ja całe życie udowadniam, że sobie poradzę). I najlepsze jest to, że moja Mama lubuje się w oglądaniu serialów typu Detektywi, W-11, Malanowski, procesy jakieś i ciągle mi powtarza, żebym wspierała swoje dzieci i ich nie krytykowała, bo dzieci są potem nieszczęśliwe i albo stają się przestępcami albo popełniają samobójstwo... Mówi to na przykład wtedy kiedy ja zwracam uwagę dzieciakom przy stole, że mają nie mlaskać albo nie wygłupiać się, czy prosto usiąść bo Starszak strasznie krzywo siedzi. Dobre nie? I gdyby nie MĄŻ czułabym się w życiu jak w podczas samotnego rejsu, ale w zepsutym statku. ********* Ale nie pochwaliłam się Wam czymś. Mam postanowienie, że od 1 stycznia będę biegać codziennie min pół godziny. I donoszę, że jak na razie tylko jeden raz nie biegałam bo prawie pół dnia strasznie bolał mnie żołądek. To dla mnie Wielka Sprawa - że daję radę . Edytowane 12 Stycznia 2012 przez adk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.01.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Na razie decyzja o likwidacji dziennika zawieszona w próżni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Na razie decyzja o likwidacji dziennika zawieszona w próżni. Nie pisz głupot. Każdy ma chwilę na NIE ale to nie powód od razu do drastycznych rozwiązań . Kochana ja straszliwie czekam na te twoje wnętrza, nie możesz mnie zawieść. Wszyscy "moi" już wprowadzeni, więc komu mam kibicować ?? edit: i ogromny przytulas na smutki rodzinno/codzienne . Alicja dla mnie jesteś niesamowita ... ciepła, troskliwa, odpowiedzialna, odważna, waleczna, zaradna. Widziałam cię raz ... podczytuję na FM i zobacz ile widzę w tobie niesamowitych cech, których niekiedy bardzo zazdroszczę. Głowa do góry, nie daj nikomu sobie wmówić że jest inaczej Edytowane 13 Stycznia 2012 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 14.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Na razie decyzja o likwidacji dziennika zawieszona w próżni. I niech w tej próżni pozostanie A Ty pisz - na przekór, wbrew smutkom i ku pamięci. Przyda się jak nas już dopadnie demencja starcza; wnuk dziennik przeczyta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.01.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nie pisz głupot. Każdy ma chwilę na NIE ale to nie powód od razu do drastycznych rozwiązań . Kochana ja straszliwie czekam na te twoje wnętrza, nie możesz mnie zawieść. Wszyscy "moi" już wprowadzeni, więc komu mam kibicować ?? edit: i ogromny przytulas na smutki rodzinno/codzienne . Alicja dla mnie jesteś niesamowita ... ciepła, troskliwa, odpowiedzialna, odważna, waleczna, zaradna. Widziałam cię raz ... podczytuję na FM i zobacz ile widzę w tobie niesamowitych cech, których niekiedy bardzo zazdroszczę. Głowa do góry, nie daj nikomu sobie wmówić że jest inaczej Tofee DZIĘKI. Ale wiesz, ja mam całe mnóstwo wad tylko wstydzę się publicznie do nich przyznać. Buziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.01.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 I niech w tej próżni pozostanie A Ty pisz - na przekór, wbrew smutkom i ku pamięci. Przyda się jak nas już dopadnie demencja starcza; wnuk dziennik przeczyta:) Mówisz wnuki, ha ha. Nooo dooobra - nie zlikwiduję na razie dziennika . PS. Małż też mnie namawiał na nielikwidowanie dziennika czyżby czytał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.01.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Tofee DZIĘKI. Ale wiesz, ja mam całe mnóstwo wad tylko wstydzę się publicznie do nich przyznać. Buziaczki. A kto ich nie ma?????? Grunt to równoważyć je zaletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Alicja, wpadam rzadko, bo jestem ostatnio zajęta, ALEnie zamykaj Dziennika - wszak nie piszesz o sobie, tylko o swoim domu i tego się trzymaj.Wiesz ile osób krytykowało nasz dom na etapie SSO? A teraz wszyscy są zachwyceni - nie przejmuj się, rób swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.01.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Alicja, wpadam rzadko, bo jestem ostatnio zajęta, ALE nie zamykaj Dziennika - wszak nie piszesz o sobie, tylko o swoim domu i tego się trzymaj. Wiesz ile osób krytykowało nasz dom na etapie SSO? A teraz wszyscy są zachwyceni - nie przejmuj się, rób swoje. Anula nie mam żalu, że rzadko wpadacie. a razie mało się dzieje . A, że Twój dom ktoś krytykował na początku to aż nie do uwierzenia. Przecież od samego początku było widać co się pięknego zapowiada. Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim się wszystko podoba. Mnie się nie podoba bryła większości domów w PL. Ale swój gust zawsze staram się wyrażać tak, aby nie urazić właściciela. I tylko o brak empatii mam żal do Mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.01.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 A kto ich nie ma?????? Grunt to równoważyć je zaletami Staram się . Ja opiekunki? Znalazłaś? Jak Tymo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Staram się . Ja opiekunki? Znalazłaś? Jak Tymo? Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts