DEZET 08.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dziwi mnie w takim razie, po co wypisuje się w ofercie głupoty, mamiąc inwestora Bóg wie czym, by potem przemówić "ludzkim językiem" i proponować inne/podobne rozwiązania, ale już twierdząc, że to czy tamto niepotrzebne. Nie każdy jest dociekliwy, ale taki będzie potem się chwalił. że ta reku to nawet podłogi zamiata,bo... tak było w ofercie Adk - dowiedziałaś się skąd np. to perpetum mobile (wentile) ze 107% odzysku i dlaczego go nie potrzeba? Człowiek może być ok, albo bardzo przekonywujący. Mnie się na takie rzeczy czerwona lampka włącza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 09.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Piękny dom budujesz, a działka po prostu marzenie. Trzymam kciuki za przeprowadzkę wakacyjną. U mnie na razie same przeciagi, a planuje 1 wrzesnia - i tego bede sie trzymać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.02.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dziwi mnie w takim razie, po co wypisuje się w ofercie głupoty, mamiąc inwestora Bóg wie czym, by potem przemówić "ludzkim językiem" i proponować inne/podobne rozwiązania, ale już twierdząc, że to czy tamto niepotrzebne. Nie każdy jest dociekliwy, ale taki będzie potem się chwalił. że ta reku to nawet podłogi zamiata,bo... tak było w ofercie Adk - dowiedziałaś się skąd np. to perpetum mobile (wentile) ze 107% odzysku i dlaczego go nie potrzeba? Człowiek może być ok, albo bardzo przekonywujący. Mnie się na takie rzeczy czerwona lampka włącza. Pozdrawiam Powiem tak: przyzwyczaiłam się już do reklamy i zdaję sobie sprawę, że trzeba uważać co gdzie wypisują (poczynając od witaminy C, kończąc na materiałach budowlanych). Człowiek jak każdy inny sprzedawca dał nam ulotkę, przygotował wycenę i już. Zawsze podejmuję decyzję po spotkaniu i wyjaśnieniu wątpliwości. Słowa unikatowy-niezwykły-najlepszy na rynku-tylko u nas-itp wywołują u mnie raczej uśmiech na twarzy (starają się jak mogą korzystać z podręczników marketingu), ale nie zapala się mi czerwona lampka. Ona się zapala jak człowiek przedstawia mi folder i nie ma nic do powiedzenia i odsyła do folderu po każdym pytaniu. Trochę mi głupio, że skopiowanie kawałka opisu urządzenia (taki sam można znaleźć na każdym serwisie sprzedającym AERISY) spowodowało, że ktoś ma przeze mnie złą opinię, a na to zupełnie nie zasługuje. Korzystanie z reklamy nie jest przecież nieuczciwe. A to 107 % odzysku to miał zapewniać przeciwprądowy wymiennik entalpiczny. Wtedy to była nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.02.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Piękny dom budujesz, a działka po prostu marzenie. Trzymam kciuki za przeprowadzkę wakacyjną. U mnie na razie same przeciagi, a planuje 1 wrzesnia - i tego bede sie trzymać . Pozdrawiam Dzięki za komplementy. Widzę, że obrałyśmy sobie bardzo podobne terminy na przeprowadzkę , trzymam w takim razie za nas dwie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 11.02.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Alicjo, przepraszam, ale ja nie miałem nic złego na myśli pisząc o swoich wątpliwościach. Po prostu jestem, jak i Ty ostrożny w "hura optymiźmie" na podstawie takiej oferty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.02.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja też nie miałam względem przedstawiciela handlowego ... raczej producent wydaje się być śmieszny wypisując takie gargamole. Alicja mobilizacja i presja otoczenia to podstawa do efektywnego działania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.02.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 DEZET, Tofee - spoko i DZIĘKUJĘ ŻE CZUWACIE, i Konrad. To naprawdę miłe, że własnie ktoś zwraca uwagę żeby nie popełnić błędu. A co do efektywności - całkowita racja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.02.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ala! Jak cudnie wygląda Twój dom po otynkowaniu:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 18.02.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ala! Jak cudnie wygląda Twój dom po otynkowaniu:o:o:o:o:o A dzięki dzięki. Strasznie podoba się mi kolor Tak zwany "pierwszy strzał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 a mój komentarzyk wcięło? ja tu kiedyś pisałam w odniesieniu do domu sąsiada kryjącego się za drzewem, że ten sąsiad, to Was nie będzie lubił, bo przy Waszym domu, to jego wygląda jak ubogi krewny Cudowna bryła, świetna kolorystyka, piękne otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 20.02.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 a mój komentarzyk wcięło? ja tu kiedyś pisałam w odniesieniu do domu sąsiada kryjącego się za drzewem, że ten sąsiad, to Was nie będzie lubił, bo przy Waszym domu, to jego wygląda jak ubogi krewny Na razie nic nie mówi. Cudowna bryła, świetna kolorystyka, piękne otoczenie Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 ADK - na pewno chcecie papę na chudziaka? myśmy też planowali, ale ostatecznie przestraszyłam się opowieściami jednego forumowicza, u rodziców ktorego ta papa zaczęła po pewnym czasie śmierdzieć w domu. albowiem te papy okazuje się, nie mają atestów do stosowania we wnętrzach. my ostatecznie - ze względu na ogrzewanie podłogowe - daliśmy izolację w postaci 2 warstw takiej mega grubej folii, którą się uszczelnia baseny i na to folii budowlanej czarnej. i układaliśmy je po instalacjach - żeby się nie zniszczyła przy zgrzewniu rurek inst. wod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 znalazlam taką lampę..http://www.topmet.pl/users/261/446/low/PHIL53%20BN.jpgdo kupienia TUTAJ ale chyba nie ma łańcuszka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.02.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ADK - na pewno chcecie papę na chudziaka? myśmy też planowali, ale ostatecznie przestraszyłam się opowieściami jednego forumowicza, u rodziców ktorego ta papa zaczęła po pewnym czasie śmierdzieć w domu. albowiem te papy okazuje się, nie mają atestów do stosowania we wnętrzach. my ostatecznie - ze względu na ogrzewanie podłogowe - daliśmy izolację w postaci 2 warstw takiej mega grubej folii, którą się uszczelnia baseny i na to folii budowlanej czarnej. i układaliśmy je po instalacjach - żeby się nie zniszczyła przy zgrzewniu rurek inst. wod. Tatarak a mogłabyś sprawdzić co to za folia była. U nas musi być bardzo dobrze zrobiona izolacja - stąd papa. Jeśli chodzi o smród to czytałam o tym, jeżeli użyje się środka przeznaczonego do wewnątrz to po wywietrzeniu nie ma smrodu. I ten grunt to nie jest dla mnie stres. Bardziej to, że boję się, że fachofcy zniszczą mi papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.02.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ivy cześć. Dzięki, od razu zapisałam w notatkach sklep . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.02.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Alicjo, piekny dom budujesz, o mamusiu jak mi sie podoba......:yes: gratuluję i trzymam kciuki za dalsze etapy PRZE-PIĘK-NIE:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.02.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Amglad witaj i dziękuję. Połechtałaś mile moją próżność A kciuki się przydadzą, bo jeśli chodzi o wizję wnętrz, wyposażenie to mam tak, że dopóki coś mnie nie zachwyci trudno podjąć jakąś decyzję. I tak mam teraz z płytkami - a na gwałt muszę zdecydować. Oglądam całą zimę i same drożyzny wpadają w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 24.02.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Świetna bryła Waszego domku! Okna bajkowe. Ale największe wrażenie zrobiła na mnie Twoja odwaga, desperacja i siły. Pdziwiam, że mimo tak wielu kłód rzucanych Ci/Wam pod nogi, Ty Matka, Opiekunka i Inwestorka dajesz radę! Trzymam kciukasy i życzę udanych wyborow i wielkich obniżek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.02.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Amglad witaj i dziękuję. Połechtałaś mile moją próżność A kciuki się przydadzą, bo jeśli chodzi o wizję wnętrz, wyposażenie to mam tak, że dopóki coś mnie nie zachwyci trudno podjąć jakąś decyzję. I tak mam teraz z płytkami - a na gwałt muszę zdecydować. Oglądam całą zimę i same drożyzny wpadają w oko. To zacznij się przyzwyczajać ... bo teraz to już będzie tak przy każdej decyzji i każdym wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.02.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 to jest ta folia http://venamb.pl/tekst.php?o=14 tylko nie pamiętam który rodzaj u nas był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts