Kamila i Marcin 06.03.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Adk jeśli chodzi o A-10% a A+ to jest to samo.. tak samo A++ = A-20% itd.. jest to nowe oznaczenie.. jak kupowałam swoją lodówkę to było już to wprowadzone.. wydaje mi się, że jeśli produkty np na ceneo mają po kilka opinii a nagle jakiś produkt z tej samej kategorii pewnej marki ma 50 opinii i to samych pozytywnych to jest to dla mnie podejrzane.. marketing? też nie lubię przekładać z dużego do mniejszego.. jak mam miejsce to duży garnek idzie do lodówki.. a jak nie to przekładam.. teraz mało kiedy zmywam ręcznie, więc jest mi to wsio ryba testy typu 5 najlepszych produktów omijam z daleko, bo albo są zawyżone ceny.. albo po prostu same marki z wyższych półek my aktualnie mamy lodówkę 188 cm Whirlpool i jesteśmy z niej zadowoleni, ale na górze lodówka (3 półki i jedna mega wielka szuflada) i zamrażarka na dole(2 duże półki i jedna mniejsza).. dodatkowo w schowku mamy zamrażarkę 150cm z 2 półkami i 4 szufladami i muszę przyznać, że zamrażarki praktycznie non stop pełne.. na bieżąco kupuje, wyjmuje itd.. dużo truskawek mrozimy.. my tez staramy się robic zakupy raz w tygodniu, bo do supermarketu mamy około 5km.. warto przemyśleć wybór lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.03.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Masz więcej zamrażarki niż ja teraz ale chyba mniej chłodziarki bo ja mam 4 półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 09.03.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja mam płytę I4DE95ZS.. zajmuje dokładnie 93cm... jest wielka.. ale to pole 28cm na patelnie 32 jest idealne.. korzystam tez czasem z dużych garnków (20l) i to pole również spisuje sie idealnie.. rozstawiam garnki jak chce i jest super.. gdyby ta płyta była 3 polowa, bez evolisa to brałabym w ciemno, bo zależało mi jednak na tym 28cm.. z evolisa bardzo mało korzystam.. najczęściej to najmniejsze pole okrągłe (codziennie mleko gotuje), jak patelnia to to duże.. gdybym miała brytfanne zamiast dużego garnka, to pewnie korzystałabym często z evolisa.. ale szkoda było mi kasy wydawać 300zł za brytfannę, gdzie można i w brytfannie smażyć i na pokrywce jako na patelni my do płyty dostaliśmy garnki i zmywarkę w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.03.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Kamila mnie się ta Twoja płyta podoba, ale jest kurcze sporo droższa - 760zł - od tej I4DE94ZS. No i niestety skończyła się już promocja ze sprzętami za złotówkę . A jaką masz zmywarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.03.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ala mam to samo - nienawidzę Bartyckiej, brud syf i ubóstwo a ceny jakby złotem i diamentami handlowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 22.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ja nie z wawy ale też kilka razy byłam na Bartyckiej- i przysięgam, że ostatnim razem byłam tam tylko dlatego (pomimo wcześniejszych obietnic, że moja noga już tam nie postanie) ponieważ w jednym sklepie mieli wszystkie typy klamek do zobaczenia na zywo bo w mojej okolicy ich nie było:) co do zakupów- akurat w jednym sklepie mi się poszczęściło bo kupiłam jeden rodzaj płytek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.03.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dziewczyny nawet nie wiecie jaką ulgę odczuwam, że Wy też tak macie. Bo już się bałam, że jakaś nienormalna jestem. Wszyscy nasi znajomi, którzy się budowali wychwalają to miejsce pod niebiosa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.03.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Wszyscy nasi znajomi, którzy się budowali wychwalają to miejsce pod niebiosa! O, to to Prawie i ja się nabrałam! Po trzech wizytach uważam, że to takie większe lerłamerlinowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.03.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 O, to to Prawie i ja się nabrałam! Po trzech wizytach uważam, że to takie większe lerłamerlinowo lerłamerlinowo z zacięciem na Złote tarasy Jupiii jestem normalna !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.03.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Lullaby a kiedy u Ciebie koniec montażu okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.03.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jeszcze trochę się zejdzie, w sumie dopiero zaczęli P.S. Ciekawe, czy z tego samego powodu nie lubimy ZT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.03.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 ADK, współczuję Ci tych przejść z prądem; to się w głowie nie mieści!!!!!!!! Co dalej na froncie walk w tym temacie? CZEMU nie chcą Was przyłączyć???? Bartycka:) sławna osławiona owiana niemal legendą - a w realu, przychodzić, i balon pęka - TO ma być ten przybytek luksusu, prestiżu i "światowości"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Bartycka:) sławna osławiona owiana niemal legendą - a w realu, przychodzić, i balon pęka - TO ma być ten przybytek luksusu, prestiżu i "światowości"?[/i] Bartycka już nie jest tą samą bartycką zniknęło tam wiele sklepów, pojawiło sie dużo produktów we wszystkich marketach budowlanych i "bartcka" nie wytrzymała konkurencji sklepów i internetu. Dalej można czasem coś zobaczyc bo tam jest jakiś dystrybutor czy coś ale to nie jest to samo . Branża podupadła przez net, bo nie sa w stanie dotrzymać im kroku. Ja tez nie lubię tam jeżdzić, czasem mam wrażenie że jestem nieproszonym gościem w niektórych sklepikach Wolę osobiście jesli chodzi o płytki TTW Home na Jerozolimskich, pod jednym dachem sporo ekspozycji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.03.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jeszcze trochę się zejdzie, w sumie dopiero zaczęli P.S. Ciekawe, czy z tego samego powodu nie lubimy ZT No ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.03.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ADK, współczuję Ci tych przejść z prądem; to się w głowie nie mieści!!!!!!!! Co dalej na froncie walk w tym temacie? CZEMU nie chcą Was przyłączyć???? Bartycka:) sławna osławiona owiana niemal legendą - a w realu, przychodzić, i balon pęka - TO ma być ten przybytek luksusu, prestiżu i "światowości"? Prąd to długa opowieść mrożąca krew w żyłach... a trak naprawdę to typowa Polska. Stara linia, ludzie się budują - coraz większe zapotrzebowanie, i dopiero jak nie dają podłączyć nowych mieszkańców zabierają się za przebudowę linii, co wiąże się z wymianą słupów. I tu dochodzą do głosu właściciele działek, Zarząd Dróg Powiatowych, których interesy nie są zbieżne. No i masa biurokracji = prąd będzie... kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.03.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 A co do Bartyckiej: dzisiaj pojechałam do magazynu jednego ze sklepów, gdzie miały być wszystkie płytki na stanie te które mają w sklepie (Pani sprawdziła ponoć), miałam pożyczyć 2 płytki lub kupić po paczce, żeby położyć u siebie na próbę, czy pasują kolorystycznie. Zrobiłam 100km na darmo,m bo płytek, o które pytałam nie mają w ogóle na stanie - tylko to co przyklejone na wystawie w sklepie. A Pani z magazynu powiedziała, że 1 paczki nie będą dla mnie sprowadzać, a już tym bardziej 1 płytki. i to tyle w kwestii komentarza do Bartyckiej . 1 płytkę sprowadzi mi mały sklepik z mojej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.03.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnychwypełnionych nadzieją budzącej się do życiawiosny i wiarą w sens życia.Pogody w sercu i radości płynącej z faktuZmartwychwstania Pańskiegooraz smacznego Święconego w gronienajbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, mokrego Dyngusa i bogatego zajączkażyczy Kasia z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.03.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt http://2.bp.blogspot.com/_E9JRcn4NhiQ/S7JC8x0SqsI/AAAAAAAAAB8/SA7593hIZiI/s1600/Weso%C5%82ego+Alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts