Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na zboczu - KOMENTARZE

Recommended Posts

Adk jeśli chodzi o A-10% a A+ to jest to samo.. tak samo A++ = A-20% itd.. jest to nowe oznaczenie.. jak kupowałam swoją lodówkę to było już to wprowadzone.. wydaje mi się, że jeśli produkty np na ceneo mają po kilka opinii a nagle jakiś produkt z tej samej kategorii pewnej marki ma 50 opinii i to samych pozytywnych to jest to dla mnie podejrzane.. marketing?

też nie lubię przekładać z dużego do mniejszego.. jak mam miejsce to duży garnek idzie do lodówki.. a jak nie to przekładam.. teraz mało kiedy zmywam ręcznie, więc jest mi to wsio ryba :)

testy typu 5 najlepszych produktów omijam z daleko, bo albo są zawyżone ceny.. albo po prostu same marki z wyższych półek

my aktualnie mamy lodówkę 188 cm Whirlpool i jesteśmy z niej zadowoleni, ale na górze lodówka (3 półki i jedna mega wielka szuflada) i zamrażarka na dole(2 duże półki i jedna mniejsza).. dodatkowo w schowku mamy zamrażarkę 150cm z 2 półkami i 4 szufladami i muszę przyznać, że zamrażarki praktycznie non stop pełne.. na bieżąco kupuje, wyjmuje itd.. dużo truskawek mrozimy.. my tez staramy się robic zakupy raz w tygodniu, bo do supermarketu mamy około 5km..

warto przemyśleć wybór lodówki

• Odpowiedzi 964
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam płytę I4DE95ZS.. zajmuje dokładnie 93cm... jest wielka.. ale to pole 28cm na patelnie 32 jest idealne.. korzystam tez czasem z dużych garnków (20l) i to pole również spisuje sie idealnie.. rozstawiam garnki jak chce i jest super.. gdyby ta płyta była 3 polowa, bez evolisa to brałabym w ciemno, bo zależało mi jednak na tym 28cm.. z evolisa bardzo mało korzystam.. najczęściej to najmniejsze pole okrągłe (codziennie mleko gotuje), jak patelnia to to duże..

gdybym miała brytfanne zamiast dużego garnka, to pewnie korzystałabym często z evolisa.. ale szkoda było mi kasy wydawać 300zł za brytfannę, gdzie można i w brytfannie smażyć i na pokrywce jako na patelni

my do płyty dostaliśmy garnki i zmywarkę w prezencie :)

• 2 weeks później...
ja nie z wawy ale też kilka razy byłam na Bartyckiej- i przysięgam, że ostatnim razem byłam tam tylko dlatego (pomimo wcześniejszych obietnic, że moja noga już tam nie postanie) ponieważ w jednym sklepie mieli wszystkie typy klamek do zobaczenia na zywo bo w mojej okolicy ich nie było:) co do zakupów- akurat w jednym sklepie mi się poszczęściło bo kupiłam jeden rodzaj płytek:)

ADK,

współczuję Ci tych przejść z prądem; to się w głowie nie mieści!!!!!!!!

Co dalej na froncie walk w tym temacie? CZEMU nie chcą Was przyłączyć????

Bartycka:)

sławna osławiona owiana niemal legendą - a w realu, przychodzić, i balon pęka - TO ma być ten przybytek luksusu, prestiżu i "światowości"?:)

sławna osławiona owiana niemal legendą - a w realu, przychodzić, i balon pęka - TO ma być ten przybytek luksusu, prestiżu i "światowości"?:)[/i]

Bartycka już nie jest tą samą bartycką :cool: zniknęło tam wiele sklepów, pojawiło sie dużo produktów we wszystkich marketach budowlanych i "bartcka" nie wytrzymała konkurencji sklepów i internetu. Dalej można czasem coś zobaczyc bo tam jest jakiś dystrybutor czy coś ale to nie jest to samo . Branża podupadła przez net, bo nie sa w stanie dotrzymać im kroku.

Ja tez nie lubię tam jeżdzić, czasem mam wrażenie że jestem nieproszonym gościem w niektórych sklepikach ;)

Wolę osobiście jesli chodzi o płytki TTW Home na Jerozolimskich, pod jednym dachem sporo ekspozycji:)

ADK,

współczuję Ci tych przejść z prądem; to się w głowie nie mieści!!!!!!!!

Co dalej na froncie walk w tym temacie? CZEMU nie chcą Was przyłączyć????

sławna osławiona owiana niemal legendą - a w realu, przychodzić, i balon pęka - TO ma być ten przybytek luksusu, prestiżu i "światowości"?:)

Prąd to długa opowieść mrożąca krew w żyłach... a trak naprawdę to typowa Polska.

Stara linia, ludzie się budują - coraz większe zapotrzebowanie, i dopiero jak nie dają podłączyć nowych mieszkańców zabierają się za przebudowę linii, co wiąże się z wymianą słupów. I tu dochodzą do głosu właściciele działek, Zarząd Dróg Powiatowych, których interesy nie są zbieżne. No i masa biurokracji = prąd będzie... kiedyś...

A co do Bartyckiej: dzisiaj pojechałam do magazynu jednego ze sklepów, gdzie miały być wszystkie płytki na stanie te które mają w sklepie (Pani sprawdziła ponoć), miałam pożyczyć 2 płytki lub kupić po paczce, żeby położyć u siebie na próbę, czy pasują kolorystycznie.

Zrobiłam 100km :bash: na darmo,m bo płytek, o które pytałam nie mają w ogóle na stanie - tylko to co przyklejone na wystawie w sklepie. A Pani z magazynu powiedziała, że 1 paczki nie będą dla mnie sprowadzać, a już tym bardziej 1 płytki.

i to tyle w kwestii komentarza do Bartyckiej ;).

1 płytkę sprowadzi mi mały sklepik z mojej miejscowości :)

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych

wypełnionych nadzieją budzącej się do życia

wiosny i wiarą w sens życia.

Pogody w sercu i radości płynącej z faktu

Zmartwychwstania Pańskiego

oraz smacznego Święconego w gronie

najbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną