rasia 04.08.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ja za niewielkie pieniądze dałam VAT do rozliczenia. Nie potrafiłabym sama tego zrobić. Każdej dupereli trzeba podporządkować jakiś numerek... to nie dla mnie:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.08.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ja za niewielkie pieniądze dałam VAT do rozliczenia. Nie potrafiłabym sama tego zrobić. Każdej dupereli trzeba podporządkować jakiś numerek... to nie dla mnie:(. Jakie to są niewielkie pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 2-3 stówki, w zależności od ilości faktur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.08.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 2-3 stówki, w zależności od ilości faktur. Hmmmm, muszę to wziąć pod rozwagę, to po znajomości, czy tak normalnie? Jeśli z ulicy, to może dasz kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hmmmm, muszę to wziąć pod rozwagę, to po znajomości, czy tak normalnie? Jeśli z ulicy, to może dasz kontakt? Wyślę Ci namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.08.2011 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Mój bank tylko zdjęcia chce ADK, mam w pdf listę materiałów do rozliczenia VAT (tę która jest płatna sms i tylko na jakiś czas) Ale co to znaczy płatna sms? i tylko na jakiś czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.08.2011 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Co do kredytu już mąż dzisiaj rozmawiał - faktury tylko za etap, który chcemy refinansować. Ale nie chcemy bo na stan 0 jeszcze mamy - i zadeklarujemy go jako wkład własny.Do wątku o Vat w FM nie doszłam, brakło czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ale co to znaczy płatna sms? i tylko na jakiś czas? Tzn, że dostęp do pełnej listy (ponad 10tys materiałów) jest płatny smsem na określony czas (1-2-6 godzin). A ja mam tę listę w kompie, bo sobie kiedyś tam zapłaciłam i sprytnie w pdf zachowałam. Można się*teraz nad nią zawiesić na ile chcesz za free ("żyć nie umierać") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.08.2011 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 To jeśli mogę poprosić to byłoby super!Ale wytłumaczcie mi jeszcze jedno: to odliczenie dotyczy tylko materiałów które kiedyś było na stawce 7% i vat się podniósł na 22, potem 23 i odliczam tylko różnicę w VAT między 7/8 a 22/23 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 adk, wyślij mi swój adres emajl, bo to plik pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.08.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ja też mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.08.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ja też mogę? emajla nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.08.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 już ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 07.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 adk no gratuluje, wreszcie budowa ruszyla. a zapowiada sie pieknie sadzac po inspiracjach. czekamy na dalsza relacje. obu pogoda dopisywala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.08.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dzięki za gratulacje. Oby tylko pogoda się utrzymała. No dobra dzisiejszy deszcz wybaczam, ale niech już przestanie padać, pliiiiiiizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Adk, nie martw się, może ten deszcz nie zrobił większych szkód i będziecie mogli ruszyć pełną parą z robotami trzymam mocno zaciśnięte kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.08.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dzięki , trzymaj mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 09.08.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dobry wieczor Pani no piekniucho ruszyliszcie moje gratulacje a to ze kibicuje nie musze mowic bo dobrze o tym wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Hej Alicjo!! Widze, ze sezon wykopkowy u Ciebie pelna para!!:) Zazdroszcze, ze mogliscie sprzet ciezki na to wytoczyc i tak szybko poszlo! Czekam na pierwszy beton:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.08.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Cześć Wszystkim Fundamenty już są (wczoraj zalane), tylko niestety wczoraj nie było znowu prądu = internetu i nie ma zdjęć i wpisu . A teraz jestem w trakcie walki o najniższe ceny na papę, bloczki, piach, itp - bo znowu zostałam zaskoczona przez wykonawcę, wrrr. Odezwę się jak już pozamawiam materiały potrzebne na tak zwane JUŻ/NATYCHMIAST, bo "pani Alu chcemy robić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts