Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na zboczu - KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 964
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem czy pisałam: moje dzieci jak usłyszały, że mamy już prąd zapytały: to już się przeprowadzamy?:lol2: Jakże były zawiedzione, kiedy się okazało, że daleka jeszcze do tego droga.

Impreza na cześć prowizorki się odwlekła, ale co się odwlecze to nie uciecze!

Pozdr

Ps. dodam że ostatnio sprawdzałam jak to było u mnie z prądem, też PGE ;) wniosek o przyłącze złożony w 2008 r. prąd podłączyli mi w 2011 ;). Nie pobiłaś żadnego rekordu kochana, a cała ta firma to w do wywalenia w kosmos się nadaje.

:lol2::lol2: Alicja taką mocą owiałaś to przyłącze, że nawet dzieci już skołowane tym wydarzeniem :lol2:.

:rotfl:

Biedne dzieci...

Ps. dodam że ostatnio sprawdzałam jak to było u mnie z prądem, też PGE ;) wniosek o przyłącze złożony w 2008 r. prąd podłączyli mi w 2011 ;). Nie pobiłaś żadnego rekordu kochana, a cała ta firma to w do wywalenia w kosmos się nadaje.

Oj pobiłam - wniosek o przyłącze składany w listopadzie 2009r., a niestety prąd mam podłączony prowizorycznie i nie wiem jak oni to sobie tam w papierach zaznaczą, bo wciąż nie dostałam od nich nowej umowy - stara się przeterminowała...

Ale fakt PGE to dziwna firma.

Adk, skoro już masz ten prąd, to musisz nas zadziwić tempem prac ;)

Weź nie stresuj, jestem bez wykończeniowca, jakiegokolwiek.

A Mąż wykręcił mi się od zrobienia gips-kartonów, i od czego może to się wykręca - także fachmanów do poszukania mam kilku.

Teraz przynajmniej wiem na czym stoję.

Kochana no nareszcie macie prąd- GRATULUJE i mam nadzieję, że teraz to polecicie z kopyta :D

Oby oby...

W piątek przyjeżdżają moi Rodzice po Córeczkę, aby zabrać ją do siebie. Tęsknią, a ja będę miała trochę luzu bo chłopaki jadą z kolei na tydzień na wycieczkę szkolną więc może uda się jakieś prace podgonić. No i Tata zaoferował się w sobotę pomóc na budowie! A Mama o dziwo :jawdrop: sama zaproponowała, że przyjadą wcześniej żeby Tata mógł pomóc!!!!

Znajomi jak się dowiedzieli, że się pochorowaliśmy też się zaoferowali :D.

Także pomoc do budowania zjeżdża z całego świata :lol2:.

Robert - prawie prawie :D

Kocimięta - u nas na razie też lato, mam nadzieję, że tak już do listopada :lol2: (no z małym deszczykiem dla ochłody). Ale o dziwo ziemia wciąż bardzo mokra (na działce glina), w obecnym domu oczywiście w ogródku pieprz (piach).

Pozdr