tofee 03.05.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Moi tynkarze nic nie zabezpieczali a kleksów miałam dosłownie kilka ... albo ktoś trafił na totalnych niechlujów albo to jakieś mity krążą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 04.05.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Trochę tu nie zaglądałem ,a tu takie nowości: PRĄD ELEKTRYCZNY w całej swojej... mocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.05.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Nie wiem czy pisałam: moje dzieci jak usłyszały, że mamy już prąd zapytały: to już się przeprowadzamy? Jakże były zawiedzione, kiedy się okazało, że daleka jeszcze do tego droga. Impreza na cześć prowizorki się odwlekła, ale co się odwlecze to nie uciecze! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.05.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 :lol2: Alicja taką mocą owiałaś to przyłącze, że nawet dzieci już skołowane tym wydarzeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.05.2013 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ps. dodam że ostatnio sprawdzałam jak to było u mnie z prądem, też PGE wniosek o przyłącze złożony w 2008 r. prąd podłączyli mi w 2011 . Nie pobiłaś żadnego rekordu kochana, a cała ta firma to w do wywalenia w kosmos się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.05.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 :lol2: Alicja taką mocą owiałaś to przyłącze, że nawet dzieci już skołowane tym wydarzeniem . Biedne dzieci... Ps. dodam że ostatnio sprawdzałam jak to było u mnie z prądem, też PGE wniosek o przyłącze złożony w 2008 r. prąd podłączyli mi w 2011 . Nie pobiłaś żadnego rekordu kochana, a cała ta firma to w do wywalenia w kosmos się nadaje. Oj pobiłam - wniosek o przyłącze składany w listopadzie 2009r., a niestety prąd mam podłączony prowizorycznie i nie wiem jak oni to sobie tam w papierach zaznaczą, bo wciąż nie dostałam od nich nowej umowy - stara się przeterminowała... Ale fakt PGE to dziwna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 07.05.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Tylko PoZaZdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Adk, skoro już masz ten prąd, to musisz nas zadziwić tempem prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.05.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Tylko PoZaZdrościć TenKtóryZazdrości - w skrócie TKZ witam. Jak już ruszysz ze swoją budową to już nie będziesz musiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.05.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Adk, skoro już masz ten prąd, to musisz nas zadziwić tempem prac Weź nie stresuj, jestem bez wykończeniowca, jakiegokolwiek. A Mąż wykręcił mi się od zrobienia gips-kartonów, i od czego może to się wykręca - także fachmanów do poszukania mam kilku. Teraz przynajmniej wiem na czym stoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ja mam godnego polecenia wykończeniowca, ale do września jest zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.05.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Kochana no nareszcie macie prąd- GRATULUJE i mam nadzieję, że teraz to polecicie z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.05.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ja mam godnego polecenia wykończeniowca, ale do września jest zajęty No ja jednak mam nadzieję potrzebować wykończeniowca wcześniej. Ale jakby wszyscy byli zajęci to zgłoszę się po namiar i poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.05.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Kochana no nareszcie macie prąd- GRATULUJE i mam nadzieję, że teraz to polecicie z kopyta Oby oby... W piątek przyjeżdżają moi Rodzice po Córeczkę, aby zabrać ją do siebie. Tęsknią, a ja będę miała trochę luzu bo chłopaki jadą z kolei na tydzień na wycieczkę szkolną więc może uda się jakieś prace podgonić. No i Tata zaoferował się w sobotę pomóc na budowie! A Mama o dziwo sama zaproponowała, że przyjadą wcześniej żeby Tata mógł pomóc!!!! Znajomi jak się dowiedzieli, że się pochorowaliśmy też się zaoferowali . Także pomoc do budowania zjeżdża z całego świata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 08.05.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 no to pospolite ruszenie tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.05.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dobrze mieć życzliwych i pomocnych wokół siebie. Od razu optymizmem z tego postu powiało Trzymaj się Ala i zdrówka życzę. Nie wiem jak z pogodą u Was ale ja mam u siebie lato Aż energia do działania wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.05.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Robert - prawie prawie Kocimięta - u nas na razie też lato, mam nadzieję, że tak już do listopada (no z małym deszczykiem dla ochłody). Ale o dziwo ziemia wciąż bardzo mokra (na działce glina), w obecnym domu oczywiście w ogródku pieprz (piach). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 10.05.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ala - jak urodziny to niech będą ciągle 18-naste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.05.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dzięki, Mąż mi złożył życzenia "wszystkiego najlepszego z okazji ...rocznicy 18 urodzin" . Ale że jestem na antybiotyku to częstuję tortem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 10.05.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Alicja, Wszystkiego Najlepszego! Poczęstuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts