bami 10.05.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 :hug:Alicja, wszystkiego "naj", w szczególności budowlanego - i rychłej przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 10.05.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Wszystkiego naj przede wszystkim szybkiej przeprowadzki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 11.05.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Wszystkiego Najlepszego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 11.05.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń.. 18-stka.. młodziutka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 11.05.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Sto lat !!! I szybkiej przeprowadzki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.05.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.05.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja jak zwykle opóźniona z newsami ale zostawiam najlepszości urodzinowe . http://www.fototapeta.waw.pl/wp-content/uploads/2012/08/kwiaty_144.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 15.05.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Tofee - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.05.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 mam pytanko jaką masz jednostkę do rekuperacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.05.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 IVY sorry, że dopiero dzisiaj ale mam problemy z kompem (nie wiem dlaczego rwie mi połączenie z netem).Rekuperatora jeszcze nie mam zamontowanego ale ma być AERIS CA 550. Kiedyś chyba już w komentarzach o nim była tu mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 10.06.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Alicjo, cudownie domek już wygląda! Kocham takie duże przeszklenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 10.06.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Alicja - masz ZAJE .... jadalnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.06.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 gratuluję rurek. ponawiam zachwyty nad przestrzeniami i wielkimi oknami. cudnie. nie mogę się doczekać swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 11.06.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Alicjo, cudownie domek już wygląda! Kocham takie duże przeszklenia.... Katti dzięki. Wiesz, Twoje zielone drzwi upewniły mnie w przekonaniu, że powinnam mieć mój ukochany kolor w domu. Prawdopodobnie na 90% będzie to kuchnia. Alicja - masz ZAJE .... jadalnie !!! Dziękuję gratuluję rurek. ponawiam zachwyty nad przestrzeniami i wielkimi oknami. cudnie. nie mogę się doczekać swoich. Okna to jeden ze wspanialszych etapów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.06.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 tak tylko ten etap to u nas przy dobrych wiatrach dopiero wiosną. to taki wariant optymistyczny. Ala dach jest przecudny. jak ja żałuję, że nie trafiłam na fm z rok wcześniej i nie naoglądałam się domów z płaskim dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.06.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 tak tylko ten etap to u nas przy dobrych wiatrach dopiero wiosną. to taki wariant optymistyczny. Doczekasz się . Za to ogródkowe roślinki masz super. Ja w tym roku sobie darowałam - będą tylko maliny teściowej i pomidorki o ile przeżyją. Ala dach jest przecudny. jak ja żałuję, że nie trafiłam na fm z rok wcześniej i nie naoglądałam się domów z płaskim dachem. Dzięki za dach. Jestem na jego punkcie naprawdę zakręcona. A o takim dachu marzyłam zanim jeszcze mieliśmy działkę i zanim powstał projekt . To była jedna z wytycznych (baaardzo nieśmiało wrzucona) dla architekta. A po pierwszych wycenach zrezygnowałam. Dobrze, że nie zrezygnowałam ze wszystkich marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.06.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ala - domek cudnie wygląda myśmy bardzo chcieli dom z płaskim, ale nasz mpz nie pozwala tylko na garażu mamy kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 13.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Dobrze, że się uparłaś na ten dach A kwiatki lilaróz to chyba na zamówienie najmłodszej, cudnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.06.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ala - domek cudnie wygląda myśmy bardzo chcieli dom z płaskim, ale nasz mpz nie pozwala tylko na garażu mamy kawałek. Dzięki, miałam właśnie taki plan - jak się nie uda dach domu to chociaż garaż tak zrobimy. Nie pamiętam - masz żwirek na garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.06.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dobrze, że się uparłaś na ten dach A kwiatki lilaróz to chyba na zamówienie najmłodszej, cudnie jest. O tak! Mała na pewno wszystkie kwiatki by zerwała do wazonika gdybym tylko pozwoliła jej tam wejść. Dzieciaki obrażają się bo boję się ich tam wpuścić, ale oni nie mają szacunku do wysokości na jakiej się znajdują i szaleją tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts