Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom na zboczu - KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 964
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Alicjo, cudownie domek już wygląda! :) Kocham takie duże przeszklenia....

Katti dzięki. Wiesz, Twoje zielone drzwi upewniły mnie w przekonaniu, że powinnam mieć mój ukochany kolor w domu. Prawdopodobnie na 90% będzie to kuchnia.

Alicja - masz ZAJE .... jadalnie !!!

Dziękuję :)

gratuluję rurek.

ponawiam zachwyty nad przestrzeniami i wielkimi oknami. cudnie.:yes:

nie mogę się doczekać swoich.

Okna to jeden ze wspanialszych etapów.

tak tylko ten etap to u nas przy dobrych wiatrach dopiero wiosną. to taki wariant optymistyczny.

Doczekasz się :yes:. Za to ogródkowe roślinki masz super. Ja w tym roku sobie darowałam - będą tylko maliny teściowej i pomidorki o ile przeżyją.

Ala dach jest przecudny. jak ja żałuję, że nie trafiłam na fm z rok wcześniej i nie naoglądałam się domów z płaskim dachem.

Dzięki za dach. Jestem na jego punkcie naprawdę zakręcona. A o takim dachu marzyłam zanim jeszcze mieliśmy działkę i zanim powstał projekt :wiggle:. To była jedna z wytycznych (baaardzo nieśmiało wrzucona) dla architekta. A po pierwszych wycenach zrezygnowałam. Dobrze, że nie zrezygnowałam ze wszystkich marzeń!

Dobrze, że się uparłaś na ten dach :) A kwiatki lilaróz to chyba na zamówienie najmłodszej, cudnie jest.

O tak! Mała na pewno wszystkie kwiatki by zerwała do wazonika :) gdybym tylko pozwoliła jej tam wejść. Dzieciaki obrażają się bo boję się ich tam wpuścić, ale oni nie mają szacunku do wysokości na jakiej się znajdują i szaleją tam...