rafalski6611 01.07.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Witam.Zbudowałem domek pokryty 5mm prasowaną płytą (chyba pilśniową, nie wiem czy tak to się nazywa płyta z jednej strony ma wzór kafelek lub podłogi drewnianej). W związku z tym że miałem okazję nabyć tanio wełnę mineralną ale nie w płytach prasowanych tylko taką zwijaną mam pytanie jak można by ocieplić tą wełną ściany od wewnątrz, po ułożeniu tej wełny (właśnie nie wiem jak ją przymocować aby to miało ręce i nogi) zostanie ta wełna przykryta cienką sklejką. Jak technicznie to wykonać, jak z właściwościami takiej wełny-ewentualną wilgocią itp (podobno wełna trzyma wilgoć).Za wszystkie porady sugestie i podpowiedzi będę wdzięczny.[/img] Myślałem że ktoś zechce pomóc Edytowane 15 Lipca 2011 przez rafalski6611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts