spalony 01.07.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witajcie ponownie. Znów naszły mnie watpliwości, Stanąłem przed problemem gruntowania płyt silikatowo wapiennych "SILCA" przed nałożeniem gładzi. Dedykowany do tego celu jest preparat SILCACON, którego nie dość że nie ma u mnie w okolicy to jest jeszce dosc drogi.Znalazlem jednak preparat impregnujący do płyt Krzemianowo wapiennych SUPER ISOL firmy Varmsen. Pisze ze jest wykonany na bazie krzemianu sodu.Zastanawiam sie czy własnie tym preparatem do plyt Varmsen moge zaimpregnowac przed szpachla plyty Silca. Wydaje mi się że te płyty to samo ale pewnosci nie mam Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 01.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam.Możesz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.07.2011 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witajcie ponownie. Znów naszły mnie watpliwości, Stanąłem przed problemem gruntowania płyt silikatowo wapiennych "SILCA" przed nałożeniem gładzi. Dedykowany do tego celu jest preparat SILCACON, którego nie dość że nie ma u mnie w okolicy to jest jeszce dosc drogi. Znalazlem jednak preparat impregnujący do płyt Krzemianowo wapiennych SUPER ISOL firmy Varmsen. Pisze ze jest wykonany na bazie krzemianu sodu. Zastanawiam sie czy własnie tym preparatem do plyt Varmsen moge zaimpregnowac przed szpachla plyty Silca. Wydaje mi się że te płyty to samo ale pewnosci nie mam Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Możesz użyć dowolnego impregnatu , byle nie od wewnatrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 02.07.2011 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Pewności nie mam .. czy to dokładnie z tej samej fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.07.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witajcie ponownie. Znów naszły mnie watpliwości, Stanąłem przed problemem gruntowania płyt silikatowo wapiennych "SILCA" przed nałożeniem gładzi. Dedykowany do tego celu jest preparat SILCACON, którego nie dość że nie ma u mnie w okolicy to jest jeszce dosc drogi. Znalazlem jednak preparat impregnujący do płyt Krzemianowo wapiennych SUPER ISOL firmy Varmsen. Pisze ze jest wykonany na bazie krzemianu sodu. Zastanawiam sie czy własnie tym preparatem do plyt Varmsen moge zaimpregnowac przed szpachla plyty Silca. Wydaje mi się że te płyty to samo ale pewnosci nie mam Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Nie wiem czy impregnat SUPER ISOL firmy Varmsen jest tym samym impregnatem , który oferowali wchodząc na rynek. Jeśli tak , to zrób to co ja wówczas - kup to samo w sklepie chemicznym pod nazwą "szkło wodne" - będzie "trochę" taniej (nie zapomnij rozrzedzić !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts