tomek1789 02.07.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam, Mam do zaliczenie projekt w którym muszę zestawić obciążenia na 1 mb ławy fundamentowej, projekt graficzny do tego domku mam tak jak i materiały z jakich składa się np. strop. Terz muszę to przeliczyć i tutaj pytanie..Czy ktoś może polecić jakąś książkę albo skrypt gdzie jest to w miarę dobrze opisane? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 02.07.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Sadzę że takie coś przyda się Tobie http://www.wiw.pl/matematyka/geometria/. To żadna ironia, tylko szczera pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanker 02.07.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Sadzę że takie coś przyda się Tobie http://www.wiw.pl/matematyka/geometria/. To żadna ironia, tylko szczera pomoc. Strona fajna ale co to ma z zestawieniem obciazen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanker 02.07.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam, Mam do zaliczenie projekt w którym muszę zestawić obciążenia na 1 mb ławy fundamentowej, projekt graficzny do tego domku mam tak jak i materiały z jakich składa się np. strop. Terz muszę to przeliczyć i tutaj pytanie.. Czy ktoś może polecić jakąś książkę albo skrypt gdzie jest to w miarę dobrze opisane? pozdrawiam Co uczyc sie nie chce:sick: , potem rosnie "taki sobie technik" budowlny ( wykluczamy inz bo to wstyd, chociaz ). Z tego co pamietam w szkole sredniech to byla ksiazka do mechaniki budowlanej. Chociaz widze slowo skrypt - to rosnie nam inzynierek:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 02.07.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Strona fajna ale co to ma z zestawieniem obciazen To że bez podstaw matematyki nic nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts