Ankie83 02.07.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam, zastanawiam się nad wykonaniem schodów zewnętrznych z drewna - taki mini taras plus schody. czy ktoś może ma u siebie takie rozwiązanie i mógłby się podzielić doświadczeniami? Mile widziane fotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 04.07.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 też takie planujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oriman 10.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 La również się nad takimi zastanawiam, ale jeszcze takich nie widziałem. Nie wiem, czy to będzie ładnie wyglądało, czy jest to praktyczne. Czy drewno (takie w normalnej cenie) nie będzie się ścierało zbyt szybko? Podobno też wnosi się brud do środka...Macię może jakieś zdjącia takich schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 10.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Pomysł taki sobie. Trwałe takie schody zbytnio nie są. A jak spadnie śnieg to są odjazdowe(cieńka warsewka lodu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 10.08.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 My też takie planujemy jak na razie. Jak dotąd widziałam tylko zdjęcia w zagranicznych gazetach, ale może ktoś to sam zrobił u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts