merks 05.07.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 A z boku czym wyizolował? Również tymi płytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 05.07.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 No to cieszę się, że będziesz miał... dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arielag 30.10.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Odświeżam temat. Ja ścianę za kominkiem mam z silki 24 cm (ściana zewnętrzna). Czy mogę zostawić taką ścianę nieotynkowaną i bez izolacji za kominkiem? Ścianki kominka planuję z płyt silikatowych. Planuję też postawić kominek na pustakach takich samych co ściana zewnętrzna. Silka całkiem dobrze akumuluje ciepło. Niestety nie wiem, czy można ją narażać na ciągłe wysokie temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts