Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pozwolili na GMO :(

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 328
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Włodek - ja Cię proszę, przestań komentować i wieszczyć.

MASZ JAKIŚ LINK???

To dawaj!

Jak nie - wróżby to nie w tym wątku!

Proszenie Włodka o link chyba nie jest dobrym pomysłem. Patrząc na to co do tej pory zamieścił wygląda na to że pewnej puli linków wybiera losowo jakiś. We wszystkich powtarza się mniej więcej to samo. Chmury sa efektem GMO (lub odwrotnie) a zycie powoduje raka.

Edytowane przez perm

• 2 weeks później...

Kochani - trwa głosowanie na Złote Strony www Wprost.

TUTAJ dokładna informacja, a ja zachęcam gorąco do głosowania na stronę lokalnazywnosc.pl, czwarta od góry.

Proszę o głosy na fajną inicjatywę, stronę, gdzie każdy może poszukać swoich lokalnych dostawców świeżej żywności! :)

Z góry dziękuję za wszystkie głosy.

Pisałam o tym gdzieś na samym początku tego wątku.

To jest monopol pełną gębą.

Monopol na żywność.

BARDZO groźne zjawisko. :(

Jesli sad wyzszej instancji utrzyma ten wyrok, to jednoczesnie da nieograniczone mozliwosci wyciagania finansowych sankcji wzgledem kazdego farmera, ktory kontynuuje hodowle upraw z Monsanto z wyhodowanych przez siebie ziaren. Beda placic ... jak za zboze :( Za Monsanto moga isc inni producenci i to nie tylko modyfikowanych w jakikolwiek sposob zboz/roslin/warzyw ale rowniez producenci zwierzat hodowlanych. Jakos jestem sobie w stanie wyobrazic, ze ekipy kontrolne jezdza od farmy do farmy i sprawdzaja kod gentyczny cielat, czy przez przypadek nie pochodza z przodkow kupionych wczesniej od Producenta X, ktory zastrzegl sobie ze rozmnazanie jest mozliwe tylko po uprzednim wniesieniu stosownej oplaty, albo ze mozliwe nie jest ...:(