DPS 14.01.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Savage - a prosiłam, tak? Bądźże człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.01.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dla ciebie wszystko koleżanko, ale dla sprawiedliwości mogłabyś także zwrócić się personalnie do swego kolegi ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.01.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dla ciebie wszystko koleżanko, ale dla sprawiedliwości mogłabyś także zwrócić się personalnie do swego kolegi ok? Ty jesteś sprawiedliwy, czy sprawiedliwość rozdzielasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.01.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 odwołuję się do sumienia. w sumie racja... sprawiedliwości to nawet w niebie nie ma.albo inaczej - walczę o swoje. pasuje ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Wszyscy - nie wykłócać mi się tutaj! Lubię Was, ale kłócić się nie pozwolę! No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.01.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 DPSNkt sie nie kłóci tylko se tak klikaja . tyle mozna bo cenzura powazne tematy wycina .no mozna postów se nastukac .jak widac po wypowiedzi i pytaniach .Ale to tylko GRAniewolnik systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Masz jakieś info, link, coś ciekawego o GMO? Bo jak o czymś innym chcesz gadać, to w innym wątku, jak reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 22.01.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 GMO jest złe, ale te bezpestkowe mandarynki są rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 28.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 łososie GMO. rosną dwa razy szybciej. http://www.avaaz.org/pl/stop_frankenfish_r/?vc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.01.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Po spożyciu pewnie i rak będzie dwa razy szybciej się rozrastał.Program depopulacji w pełni. POlitycy za kase ,,przyklepiom "te przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.01.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Po spożyciu pewnie i rak będzie dwa razy szybciej się rozrastał. Program depopulacji w pełni. POlitycy za kase ,,przyklepiom "te przepisy."Rak rozrośnie sie po spozyciu" Tego o GMO nie wiedziałem. Pozdrówka Włodek. Nie damy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Włodek - ja Cię proszę, przestań komentować i wieszczyć. MASZ JAKIŚ LINK??? To dawaj!Jak nie - wróżby to nie w tym wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.01.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Włodek - ja Cię proszę, przestań komentować i wieszczyć. MASZ JAKIŚ LINK??? To dawaj! Jak nie - wróżby to nie w tym wątku! Proszenie Włodka o link chyba nie jest dobrym pomysłem. Patrząc na to co do tej pory zamieścił wygląda na to że pewnej puli linków wybiera losowo jakiś. We wszystkich powtarza się mniej więcej to samo. Chmury sa efektem GMO (lub odwrotnie) a zycie powoduje raka. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Świat się kończy, myli państwo.Ruscy podejrzewają u siebie nielegalny obrót GMO, bo liczba zachorowań ... ZOBACZ TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Smutne skutki zastosowania kukurydzy GMO wśród rolników w Indiach - warto obejrzeć film na kanale Planete+. TUTAJ kilka słów o filmie i terminy emisji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.02.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ciekawe, czy ktos pomyslal o takich konsekwencjach stosowania modyfikowanych ziaren od Monsanto? http://www.cnbc.com/id/100464458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 15.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 e tam, gadanie. przecież to wszystko teorie spiskowe. tylko naiwniacy w to wierzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Pisałam o tym gdzieś na samym początku tego wątku. To jest monopol pełną gębą. Monopol na żywność. BARDZO groźne zjawisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kochani - trwa głosowanie na Złote Strony www Wprost. TUTAJ dokładna informacja, a ja zachęcam gorąco do głosowania na stronę lokalnazywnosc.pl, czwarta od góry. Proszę o głosy na fajną inicjatywę, stronę, gdzie każdy może poszukać swoich lokalnych dostawców świeżej żywności! Z góry dziękuję za wszystkie głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.02.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Pisałam o tym gdzieś na samym początku tego wątku. To jest monopol pełną gębą. Monopol na żywność. BARDZO groźne zjawisko. Jesli sad wyzszej instancji utrzyma ten wyrok, to jednoczesnie da nieograniczone mozliwosci wyciagania finansowych sankcji wzgledem kazdego farmera, ktory kontynuuje hodowle upraw z Monsanto z wyhodowanych przez siebie ziaren. Beda placic ... jak za zboze Za Monsanto moga isc inni producenci i to nie tylko modyfikowanych w jakikolwiek sposob zboz/roslin/warzyw ale rowniez producenci zwierzat hodowlanych. Jakos jestem sobie w stanie wyobrazic, ze ekipy kontrolne jezdza od farmy do farmy i sprawdzaja kod gentyczny cielat, czy przez przypadek nie pochodza z przodkow kupionych wczesniej od Producenta X, ktory zastrzegl sobie ze rozmnazanie jest mozliwe tylko po uprzednim wniesieniu stosownej oplaty, albo ze mozliwe nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts