wykrot 17.02.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 tak na marginesie, wkleiłeś pewien fragment artykułu sugerując oszustwo dotyczące rzekomego związku szczepień z autyzmem. otóż spieszę donieść, że na każdy taki artykuł jest inny artykuł. gdyby czasem uszedł twej uwadze zapodaję ponownie. Niczego nie sugeruję, to tylko Ty widzisz jedynie to, co widzieć zaplanowałeś. A wkleiłem link po to, żeby zwrócić uwagę na postępowanie naukowca, który sam ponawia swoje badania. Postawa prawdziwego badacza, którego interesuje prawda, a nie wydumane ideologie. Rzadki przypadek w tym zidiociałym swiecie z tabunami ludzi, którym wyprano mózgi, a oni jeszcze się z tego cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.02.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Niczego nie sugeruję, to tylko Ty widzisz jedynie to, co widzieć zaplanowałeś. A wkleiłem link po to, żeby zwrócić uwagę na postępowanie naukowca, który sam ponawia swoje badania. Postawa prawdziwego badacza, którego interesuje prawda, a nie wydumane ideologie. Rzadki przypadek w tym zidiociałym swiecie z tabunami ludzi, którym wyprano mózgi, a oni jeszcze się z tego cieszą. Nie dziw się temu. Żyjemy w czasach kiedy rzetelna i męcząca w osiąganiu wiedza została zastąpiona śmieciami w postaci efektownych sensacji z filmików na YT i nie weryfikowanymi przez nikogo dyrdymałami ( niestety coraz częstszymi) w Wikipedii. Różnica przekazu pomiędzy naukową podstawą dowodzenia musi przegrać z fabularną bzdurą, wymyśloną przez cwaniaka lub niedouczonego fantastę, któremu wodę z mózgu robią podobni jemu ignoranci z Uniwersytetu w Pcimiu Dolnym, za pomocą pseudonaukowych wypocin. Łatwiej nie mając podstaw obejrzeć film czy poczytać beletrystykę Daenikena niż sięgnąć po wymagającego wiedzy Kittela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.02.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 cyt. "W dniu 23 września 2014 roku włoski sąd w Mediolanie przyznał odszkodowania dla chłopca któremu szczepienia wywołały autyzm." Niedawno w Suwałkach gość wygrał w Totka 30 melonów. Czy na tej podstawie mam się bać, że też wygram? Ty widocznie w to wierzysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 17.02.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Niedawno w Suwałkach gość wygrał w Totka 30 melonów. Czy na tej podstawie mam się bać, że też wygram? Ty widocznie w to wierzysz... ale w co wierzę? bo nie łapię. a tak na marginesie wierzę w wygraną w lotto jak i w powikłania poszczepienne w przeciwieństwie do ciebie, choć szczerze mówiąc wierzenie w tym drugim przypadku jest niewłaściwym określeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.02.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 ale w co wierzę? bo nie łapię. a tak na marginesie wierzę w wygraną w lotto jak i w powikłania poszczepienne w przeciwieństwie do ciebie, choć szczerze mówiąc wierzenie w tym drugim przypadku jest niewłaściwym określeniem. Widzisz, Pepegu? Pisałem Ci, że człowiek musi mieć jakąś wiarę, inaczej jest mu ciężko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.02.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Widzisz, Pepegu? Pisałem Ci, że człowiek musi mieć jakąś wiarę, inaczej jest mu ciężko! Może faktycznie masz rację ? A może nie każdego stać na racjonalizm mimo składanych wszem, ku niemu, deklaracji ? Z podziwem patrzę na niektórych zwolenników wymyślnych teorii spiskowych, którzy swoją indolencję umysłową i brak podstawowej wiedzy z reguły tłumaczą sceptycyzmem ( w dodatku, w ich mniemaniu naukowym). Internet wyjątkowo skutecznie przyciąga miłośników przeróżnych niezwykłości i spisków. Szkoda tylko ,że z reguły ich analityczny sposób myślenia sprowadza się do rozgraniczenia tak prostych czynności jak podtarcie sobie dupy i nie skorzystania z okazji, żeby za jednym zamachem nie wysmarkać sobie też nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 nos pierwszy (analitycznie) następnie dupa (filozoficznie) ... później pozostaje wyprać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.02.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 nos pierwszy (analitycznie) następnie dupa (filozoficznie) ... później pozostaje wyprać Zaskakujesz mnie czasem Dobrze, że nie odwrotna kolejność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Zaskakujesz mnie czasem Dobrze, że nie odwrotna kolejność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 17.02.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 ciekawy jest fakt, że w sieci spotyka się tak wielu bohaterskich chłopców co to z upodobaniem próbują obrażać innych. w realu jakoś ich nie widać... no ale w realu można dostać po ryju, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2015 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Chłopaki, plis - to NIE JEST wątek przeznaczony do pyskówek, nawet tych mniejszych. Niech każdy mówi o argumentach, nie o tym, czy ten drugi głupi czy mądry, ok? Dodam tylko, że truizmem jest powiedzenie, iż KAŻDY mądry człowiek charakteryzuje się tym, że... wątpi w jedynie słuszne poglądy. KAŻDE jedynie słuszne poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 ieeetam, ... Anetko, ... dyskusja się "rozwinęła" tak ot ... ps - chciałbym się spotkać "w realu" ... z "kopernikiem" i dostać "po ryju" ... zdałbym szczegółową relację w specjalnym temacie, (z "szchownicami" na niebie, w tle) ... a podobno idiotów nie sieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.02.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 .. a podobno idiotów nie sieją Podobno ! Swoją drogą , ciekawy jest fakt , że w internecie spotyka się tylu bohaterskich jełopów, którzy z braku siły argumentów, tak chętnie epatują argumentem siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2015 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 18.02.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 droga pani dps jesteśmy w hyde parku więc nie ma się co obruszać. wszak określenie "ryj", które zechciała pani wyłapać jest równie obrazoburcze co "podtarcie dupy".dla mnie inteligentny cham to też cham. rozumiem, że w tej kwestii się nie zgadzamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2015 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 O dżizas, Savage - wykazujesz się naprawdę brakiem klasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.02.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 O dżizas, Savage - wykazujesz się naprawdę brakiem klasy... Nie, to nie tak. Klasę ma pewnie niejedną, a kto wie może nawet i cały licencjat. ? Nieświadome spożywanie produktów GMO jak i nadmierne przyjmowanie oprysków chemtrails na niektórych ma jednak wyraźnie zgubny wpływ. Powoduje bowiem wyjątkowo bezkrytyczne czytanie bezpośrednio nie ukierunkowanych informacji , które po byle jakiej i pobieżnej analizie utożsamiane są z osobą własną czytającego . Egocentryzm i brak dystansu do siebie, rodzą jak widać agresję i frustracje. A ponieważ życie nie znosi pustki i skoro już nożyce się same odezwały, to czemu nie dać im podzwonić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 18.02.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 wykazujesz się naprawdę brakiem klasy... uzasadnisz? rodzą jak widać agresję i frustracje. nożyce się same odezwały, to czemu nie dać im podzwonić ? weź człowieku. moja sugestia, że ktoś obrażający ludzi zasługuje na mordobicie jest tylko i wyłącznie sugestią. nie jest to jak mylnie sądzisz frustracja. ale doprawdy nie wiem dlaczego poczułeś się wezwany do tablicy? uderz w stół... zaraz, zaraz, pisałeś coś o nożycach? z doświadczenia wiem, że szczęśliwy i bez kompleksów człowiek nie ukłuje drugiego, tymczasem z twoich elaboratów na temat niedoskonałości bliźnich aż bije po oczach samodowartościowaniem. współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.02.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 weź człowieku. moja sugestia, że ktoś obrażający ludzi zasługuje na mordobicie jest tylko i wyłącznie sugestią. nie jest to jak mylnie sądzisz frustracja. ale doprawdy nie wiem dlaczego poczułeś się wezwany do tablicy? uderz w stół... zaraz, zaraz, pisałeś coś o nożycach? z doświadczenia wiem, że szczęśliwy i bez kompleksów człowiek nie ukłuje drugiego, tymczasem z twoich elaboratów na temat niedoskonałości bliźnich aż bije po oczach samodowartościowaniem. współczuję. Ot, psycholog! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2015 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Nie, nie uzasadnię, bo to i tak klasy nie przyda.Gdyby była, to sam byś wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts