Christo24 02.07.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam! Jako, że mam stosunkowo nieduży dom (100 metrów) muszę wybudować sobie domek w ogrodzie, w którym będzie mieściła sie moja siłownia oraz miejsce na kilka sprzętów typu kosiarka. Będę w nim przebywał 4 godziny tygodniowo. Ma w związku z tym pytanie. Czy drewniane domki dostępne np. na allegro za ok. 5 tys. zł o powierzchni 10-12 m2 są warte uwagi czy rozpadną sie po pierwszej-lepszej wichurze? Czy muszą na coś zwrócić uwagę przy ich zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 05.07.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 w domku za 5tys. to się ledwo obrócisz a ty chcesz się "siłować"...tzn. ćwiczyć swobodnie na siłowni to i parę urządzeń Ci przecież potrzeba, zaczynałabym szukać od ok. 15tys. za 5tys to masz ledwo porządną altanę z mebelkami,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter4x5 07.07.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam! Jako, że mam stosunkowo nieduży dom (100 metrów) muszę wybudować sobie domek w ogrodzie, w którym będzie mieściła sie moja siłownia oraz miejsce na kilka sprzętów typu kosiarka. Będę w nim przebywał 4 godziny tygodniowo. Ma w związku z tym pytanie. Czy drewniane domki dostępne np. na allegro za ok. 5 tys. zł o powierzchni 10-12 m2 są warte uwagi czy rozpadną sie po pierwszej-lepszej wichurze? Czy muszą na coś zwrócić uwagę przy ich zakupie? domek letni czy caloroczny? musisz podac wiecej szczegolow, zeby dostac racjonalna odpowiedz wrzuc kilka wymogow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts