pszczolka m 13.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 systematycznie zaglądam i podziwiam idziecie jak burza a jeszcze niedawno była dziura w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 13.01.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 systematycznie zaglądam i podziwiam idziecie jak burza a jeszcze niedawno była dziura w ziemi Dzięki za dobre słowo, ale wiesz jak jest - niemal od razu człowiek chciałby się wprowadzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 13.01.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No właśnie wszyscy dookoła nie mogą się nadziwić ile już zrobiliśmy, a my wkurzeni, że tyle na ekipę przy każdym etapie trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 15.01.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 U nas spadł pierwszy śnieg tej zimy:) Ciekawe jak wygląda domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.01.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 u nas tez napadalo niedlugo ide na sanki z córką :) wkońcu, bo już myslalam ze tej zimy nie bedzie nam dane. mnie zastanawia jak da się dojechać do domu nasz jest polozony trochę z boku i pewnie mieszkancy sami (są tam jeszcze 4 domy) muszą sobie radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.01.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Plany na najbliższą przyszłość budowlaną wg mojego męża: 1. Zaplanowane poddasze, Robert musi najpierw ocieplić dach a następnie skonstruować sufit (z sufitami to on lubi kombinować) i zostają ścianki wraz z łazienkowymi. 2. Dobry hydraulik (nie mamy go jeszcze) musi zrobić instalację wodną (ciepła, zimna woda), z dodatkową tzw. trzecią rurką (cały czas ciepła woda w każdym kranie), gazową i ściekową. Wyprowadzenia pod bojler, piec gazowy, piec węglowy, kominek, i ewentualny "solar" na dachu.3. Chyba tenże sam hydraulik ze swoją ekipą zrobi ogrzewanie podłogowe i gdzieniegdzie kaloryfery to wszystko będzie na parterze. ( ale to dopiero po tynkowaniu ). Na piętro doprowadzi jedynie piony: woda ciepła, zimna, ścieki i pion pod ogrzewanie pomieszczeń (zastanowimy się jaki będzie system ogrzewania: podłogowe czy kaloryferowe. Ja myślę że podłogowe)4. W marcu będą już okna zamontowane, trzeba pomyśleć o drzwiach wejściowych (może na razie będą takie tymczasowe, ale takie lepsze zrobione na nowo z desek) następnie pięciometrowe drzwi garażowe i "tylne" małe drzwi garażowe.5. Może koło Wielkanocy ruszę z elektryką, i można myśleć o kominku.6. Dobrze byłoby ocieplić cały dom z zewnątrz i podsypać teren, przy okazji nasypać drobniutkiego kamienia na drogę.7. Gdyby była hydraulika i elektryka gotowa, to pasuje tynkować.8. Roboty zewnętrzne: schody, tarasy, podjazd i w ogóle dojazd do garażu z chodniczkiem. i ewentualnie ogrodzenie z bramą wjazdową. Prawda, że ambitne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 23.01.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mąż zaczyna kombinować z hydrauliką tzn. wysłał zapytanie do hydrogazu o koszt i wolne terminy. Na razie odpowiedzi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 24.01.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Łazienka z Paradyża, która bardzo mi się podoba: http://www.paradyz.com/GetFile/20253/blush.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 24.01.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ta też niczego sobie: http://www.paradyz.com/GetFile/20287/tenderAranz4200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 24.01.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Płytki do salonu z Paradyża: http://www.paradyz.com/GetFile/23356 Edytowane 24 Stycznia 2012 przez agusiazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 24.01.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Kolejne: http://www.paradyz.com/GetFile/21119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 24.01.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 I jeszcze jedno: http://www.paradyz.com/GetFile/21559 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 25.01.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Coś nikt do nas nie zagląda, a nasza ekipa od poddasza niedługo zabiera się do pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 25.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja zaglądam i czekam na projekt łazienki a inspiracje ciężko mi oceniać bo kurcze sama nie wiem co mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ja tez zaglądam a jaki macie plan łazienki? łazienki z inspiracji są duże i dlatego ladnie wygląda połączenie tylu płytek (kwiaty, paski, zwykle i dekory). jak macie niedużą łązienkę może być trudno, ale nie jest niemożliwe. Venus w swojej zielonej lazience umiescila wiele roznych plytek i wyszlo slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 25.01.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Łazienka na górze jest duża, więc można kombinować, ale planu żadnego nie mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milena123 26.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja też zaglądam. A z łazienkami to ciężka sprawa, bo mimo wszystko trzeba wymyślić co gdzie i jak, zwałszcza z dekorami, za które płaci się za sztukę, a one nie kosztują mało właśnie myślimy nad tym, bo musimy zakupić do obu łazienek. Też wybrałam płytki z paradyża tylko wzór Artable. Mąż siedzi nad projektem jak cos wymyśli i zostanie zaakceptowane przeze mnie, to sie pochwalę policzymy ile tego nam trzeba i cena też będzie znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 27.01.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ogólny zarys jaka ma być górna łazienka, to mamy, ale to tylko zarys. Poza tym ja chcę tam umieścić pralkę, a mąż nie i teraz jest to kwestia rozważana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 27.01.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A może idźcie na kompromis i schowajcie pralkę w zabudowie. Można zaplanować do tego szafki na inne potrzebne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 27.01.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mój mąż nie lubi ustępować, więc pewnie stanie na jego, czyli pralka w pomieszczeniu nad garażem. Ale dla mnie to marnowanie pomieszczenia, które mooże się przydać jako pokój gościnny, chociażby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts