agusiazet 15.06.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Wizualizacja kuchni prawie gotowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 17.06.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Nie umiem tu wstawic pdf-ów, ktos wie jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 17.06.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Kuchnia moich marzen: http://koncept-studio.pl/grafika/mini/27.jpg http://koncept-studio.pl/grafika/mini/28.jpg http://koncept-studio.pl/grafika/29.jpg Autorem kuchni jest Studio Koncept z Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 17.06.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Fioletowa tez mi sie podoba: http://koncept-studio.pl/grafika/mini/52.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 18.06.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Może ktoś ma fajne inspiracje nowoczesnych kuchni na wysoki połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.06.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 no niestety nie pomogę z pdfami, nigdy z nich nic nie wstawialam. A patrzyłaś w grafice google zdjęcia kuchni? Ja często tak szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.06.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 no niestety nie pomogę z pdfami, nigdy z nich nic nie wstawialam. A patrzyłaś w grafice google zdjęcia kuchni? Ja często tak szukam. Nie patrzyłam, ale zaraz zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.06.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Takie coś znalazłam - podoba mi się: http://cdn23.muratordom.smcloud.net/t/photos/26457/nowoczesna_kuchnia_w_modnych_kolorach.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 23.06.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Nie wiem, co jest grane, ale nie mogę wkleić żadnych zdjęć, bo cały czas wyświetla mi się komunikat, że błąd:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 08.07.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 (edytowane) Zamówiliśmy drzwi zewnętrzne i bramę garażowa. Drzwi są z firmy Gerda, zaś brama (5,1 m) od Wiśniewskiego. Będą za ok. 2 tygodnie. Drzwi są niemal takie jak na poniższym zdjęciu, ale lewostronne i szybki nie są wzorzyste, tylko jednorodne, kolor orzech: Od poniedziałku zaczynamy wysypywanie drogi dojazdowej do działki żużlem, abyśmy wreszcie mogli dojeżdżać naszym autem bezpośrednio pod dom. Edytowane 8 Lipca 2012 przez agusiazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 08.07.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 A, wszystko zamówione w firmie Oknoplast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 09.07.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Prace na drodze dojazdowej trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 10.07.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Może teraz uda mi się wkleić wizualizację kuchni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 10.07.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Coś się udało, choć nie tak miało być Obrazki powiększają sie po kliknięciu, choć tyle, bo wtedy coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 10.07.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ktoś zajrzał? Jakieś komentarze, rady itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.07.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 To ja mam kilka uwag Przeniosła bym płytę gdzieś na ten długi blat, bo: 1.wydaje mi się niepraktyczne gotować zaraz przy wysokiej zabudowie, 2. w tej części kuchni jest wszystko:lodówka, płyta, piekarnik, umywalka, a z drugiej strony pusto. 3. wyjmując np.gorącą blachę z piekarnika, będziesz musiała ją dalej przenosić a wygodniej było by w miejscu płyty postawić 4. krótki blat roboczy między umywalką a płytą, a gotując właśnie w tym miejscu najwięcej się robi W skrócie moim zdaniem jest to nie ergonomiczne no chyba, że są jakieś powody, że musicie tak mieć A na jakiej wys. jest mikrofala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geno83 10.07.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Również przeniosłabym płyte na długi blat. Edytowane 10 Lipca 2012 przez geno83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 11.07.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Niestety, nie da się przenieść płyty indukcyjnej na drugi blat (który wcale nie jest długi, tylko tak wygląda), gdyż na prawie całej jego szerokości jest duże okno (nie ma gdzie dać pochłaniacza), a reszta blatu wychodzi już na jadalnię i jakoś kuchenka w jadalni nie bardzo mi pasuje. Kuchenka mikrofalowa jest dość wysoko, ale raczej dostępna bez specjalnych utrudnień Choć nasza rodzina do wielkoludów nie należy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 11.07.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 no niestety czasem to tak właśnie jest. Ja też mam problem z płytą i u mnie też będzie przy samym oknie. a umywalki nie chcecie przenieść? Wtedy chociaż więcej blatu między umywalką a płytą będzie. No i może dało by radę zrobić wtedy w miejscu umywalki płytę? Chociaż nie wiem czy da radę zrobić w narożniku i płytę i okapnik. Daj jeszcze zdjęcie wizualizacji tego długiego blatu, bo na takim bocznym nie widać dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 12.07.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Wklejam całość blatu, ale z kuchni w innej kolorystyce, te szafki nad nim wychodzą już na jadalnie: Dzisiaj powklejam zdjęcia z postępów na budowie, droga żużlowa już zrobiona, spisuje się ok. A szanowny TZ wziął się za elektrykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts