Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Patryk i my :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 811
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Naprawdę, będziecie budować Patryka, to super, powodzenia:) Jakieś zmiany w Patryczku?

Wybraliśmy Patryka, po bardzo długich poszukiwaniach odpowiedniego projektu. To jest to czego szukałam :) oczywiście będą niewielkie zmiany :) na pewno zrezygnujemy z lukarny... Natomiast mój mężuś upiera się przy podwójnym garażu. Już nie mogę się doczekać.

Agusiazet my ubezpieczaliśmy budowę w Hestii. Zapłaciłam 372zł. Za dom już by wyszło połowę, budowa droższa bo ubezpieczenie dotyczy elementów stałych. Pani mówiła, że Hestia z zasady liczy 1% od kwoty ubezpieczenia.

Super wiadomość, zaraz po pierwszym podejdę do Hestii i popytam, bo suma nieduża i warto skorzystać!

Wybraliśmy Patryka, po bardzo długich poszukiwaniach odpowiedniego projektu. To jest to czego szukałam :) oczywiście będą niewielkie zmiany :) na pewno zrezygnujemy z lukarny... Natomiast mój mężuś upiera się przy podwójnym garażu. Już nie mogę się doczekać.

Podwójny garaż jest super, a nad nim wychodzi piękne, duże pomieszczenie, u nas sypialnia z garderobą:) Popieram likwidację lukarny, jest kosztowna, a bardzo mała i światła daje niewiele. Nasz balkon w tym miejscu jest o wiele pożyteczniejszy!

Agusia - ale macie powera !!!! Przepiękna brama - jakiej firmy? I jakie ma wymiary - u nas ma być 2500x5000 i mamy problem ze znalezieniem odpowiedniej - wszędzie mówią, że to już przemysłowa.

My też jeszcze nie mamy ubezpieczenia - a myślę, że warto byłoby już poszukać czegoś - dla własnego lepszego samopoczucia i zdrowego snu. Tyle teraz tych anomalii pogodowych a wariatów też nie brakuje.

Tak na marginesie -kibicuję wam nieustannie i zazdraszczam :).