agusiazet 28.07.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Mam bardzo ważne pytanie do forumowiczów. Kto z Was ma ubezpieczoną budowę? Gdzie, za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 28.07.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 CzescMy mamy w Pzu ale za pośrenictwem banku bo wyszło troszke taniej:). Niestety ubezpieczenie dom w budowie jest duzo droższe od ubezpieczenia budynku już zamieszkałego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 28.07.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Czesc My mamy w Pzu ale za pośrenictwem banku bo wyszło troszke taniej:). Niestety ubezpieczenie dom w budowie jest duzo droższe od ubezpieczenia budynku już zamieszkałego:( Dziękuję za odpowiedź. PZU jakoś mi się źle kojarzy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 28.07.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Ja tez nie jestem przekonana do Pzu ale jak tylko zdamy budynek to ubezpieczymy dom gdzie indziej. Może zapytaj w tym towarzystwie gdzie masz ubezpieczione auto bo czasami w pakiecie jest taniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 28.07.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 (edytowane) Auto mam w Hestii, chyba:) Zapytam, dzięki:) Edytowane 28 Lipca 2012 przez agusiazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 29.07.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Dlaczego nikt do nas nie zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katiga 29.07.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 ojjj tak długo nie zaglądałam a tutaj takie postępy super, aż miło popatrzeć pięknie... Pozwolę sobie zaglądać do was częściej tym bardziej że będę budować ten sam domek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 29.07.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 ojjj tak długo nie zaglądałam a tutaj takie postępy super, aż miło popatrzeć pięknie... Pozwolę sobie zaglądać do was częściej tym bardziej że będę budować ten sam domek. Pozdrawiam Naprawdę, będziecie budować Patryka, to super, powodzenia:) Jakieś zmiany w Patryczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 30.07.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Agusiazet my ubezpieczaliśmy budowę w Hestii. Zapłaciłam 372zł. Za dom już by wyszło połowę, budowa droższa bo ubezpieczenie dotyczy elementów stałych. Pani mówiła, że Hestia z zasady liczy 1% od kwoty ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katiga 30.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Naprawdę, będziecie budować Patryka, to super, powodzenia:) Jakieś zmiany w Patryczku? Wybraliśmy Patryka, po bardzo długich poszukiwaniach odpowiedniego projektu. To jest to czego szukałam oczywiście będą niewielkie zmiany na pewno zrezygnujemy z lukarny... Natomiast mój mężuś upiera się przy podwójnym garażu. Już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 30.07.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Agusiazet my ubezpieczaliśmy budowę w Hestii. Zapłaciłam 372zł. Za dom już by wyszło połowę, budowa droższa bo ubezpieczenie dotyczy elementów stałych. Pani mówiła, że Hestia z zasady liczy 1% od kwoty ubezpieczenia. Super wiadomość, zaraz po pierwszym podejdę do Hestii i popytam, bo suma nieduża i warto skorzystać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 30.07.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wybraliśmy Patryka, po bardzo długich poszukiwaniach odpowiedniego projektu. To jest to czego szukałam oczywiście będą niewielkie zmiany na pewno zrezygnujemy z lukarny... Natomiast mój mężuś upiera się przy podwójnym garażu. Już nie mogę się doczekać. Podwójny garaż jest super, a nad nim wychodzi piękne, duże pomieszczenie, u nas sypialnia z garderobą Popieram likwidację lukarny, jest kosztowna, a bardzo mała i światła daje niewiele. Nasz balkon w tym miejscu jest o wiele pożyteczniejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 30.07.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Montaż drzwi w toku, zdjęcia będą wieczorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 30.07.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Drzwi zewnętrzne główne okazały się wadliwe, zostały zwrócone do producenta. Jeśli nie zostaną naprawione do najbliższego piątku, rezygnujemy z nich. Miały być dostarczone wraz z montażem w ciągu dwóch tygodni, a tu już czwarty tydzień mija i nasza cierpliwość się kończy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 30.07.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Agusia ja nie mam ubezpieczonej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 30.07.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Agusia ja nie mam ubezpieczonej budowy. Ja też jeszcze nie, ale planuję to zmienić w najbliższym czasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 31.07.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Elektryka, elektryka i jeszcze raz elektryka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 01.08.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Agusia - ale macie powera !!!! Przepiękna brama - jakiej firmy? I jakie ma wymiary - u nas ma być 2500x5000 i mamy problem ze znalezieniem odpowiedniej - wszędzie mówią, że to już przemysłowa. My też jeszcze nie mamy ubezpieczenia - a myślę, że warto byłoby już poszukać czegoś - dla własnego lepszego samopoczucia i zdrowego snu. Tyle teraz tych anomalii pogodowych a wariatów też nie brakuje. Tak na marginesie -kibicuję wam nieustannie i zazdraszczam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 01.08.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Buuuu to nie fajnie z tym dzwiami wyszło:( zajrzałam dzis do ciebe je poogladac a tu nie ma drzwi:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 01.08.2012 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dzisiaj przyjechali, ponoć wadliwy zamek naprawili, więc pewnie matują. Jesli tak to zdjęcia będa wieczorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts