Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Patryk i my :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 811
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś super :)

Mam dla was radę. Przed tynkowaniem zabezpiecz je jeszcze dodatkowo. Ja czyściłam dziś blachy po tynkowaniu masakra, jak się wszystko rysuje. Gdybym wiedziała to też bym je zabezpieczyła, a drzwi nie tanie i ich szkoda.

Dzięki za podpowiedź:) Ja już czyściłam rynny po tynkowaniu garażu i nie doczyściłam jednej:(

Z drzwi wewnętrznych to najbardziej podobają mi się te 4. Nowoczesne, ale jakoś tak najbardziej delikatne i lekkie się wydają.

Agusia jak to Dre to przed zakupem obejrzyj na żywo. Oni potrafią czasem spartaczyć. A tak wogólę to fabryka Dre jest nie tak daleko od mojego domu ;)

Płotek świetny. No chyba, że ma się wścibskich sąsiadów.:D Barierka też mi się podoba.

Agusia - ale macie powera !!!! Przepiękna brama - jakiej firmy? I jakie ma wymiary - u nas ma być 2500x5000 i mamy problem ze znalezieniem odpowiedniej - wszędzie mówią, że to już przemysłowa.

My też jeszcze nie mamy ubezpieczenia - a myślę, że warto byłoby już poszukać czegoś - dla własnego lepszego samopoczucia i zdrowego snu. Tyle teraz tych anomalii pogodowych a wariatów też nie brakuje.

Tak na marginesie -kibicuję wam nieustannie i zazdraszczam :).

Brama jest Wisniewskiego, wymiarow nie znam, a meza nie mw, wiec nie zapytam. Ale z piec metrow ma i zamawialismy w Oknoplascie w Mielcu w rynku, zadnych problemow nie bylo!