mgk 08.03.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Też odwiedzaliśmy IKEE i prawie kupiliśmy meble kuchenne, są cudne i co najważniejsze mają b. długą gwarancję - 25 lat. Agusia proponuję Ci odwiedzenie studia Idea Meble na Woli Mieleckiej, projekt robię bezpłatnie, po wcześniejszym pomiarze też bezpłatnym. Wizualizacja naprawdę dużo wnosi, swobodnie możesz dobierać układ, kolorystykę, przebierać wybierać. Dziewczyny są naprawdę bardzo miłe i udzielają cennych wskazówek. Dla mnie robili 3 różne projekty. Polecam. Ceny - cóż wyższe niż w Ikei, ale nie rzucają na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 09.03.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 A w którym to miejscu jest ten sklep? Wizualizacji już nie potrzebujemy, zostajemy przy tych koncepcjach, które mamy, reszta wyjdzie w praniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 11.03.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Studio znajduje się przy drodze Mielec-Tarnów, tak mniej więcej w połowie drogi między wjazdem na Rzędzianowice a drogą na Trzcianę.A jaką koncepcję wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 12.03.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Studio znajduje się przy drodze Mielec-Tarnów, tak mniej więcej w połowie drogi między wjazdem na Rzędzianowice a drogą na Trzcianę. A jaką koncepcję wybrałaś? Dzięki, poszukamy i znajdziemy:) Oto nasza wizualizacja kuchni: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=124457&d=1341924376 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=124458&d=1341924379 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=124459&d=1341924381 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 13.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 wow. piękna. Odważny kolor. Powiem szczerzę, że widziałam przecudną kuchnię w tym klimacie kolorystycznym właśnie w Idea meble.A co masz nad zlewem? Szafkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 13.03.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Tak, nad zlewem, nad kuchnią i nad blatami za dużym oknem mają być szafki wiszące ze szkła mlecznego, takie trochę przejrzyste, do wyeksponowania serwisów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 13.03.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bardzo industrialna wizualizacja:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 13.03.2013 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bardzo industrialna wizualizacja:D. Trafne spostrzeżenie, zwłaszcza, że obecnie ewoluuję w stronę metalowych blatów w kuchni, więc kuchnię będę mieć industrialną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 16.03.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Mamy już całkowitą wycenę robót hydraulicznych, gazowych, ogrzewania podłogowego i kominka przez firmę Hydrogaz, wygląda na to, że się zdecydujemy:) Początek robót może już w kwietniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 18.03.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dobra wiadomość - po dłuuugim okresie oczekiwania - dostaniemy zwrot pieniędzy, wyłożonych na wykonanie linii wodociągowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.03.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Tylko nadal nie wiadomo, kiedy ten szczęśliwy fakt nastąpi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.03.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wklejam ku pamięci, gdyż podobają mi się te wiszące doniczki z trawą http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrza/kuchnia_rustykalny_bialy_bezowy_9109030.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.03.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Agusia kuchnia bardzo fajna ale nie będzie ci przeszkadzać, że obok płyty nie masz blatu roboczego? czy miałaś już taki układ i Ci to nie przeszkadza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 20.03.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Agusia kuchnia bardzo fajna ale nie będzie ci przeszkadzać, że obok płyty nie masz blatu roboczego? czy miałaś już taki układ i Ci to nie przeszkadza ? Odrobina blatu jest, między płytą a zlewem, ale mało, myślę, że się przyzwyczaję, zwłaszcza, że kuchnia niekoniecznie jest moim ulubionym miejscem w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 21.03.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam,agusiazet ja mam z kuchenką i blatami podobny układ obecnie. Dla mnie brak większych blatów to duża niewygoda, mimo, że też nie uważam kuchni za najważniejsze miejsce. Piekarnik mam zaraz koło płaty tak jak wy na wizualizacji i chętnie bym go zamieniła na blat. Piekę jeszcze rzadziej niż gotuję i do gotowania mi brakuje przestrzeni. Może kiedyś sobie rodzice przerobią. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 22.03.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 U nas zima całą gębą Wiosno, gdzie jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.03.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Tak tylko spytałam bo ogólne zasady dot. wygody w kuchni mówią, że powinno być mi.n po 40cm z obu stron płyty. Dla mnie taki układ byłby niewygodny, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 28.03.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Myślę, że nie będzie z tym żadnego problemu, w myśl zasady - do wszystkiego się można przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 29.03.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 U nas zamieć śnieżna, żadnej wiosny nie widać:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 03.04.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jutro rozpoczęcie prac hydrauliczno-ogrzewniczych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts