Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Patryk i my :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 811
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A może górna łazienka we fiolecie?

http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/565/1273565/product_series/original.jpg

Albo taka:

http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/907/327907/product_series/original.jpg

Zaczerpnięte z internetowego sklepu Leroy Merlin:)

Edytowane przez agusiazet

Agusiazet znalazłam Cie a myślałam że nie masz swojego watku, bo nie masz sygnaturki na dole.

No to jestem oficjalnie i Witam się u Ciebie :bye:

Widze że bedziecie zblizac sie do wykonczeniowki wielkimi krokami i zacznie sie moim zdaniem najfajniejszy etap w budowie domku, przynajmniej ja nie moglam sie na niego doczekac :yes:

Wnetrza zapowiadaja sie bardzo ładnie przynajmniej z inspirek tak wnioskuje , łazienka we fiolecie Super pomysł , Bardzo ciekawa jestem kuchni niebieska piszesz to moze byc ciekawe i wreszcie jakas odskocznia od juz pomału oklepanych bialo-czarnych wszedobylskich kuchni na forum. Bardzo Ładnych ale juz troche robi sie przesyt na forum :rolleyes: Zreszta ja sama nie bede oryginalna bo u mnie tez bialo-czarno bedzie lub waniliowo-czarna :wiggle:

Cześć Agusiazet

Też się męczyłam ale wyczytałam gdzieś na forum instrukcję. Teraz sobieie nie przypomnę u kogo ale postaram się pomóc to co pamiętam

Wchodzisz w swój profil w ustawienia i dajesz edytuj sygnaturę

Wpisujesz [ url= kopiujesz adres strony internetowej z twoim watkiem] wpisujesz to co byś chciała żeby było nazwą watku[/url]

U mnie tak to wygląda:

Zuzkolandia-Wykańczamy!! !

potem klikasz zachowaj sygnature i Gotowe !

Próbuj, czekam na efekt

Nie dawaj nigdzie spacji

Cześć Agusiazet

Też się męczyłam ale wyczytałam gdzieś na forum instrukcję. Teraz sobieie nie przypomnę u kogo ale postaram się pomóc to co pamiętam

Wchodzisz w swój profil w ustawienia i dajesz edytuj sygnaturę

Wpisujesz [ url= kopiujesz adres strony internetowej z twoim watkiem] wpisujesz to co byś chciała żeby było nazwą watku[/url]

U mnie tak to wygląda:

Zuzkolandia-Wykańczamy!! !

potem klikasz zachowaj sygnature i Gotowe !

Próbuj, czekam na efekt

Nie dawaj nigdzie spacji

Ło matko, to chyba trzeba jakimś informatykiem być:) Popróbuję w przypływie inwencji twórczej.