janiseya 17.08.2013 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Pięknie!!! Jak już płytki oglądacie i kolory ścian wybieracie to można powiedzieć, że jesteście w ogródku i witacie się z gąską. Taaa budujący mogą sobie tylko życzyć obrotnych i solidnych wykonawców:yes:. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 17.08.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Wylewki betonowe zrobione. Zdjęcia wieczorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 17.08.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Wylewki schną: http://img59.imageshack.us/img59/7194/v9q1.jpg http://img59.imageshack.us/img59/7494/sj5e.jpg http://img560.imageshack.us/img560/5105/yn2t.jpg http://img547.imageshack.us/img547/8340/0zei.jpg http://img16.imageshack.us/img16/5554/l1ns.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.08.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Teraz byle do września, bo wtedy może nas nawiedzić pan od gładzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajmal 19.08.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 to co na Boże Narodzenie finał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.08.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 to co na Boże Narodzenie finał ? Nierealne:) Ja planuję przeprowadzkę na przyszłe wakacje. I mam wielka nadzieję, że wtedy już wszystko będzie zakończone! I żadni robotnicy nie będą mi się plątać ani po domu, ani po podwórku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 20.08.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 W czwartek spotkanie z Panią z Idea Meble w sprawie projektu kuchni. Ciekawe, co z niego wyniknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 21.08.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 U nas wreszcie pada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 21.08.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisz z którą z Pań się spotykasz, i która będzie robić Ci projekt. Najlepsze rozwiązania proponuje Pani Benia, - takie dobre, funkcjonalne. Fajnie, że masz jeszcze sporo czasu, żeby podjąć decyzję i pozastanawiać się co i jak ma wyglądać. Wizualizacja dużo wnosi, jakoś łatwiej podejmować decyzję jak już widzisz coś w odpowiedniej skali. Jeśli zdecydujesz się na Idee to radzę ostro negocjować, ceny mają... oj mają. Ale robią naprawdę ładnie, dokładnie, tak solidnie a nie marketowo, na dobrych materiałach i akcesoriach. I jeszcze jedna uwaga - lubią zawalać terminy, trzeba ich pod tym kątem pilnować, przypominać się, dzwonić. U nas wszystko miało być gotowe do 15 czerwca, ostatecznie duże elementy znalazły się z miesięcznym opóźnieniem, a z szafkami łazienkowymi bujamy się nadal (została do zrobienia 1 mała szafka, i montaż uchwytów w dużej łazience - szafę przywieźli bez, chociaż to akurat moja wina, więc nie mam pretensji)Zdecydowałaś się już na jakiś kolor frontów? Jak zrobią ci wizualki to się chwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 22.08.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Co do mebli kuchennych to nadal preferuję niebieski/granat, ale też rozważany jest fiolet/wrzosowy. Imienia pani projektant nie znam, chyba nie padło w rozmowie w sklepie. Ale dzisiaj spotkanie na żywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 22.08.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Projekt ma zrobić Pani Elżbieta, ma być gotowy na początku przyszłego tygodnia w dwóch wersjach, bez i z zabudowaną AGD. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez agusiazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 04.09.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 I jak ten projekt? Gotowy? Fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 05.09.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Zrobiony, niczym się nie różni od tego, który mieliśmy, wiec nie ma czego pokazywać. Pani totalnie mnie rozczarowała, nie zrobiła nawet dwóch wariantów AGD w zabudowie i bez zabudowy, wariantów kolorów też nie, więc nie polecam. Ale meble chyba u nich zamówimy, bo są dobrzy pod względem gatunkowym i nowatorskim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 06.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Cóż, tak myślałam, że z efektów pracy pani Eli nie będziesz zadowolona, to co próbowała mi malować - rozczarowało totalnie, na szczęście później pracowałam z p. Benią - a ta potrafi idealnie reagować i podpowiada naprawdę fajne rozwiązania, szuka alternatywnych i przede wszystkim tańszych nie gorszych rozwiązań. I tą panią polecam - bardzo drobna blondynka. Co do samego wykonania mebli - będziesz zadowolona, wszystko idealnie spasowane, z dbałością o detale. Problem może pojawić się z terminowością - ale masz jeszcze sporo czasu, a monitoring telefoniczny czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 09.09.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dzisiaj miały rozpocząć się gładzie, niestety operacja przesunięta na przyszły tydzień przez wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 10.09.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nie martw się, przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.09.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Agusia to jeszcze się nie przyzwyczaiłaś ? Oni wszyscy tak mają. Wyobraź sobie że u nas gładzie kładą dobre dwa mies jak nie lepiej. Grzebią się, co rusz robi jeden albo przyjeżdża na 3 godz, albo nie wiem co robią. A kafle itp leża i na nich czekaja. Myśleliśmy że przeprowadzimy się w tym roku, ale w takim tempie to nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 14.09.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 No, jakoś nadal mnie to wkurza:( Przyjdą w poniedziałek, ma im to zabrać około trzy dni robocze. W tym czasie mają też inni robotnicy zamontować barierkę na balkonie, która już jest gotowa i wyszła super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 16.09.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Pan od gładzi wziął dzisiaj klucz, więc może coś się będzie działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 17.09.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 I jak tam prace? Zaczęli gładzie? Jakąś ekspresową ekipę masz, u nas robił jeden pan i z całym domem zeszło mu 2,5 miesiąca:eek:. Ten sam będzie nam malował, już się boję czy na Boże Narodzenie wejdziemy:rolleyes:. Ale jest chłop dokładny, trzeba mu przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts