Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Patryk i my :)

Recommended Posts

Pszczółko m , dzięki za dobre słowa! Fachowcy jak to fachowcy, cenią się, a inwestorom potrafią skutecznie podnieść ciśnienie! Ale, jakoś nie odkryłam sposobu jak temu zaradzić:(

Co do stylu domu, to nic jeszcze nie jest zdecydowane, ale raczej wszyscy nastawiamy się na styl współczesny, w którym dominować ma wygoda użytkownika! Pewnie wyjdzie na to, że będzie w myśl zasady, co się komu podoba:) I na ile starczy kasy, bo to też istotny wyznacznik!

• Odpowiedzi 811
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja to przeciwnik zaliczek. Jak to jest z tymi budowlańcami że zawsze chcą zaliczkę?

Mam w rodzinie kilku budowlańców nazwijmy ich z pod ciemnej gwiazdy ;), zawsze biorą zaliczkę, a potem im robota nie idzie bo na drugi dzień trzeba odpocząć wiadomo dlaczego, a na trzeci to iść do roboty nie bardzo można bo głowa boli wiadomo po czym ;)

Ja też jestem przeciwnikiem zaliczek, ale mąż twierdzi, że trzeba, więc mam dostać wieczorem konto i przeleję! Ponoć dzisiaj skończą więźbę i jutro mogą wejść stawiać kominy! Ale to dwie różne ekipy, więc ciekawe, czy się zgrają! Edytowane przez agusiazet

Witam. Patrykowiczów :)

Ponieważ nie widzę komentarzy wpisuję się tutaj. JA TEŻ BUDUJĘ PATRYKA :) Ile ja się naszukałam jakiś rok temu, czy ktoś buduje ten domek na tym forum. Niestety wtedy nie znalazłam. A dziś, no proszę - super!! Będę Wam kibicować. Oglądałam Wasze zdjęcia z budowy w dziennku i wszystko wygląda znajomo:) Cieszę się że "Patryk" nie tylko mi się spodobał. Pozdrawiam Was cieplutko i będę tu na pewno zaglądać.

Witam. Patrykowiczów :)

Ponieważ nie widzę komentarzy wpisuję się tutaj. JA TEŻ BUDUJĘ PATRYKA :) Ile ja się naszukałam jakiś rok temu, czy ktoś buduje ten domek na tym forum. Niestety wtedy nie znalazłam. A dziś, no proszę - super!! Będę Wam kibicować. Oglądałam Wasze zdjęcia z budowy w dziennku i wszystko wygląda znajomo:) Cieszę się że "Patryk" nie tylko mi się spodobał. Pozdrawiam Was cieplutko i będę tu na pewno zaglądać.

Witam serdecznie kolejnych wielbicieli Patryka:):):) Faktycznie na tym forum jesteśmy jedyni, ale na innych sporo osób buduje ten dom. My mamy troszkę zmian, największą jest balkon zamiast trójkątnego okna. Ale trzeba szczerze powiedzieć, że z każdym dniem budowy dom wydaje nam się coraz bardziej funkcjonalny i wygodny, tak więc utwierdzamy się w słuszności budowania właśnie tego projektu!!!

Zaciekawił mnie Wasz balkon. U nas, na taką zmianę już za późno. Jesteśmy na etapie wylewek. Właśnie dziś sie leją. A więc wszystkie instalcje już porobione nawet te zewnętrzne. Tynki wewnetrzne też zrobione. A w listopadzie wchodzi ekipa z elewacją :)

My tez jesteśmy zdania że mamy bardzo funkcjonalny domek. Cieszymy się że coraz bliżej do przeprowadzki. Przed nami wykończeniówka, zobaczymy jak to pójdzie.