jasiek71 03.07.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 czy nie wydaje się wam że po zamontowaniu kolektorów z dużym zasobnikiem wzrosło zużycie wody, bo wiadomo mamy ciepłej wody pod dostatkiem więc przestajemy się tak ograniczać(bo przecież słoneczko dogrzewa za darmo) i nie kończymy na szybkim prysznicu.w efekcie płacimy troszkę mniej za grzanie, ale więcej za wodę ze ściekami i "kółeczko się zamyka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 03.07.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 ciekawe spostrzeżenia, ale coś w tym jest, jak coś niby za darmo to korzystamy, a że za wodę trzeba płacić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory6 03.07.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Nie sądzę, u siebie nie zaobserwowałem czegoś takiego, już od kilku sezonów mam kolektor Makrotermu i jakoś rachunki za wodę drastycznie wcale nie wzrosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 03.07.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Nie sądzę, u siebie nie zaobserwowałem czegoś takiego, już od kilku sezonów mam kolektor Makrotermu i jakoś rachunki za wodę drastycznie wcale nie wzrosły a jak drastycznie spadła ci ilość energii rocznie na cwu po zamontowaniu kolektorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolektor1 22.07.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 a jak drastycznie spadła ci ilość energii rocznie na cwu po zamontowaniu kolektorów? W mojej sytuacji to jakieś 85% pozdrawiam. Witold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts