gosja 03.07.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 mile widziane wszystkie komentarze, wsparcie i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 03.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No to teraz po przeszkoleniu czekamy na uwiecznione kolejne kroki budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 03.07.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No to teraz po przeszkoleniu czekamy na uwiecznione kolejne kroki budowy a dzięki, wielkie dzięki dla Szanownej Koleżanki!! jutro pomykam na działkę, dzisiaj nie dało się- lało masakrycznie jutro mam również rozmowę z budowlańcem- pogoda ma iść ku lepszemu...zapowiada się więc pracowicie..no i zdjęcia przybędą oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.07.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Super!! Rusza następna budowa M 131 Gosja wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. I mantra budowniczych :"niech się mury pną do góry". Czekam na następne wpisy i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 04.07.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 U nas też zaczęło się od deszczu ale potem poszło szybciutko czego i Wam życzę. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.07.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Mało zdjęć I jeszcze raz powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 09.07.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 już są, już są kolejne fotki a i więcej- relację z pierwszych chwil na budowie zamieściłam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.07.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 A już oczywiście i przeczytałam (aleś poszalała!!!!!) i popatrzyłam i strasznie - ale tak pozytywnie zazdraszczam - ile ja jeszcze będę czekać na swoją porcję błotka? Mówisz, że papierologia uczy cierpliwości?? Kurde u mnie chyba jest odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 09.07.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 no poszalałam, bo jadę jeszcze na wczorajszej adrenalinie błotko jest spoko młoda inwestorka została pouczona w temacie małego bhp na budowie- bardzo te nauki jej się podobały jutro zabiera kask rowerowy na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżigit1719507576 11.07.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Jak siedzi się w błocie to wydaje się, że powoli idą prace, ale za to mury szybko pną się do góry.Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.07.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No witaj w gronie wariatek co to poznać je można po sformułowaniach typu "piękna żółta koparka", "piękny dół i kupa ziemi" itp A facio zza ogrodzenia, ten oczadziały widokiem to też pewnie jakiś inwestor na etapie papierologii taaa, nie zrozumiesz człowieku póki się nie zaczniesz sam w to bawić nie? przesyłam trochę słonka z wakacyjnej laby na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.07.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 w międzyczasie to my se posiejemy ryż na naszym polu... O matko masakra z makabrą Niech moc będzie z Wami. I wielkie brawa dla sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 14.07.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam!Piękne pole ryżowe, nie zazdroszczę.Trzymam kciuki za poprawę pogody:). Będę zaglądać. Pozdrawiam:) P.S. Pompa rzecz potrzebna:D, u nas jest używana do olewania betonu( jeśli takowy tego wymaga) wodą ze studni po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 14.07.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam! Piękne pole ryżowe, nie zazdroszczę.Trzymam kciuki za poprawę pogody:). Będę zaglądać. Pozdrawiam:) P.S. Pompa rzecz potrzebna:D, u nas jest używana do olewania betonu( jeśli takowy tego wymaga) wodą ze studni po sąsiedzku. dzięki za wsparcie pogoda coraz lepsza, ale ale ale....zapowiadają burze i deszcz....więc cierpliwość rzecz święta :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 19.07.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 no widzisz, zawsze coś stopuje, mnie cegły, ciebie woda... pocieszam, pocieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 20.07.2011 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 no widzisz, zawsze coś stopuje, mnie cegły, ciebie woda... pocieszam, pocieszam. dzięki kochana! codzienne burze z gradem, oberwania chmur lub zwykły deszcz- nie nadążamy z opróżnianiem fundamentów- wszystko pływa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 20.07.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 No pogoda wam nie sprzyja.. Trzymam kciuki zeby jak najszybciej się poprawiło i dało się dalej działać.A takich sąsiadów to tylko pozazdroscić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 20.07.2011 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 No pogoda wam nie sprzyja.. Trzymam kciuki zeby jak najszybciej się poprawiło i dało się dalej działać. A takich sąsiadów to tylko pozazdroscić! dzięki Rutino! nie zapeszam, ale pomoc sąsiedzka na najwyższym poziomie! sąsiad pilnuje budowy jakby to jego własna była dla nas bomba! tylko pogoda nie halo uuuu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 20.07.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Tylko,zeby za bardzo nie poczuł się jak u siebie Potem przyjedziecie na budowę a tu dodany wykusz, zamurowane okno, bo sąsiadowi się tak bardziej podobało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 20.07.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Tylko,zeby za bardzo nie poczuł się jak u siebie Potem przyjedziecie na budowę a tu dodany wykusz, zamurowane okno, bo sąsiadowi się tak bardziej podobało:lol2: dobre, dobre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts