Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do MOJEGO MIEJSCA M-131

Recommended Posts

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No :) to teraz po przeszkoleniu czekamy na uwiecznione kolejne kroki budowy ;)

a dzięki, wielkie dzięki dla Szanownej Koleżanki!! :)

jutro pomykam na działkę, dzisiaj nie dało się- lało masakrycznie

jutro mam również rozmowę z budowlańcem- pogoda ma iść ku lepszemu...zapowiada się więc pracowicie..no i zdjęcia przybędą oczywiście :)

No witaj w gronie wariatek co to poznać je można po sformułowaniach typu "piękna żółta koparka", "piękny dół i kupa ziemi" itp :) A facio zza ogrodzenia, ten oczadziały widokiem to też pewnie jakiś inwestor na etapie papierologii ;) taaa, nie zrozumiesz człowieku póki się nie zaczniesz sam w to bawić nie? :)

przesyłam trochę słonka z wakacyjnej laby na wsi.

Witam!

Piękne pole ryżowe, nie zazdroszczę.Trzymam kciuki za poprawę pogody:). Będę zaglądać.

Pozdrawiam:)

P.S. Pompa rzecz potrzebna:D, u nas jest używana do olewania betonu( jeśli takowy tego wymaga) wodą ze studni po sąsiedzku.

dzięki za wsparcie :) pogoda coraz lepsza, ale ale ale....zapowiadają burze i deszcz....więc cierpliwość rzecz święta :-/

No pogoda wam nie sprzyja.. Trzymam kciuki zeby jak najszybciej się poprawiło i dało się dalej działać.

A takich sąsiadów to tylko pozazdroscić!

dzięki Rutino!

nie zapeszam, ale pomoc sąsiedzka na najwyższym poziomie!

sąsiad pilnuje budowy jakby to jego własna była :-)

dla nas bomba!

tylko pogoda nie halo uuuu:(