Myometis 03.08.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no i co? nic, cisza? zdechło? pisz coś, cokolwiek... bo już normalnie nie ma co czytać, wszyscy wykręcają swoje ściany z ostatnich kropel deszczu... my też, tzn uprawamacnia się wieniec, ale też licho z pracami... ech ruszyć towarzystwo trzeba bo nam wątek zagaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 06.08.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 pogoda na Podkarpaciu dopisuje więc pewnie siedzi na działeczce i pilnuje majstrów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.08.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 pogoda na Podkarpaciu dopisuje ... Szczęściara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.08.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 U założycielki tematu o M131 też cisza.........Albo się tak intensywnie budujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 12.08.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 dzisiaj wpadają na poprawę fundamentów, na zbrojenie i ogólne przygotowania do jutrzejszego betonu lania Trzymajcie MOCNO kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.08.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Trzymamy!!! I czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 12.08.2011 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 U założycielki tematu o M131 też cisza......... Albo się tak intensywnie budujecie??? he he narazie ciężko w pracy pracuję a nadzór budowlany jedynie wirtualno- telefoniczny prowadzę niestety mój kierownik budowy dzisiaj nie pojawi się, miał wypadek rowerowo- samochodowy, niestety on jechał na rowerze... ekipa ma zgodę na robotę, kierownik czuwa również wirtualno- telefonicznie... ot taka kumulacja mi się zdarzyła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 12.08.2011 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Trzymamy!!! I czekamy na fotorelację aparat pożyczyłam koledze na urlop, bo nie przewidywałam, że u mnie budowa ruszy hehe, ale od czego jest komórka- będzie bez fajerwerków, ale fotorelacja będzie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.08.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No to powodzenia i żeby już bez "kumulacji" na spokojnie się odbyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 12.08.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No to powodzenia i żeby już bez "kumulacji" na spokojnie się odbyło no niestety, jak wspomniałam w dzienniku- kumulacji ciąg dalszy.....eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.08.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Gosia co tam??Już się boję pytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 02.09.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Gosia co tam?? Już się boję pytać.... dzięki Pusia- już dużo, dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 04.09.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 hej, jakie macie plany? dokąd dociągacie przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 08.09.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 hej, jakie macie plany? dokąd dociągacie przed zimą? po ostatnich wypadkach już nie planujemy z rozmachem , obecnie nasza ekipa jest bardziej pozytywnie nastawiona w kwestii naszej budowy. Wg ich prognoz- w tym roku uda nam się przykryć dom. się zobaczy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 14.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 fachowcy "o świcie" również nie są idealni, u nas już dwa razy dostali ochrzan od sąsiadów gdy zaczynali pracę o 4:30 lub 5:00, tak, tak, niewiarygodne nie? Kotek piękny, sprawia wrażenie jakby z egiptu przybył, taką głowę ma Ma piękny gradient brązów na sierści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 14.09.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) fachowcy "o świcie" również nie są idealni, u nas już dwa razy dostali ochrzan od sąsiadów gdy zaczynali pracę o 4:30 lub 5:00, tak, tak, niewiarygodne nie? Kotek piękny, sprawia wrażenie jakby z egiptu przybył, taką głowę ma Ma piękny gradient brązów na sierści. he he- nie byli o świcie- raczej późnym popołudniem, gdyż dziwnym trafem (już mnie to nie dziwi) nie ma pustaków na składach!!! jakimś cudem wykombinowali 6 palet i na chwilę ma wystarczyć. Jutro powinny dojechać już te z nowej dostawy, prosto z fabryki a brąziki koteczka też mnie zachwycają- wg papierów to kolor czekoladowy, dla mnie to raczej kawa inka albo kawa z dużą ilością mleka, trochę zmieszana ale nie do końca, z ciemnym kakao na dnie właśnie futrzak siedzi mi na kolanach i głośno mruczy, coś jak połączenie wiertarki z chrapaniem... Edytowane 14 Września 2011 przez gosja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 16.09.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 uwielbiam takie rozmowy kobiet a potem kumpel do mnie mówi: "do cholery brzoskwinia to nie kolor! to owoc, a lot trzmiela to niby jaki??" :) a my możemy wzorując się na sierści kota podać ilość śmietanki w kawie :D a to już jest mistrzostwo: "trochę zmieszana ale nie do końca, z ciemnym kakao na dnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 20.09.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 nie mierzcie drogie Panie 1 miarą wszystkich ludzkie oko rozróżnia co najmniej 16 odcieni koloru czerwonego dla wprawionej osoby nawet do 24 a że się pracowało kiedyś dorywczo na krojowni materiałów w zakładzie krawieckim - to się wie ... i widzi ... i odróżnia ale ten "lot trzmiela" ... to mistrzostwo ... ni kuku - nie wiem o co come on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 23.09.2011 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 nie mierzcie drogie Panie 1 miarą wszystkich ludzkie oko rozróżnia co najmniej 16 odcieni koloru czerwonego dla wprawionej osoby nawet do 24 a że się pracowało kiedyś dorywczo na krojowni materiałów w zakładzie krawieckim - to się wie ... i widzi ... i odróżnia ale ten "lot trzmiela" ... to mistrzostwo ... ni kuku - nie wiem o co come on ooo to się ceni, mało kto (mam na myśli mężczyzn) rozumie o co w tych wszystkich pośrednich kolorach chodzi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 25.09.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Noo Gosja widzę, że PODNOSISZ POZIOM gratulacje, potem będzie jeszcze fajniej i fajniej, aż po czubek dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts