Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do MOJEGO MIEJSCA M-131

Recommended Posts

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U założycielki tematu o M131 też cisza.........

Albo się tak intensywnie budujecie???

he he narazie ciężko w pracy pracuję a nadzór budowlany jedynie wirtualno- telefoniczny prowadzę :-)

niestety mój kierownik budowy dzisiaj nie pojawi się, miał wypadek rowerowo- samochodowy, niestety on jechał na rowerze...

ekipa ma zgodę na robotę, kierownik czuwa również wirtualno- telefonicznie...

ot taka kumulacja mi się zdarzyła.....

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
fachowcy "o świcie" również nie są idealni, u nas już dwa razy dostali ochrzan od sąsiadów gdy zaczynali pracę o 4:30 lub 5:00, tak, tak, niewiarygodne nie? :)

Kotek piękny, sprawia wrażenie jakby z egiptu przybył, taką głowę ma :) Ma piękny gradient brązów na sierści.

he he- nie byli o świcie- raczej późnym popołudniem, gdyż dziwnym trafem (już mnie to nie dziwi) nie ma pustaków na składach!!! jakimś cudem wykombinowali 6 palet i na chwilę ma wystarczyć. Jutro powinny dojechać już te z nowej dostawy, prosto z fabryki :)

a brąziki koteczka też mnie zachwycają- wg papierów to kolor czekoladowy, dla mnie to raczej kawa inka albo kawa z dużą ilością mleka, trochę zmieszana ale nie do końca, z ciemnym kakao na dnie :D

właśnie futrzak siedzi mi na kolanach i głośno mruczy, coś jak połączenie wiertarki z chrapaniem... :)

Edytowane przez gosja

uwielbiam takie rozmowy kobiet :) a potem kumpel do mnie mówi: "do cholery brzoskwinia to nie kolor! to owoc, a lot trzmiela to niby jaki??" :) :)

a my możemy wzorując się na sierści kota podać ilość śmietanki w kawie :D :D a to już jest mistrzostwo: "trochę zmieszana ale nie do końca, z ciemnym kakao na dnie" :D

nie mierzcie drogie Panie 1 miarą wszystkich

ludzkie oko rozróżnia co najmniej 16 odcieni koloru czerwonego

dla wprawionej osoby nawet do 24

a że się pracowało kiedyś dorywczo na krojowni materiałów w zakładzie krawieckim - to się wie ... i widzi ... i odróżnia :p

ale ten "lot trzmiela" ... to mistrzostwo ... ni kuku - nie wiem o co come on

nie mierzcie drogie Panie 1 miarą wszystkich

ludzkie oko rozróżnia co najmniej 16 odcieni koloru czerwonego

dla wprawionej osoby nawet do 24

a że się pracowało kiedyś dorywczo na krojowni materiałów w zakładzie krawieckim - to się wie ... i widzi ... i odróżnia :p

ale ten "lot trzmiela" ... to mistrzostwo ... ni kuku - nie wiem o co come on

ooo to się ceni, mało kto (mam na myśli mężczyzn) rozumie o co w tych wszystkich pośrednich kolorach chodzi :lol2::lol2: