gosja 26.09.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Noo Gosja widzę, że PODNOSISZ POZIOM gratulacje, potem będzie jeszcze fajniej i fajniej, aż po czubek dachu o Mruczka! jak miło! a już myślałam, że nikt nie czyta moich wypocin dzięki za dobre słowa! zadanie z laniem wody wykonane, dzisiaj pałeczkę przejmują specjaliści od budowy coś ma się dziać, ale nie wiem co- późnym popołudniem pojadę obaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 26.09.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 no ładnie , ładnie to wygląda .... ale juz niedługo Cie dogonie w pracach hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 26.09.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 właśnie dograliśmy temat dachu- za ok 3 tygodnie wchodzi ekipa spiesz się Dom, spiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 26.09.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 to za 3 tyg 17 paz dopiero zaczynaja mi murowac i leca az skoncza , lacznie z dachem i elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek.nowy 26.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 fajnie ten stropik nad garażem wygląda, ale gdzie jest komin? Zmieniliście układ pomieszczeń, czy może nie będzie żadnego pieca w pomieszczeniu gospodarczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 26.09.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 fajnie ten stropik nad garażem wygląda, ale gdzie jest komin? Zmieniliście układ pomieszczeń, czy może nie będzie żadnego pieca w pomieszczeniu gospodarczym? he he dobre! komin jest na swoim miejscu, tylko jakoś go na zdjęciach ominęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek.nowy 27.09.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 06.10.2011 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Widać że już mnie wyprzedziłaś ale jak to mówią: siła w ilości chłopa Ja tyż dam radę, powoli ale do celu Za to skorzystam z waszych rad hahah i fotek aby wprowadzić pewne modyfikacje i ulepszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 06.10.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Widać że już mnie wyprzedziłaś ale jak to mówią: siła w ilości chłopa Ja tyż dam radę, powoli ale do celu Za to skorzystam z waszych rad hahah i fotek aby wprowadzić pewne modyfikacje i ulepszenia my też czytamy Twoje relacje i podziwiamy Twoje efekty budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 słońca i kasy... trafiłaś w sedno poproszę i dla mnie porcyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.10.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no dobra, to skoro kasy niet, a słońce mam swoje to zdjęć poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 20.10.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Gosia, ja mam podobne obawy, czy ja będę umiała mieszkać na wsi? Ja? dziecko blokowiska z samego centrum miasta? ehh, a na razie jaram się własną trawą (szczątkami) i pięknym zachodem słońca za domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 20.10.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Szanownego Inwestora i Inwestorkę Małą przerażają egipskie tfuu wiejskie ciemności po zachodzie słońca...Padło niedawno nawet pytanie z serii retorycznych- i co tu wtedy robić???? zagłębiając się w dramaturgię, idąc za jednym z obywateli rzekłoby się- JAK ŻYĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 22.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ponoć wynaleźli latarnie uliczne (nie mylić z pewnym zawodem hihi) a nawet te ogrodowe :). Zachody słońca na wsi potrafią być piękne szczególnie widziane ze wzgórza ( ja będę miał zachody na tle mojej miejscowości z wieżą kościoła w tle a w oddali las i pagórki - buduję się na wschodnim skraju na górce co widać w dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 23.10.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) Ponoć wynaleźli latarnie uliczne (nie mylić z pewnym zawodem hihi) a nawet te ogrodowe :). Zachody słońca na wsi potrafią być piękne szczególnie widziane ze wzgórza ( ja będę miał zachody na tle mojej miejscowości z wieżą kościoła w tle a w oddali las i pagórki - buduję się na wschodnim skraju na górce co widać w dzienniku) o latarnię na naszej prywatnej drodze będę walczyła, no niestety nie mogę pochwalić się pięknym widokiem z okna jakiegokolwiek, bo dom budujemy pomiędzy istniejącymi już budynkami, na płaskiej działce, w dalekiej dali las, ale nie widać go z żadnego okna, bardzo, bardzo blisko do miasta i miejsca, w którym teraz mieszkamy i to jest dla nas największy atut budowania swojego miejsca w tej właśnie wsi Idąc za marzeniami- dom powinien stać z widokiem na Połoninę Wetlińską, tudzież z widokiem na Krywań, ot takie tęsknoty w mej głowie istnieją od lat.... Edytowane 23 Października 2011 przez gosja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 23.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 bardzo, bardzo blisko do miasta i miejsca, w którym teraz mieszkamy i to jest dla nas największy atut budowania swojego miejsca w tej właśnie wsi Idąc za marzeniami- dom powinien stać z widokiem na Połoninę Wetlińską, tudzież z widokiem na Krywań, ot takie tęsknoty w mej głowie istnieją od lat.... Ja mam na budowę 80m z miejsca w którym mieszkam :P:P:P i widzę bez problemu koty wałęsające się bo budowie a co dopiero inne obobniki. Widzę że fantazję masz niezłą - ja mógłbym mieszkać blisko wodospadu ale tak aby woda leciała i huczała kiedy ja chcę a nie kiedy ona chce. Do tego jakis las wiecznie zielony w pobliżu, żadnych moskitów much, piękne słońce ale nie wypalające skóry a po drugiej stronie domu stok narciarski i duzo sniegu z krajobrazem alpejskim. Z 3 strony domu morze i piękna plaża z piaskiem białym jak snieg, lazurową wodą, pełna palm kokosowych a z 4 strony domu praca najlepsza na swiecie czyli bezstresowa i taka przy której tylko palec wskazujący się męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 24.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Bratam się z Tobą w chorobie, też mnie dopadło i też się wkurzam że niewiele mogę, no chyba zacznę rysować ogród na kartce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 24.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 dzięki za życzenia a te słomki to jakieś filozoficzne drugie dno mają, bo nie bardzo łapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 25.10.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 dzięki za życzenia a te słomki to jakieś filozoficzne drugie dno mają, bo nie bardzo łapię? najważniejszy jest drugi plan słomki to tylko dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 25.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 aha, łobuziaro, a w kubeczku widać pomieszczenie, a dach robi wrażenie, pamiętam te motylki w brzuchu jak patrzyłam na swój hihih, ciesz się ciesz, to przywilej inwestora, a jakie to przyjemne... a ja już nóżkami przebieram, też bym zapodała fooooty, ale to już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts