Gość 18.05.2002 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 Piękny pamietnik i piekny komentarz czekam z niecierpliwoscia na dalsze odcinki... Dziewczyno, ale ty masz talent.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buber 20.05.2002 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Zgadzam się w 100 % :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anonimowy 01.06.2002 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2002 Yemiołka - prosimy ..... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 02.06.2002 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2002 Yemiołka! Yemiołka! Yemiołka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.06.2002 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2002 o Holender!!!! dzięki wielkie, ze wzruszenia pisać ni mogę............... ............... jakieś nowe kawałki gdzieś się walają, ino cholera wie gdzie na razie jestem zbyt pozasieciowa, by ich szukać... pozdro, mili ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anonimowy 12.06.2002 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 Możesz pisać o czymkolwiek byle JESZCZE :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.06.2002 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2002 Jestem za tym aby Dziennik Yemiołki został wydrukowany w Muratorze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2002 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2002 Popieram, a najlepiej "doprowadzić" do wydania książkowego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Ja się zastanawiałam, co oni się tak nad Yemiołkowym dziennikiem zachwycają. Ale już wiem Czemu? Nie powiem - niech każdy sam sprawdzi. Ps. Majka dobrze prawisz, byle w twardej oprawie był, bo się od ciągłego czytania za szybko wyświechta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Łups, łups – biegnie stare! [czyli zawsze spóźniona ja w drodze do pociągu]. Ale biegnie pięć razy krócej! Bo ma ścieżkę na skróty!!! odświeżam dla nieuważnego Brzozy nota bene zwie się ona obecnie ŚcieżkąApaczów, gdyż wydeptana jest na szerokość stopy w mokasynie i trza się prześlizgiwac pomiędzy chwaściorami wielkimi jak dęby... spomiędzy których dobiega ryk i kwik dzikich zwierząt. ok, troszkę skłamałam, to tylko wściekły pies sąsiadów. hehehe - no pewnie ... myslałem o niebieskich migdałkach zamiast uwaznie wczytać sie w tekst, Yemiołko najważniejsze ze mozesz sie przesmyknąc Ścieżką Apaczów, a wsciekłego psa podpuść i dąż do zblizenia ... potem utemperuj i skarć peta ... pod nosek podsuń ... jak sie sztachnie - poczuje respekt ! Wasze zdrowie! zdrówka !!! i pisz, pisz, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziennik Budowy 30.10.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Dziekuje Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Dziekuje Brzoza cytowałem z dziennika Yemiołke - post trafił w dziennik - dziekuje ze zwróciłeś mi na to uwage pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.11.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 hihi, nie ma to jak dualizm vel schizofrenia wątków z komentarzami na wściekłe psy mam sztachetę za pazuchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.11.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 yemiołus, że co ty tam masz na wściekłe psy, że sztachetę jaką... ...kobieto, wściekłe psy jak Harnasia należy w morde lać. A jak już mistrza Jędrzeja czytacie, to pewnikiem wiecie, że najwyższa pora gęś na Św. Marcina sposobić. No mogą być ewentualnie rogale (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.12.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Szczęśliwy to dom... gdzie pajomki som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.12.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Oho, nadeszła pora Świętych Mikołajów.... Już słyszę, jak chroboczą w kominie. Jak się przepychają namolnie, rolując sadzę i niezdarnie zadzierając kiece. A dzieci niespokojnie w śnie próbują zwalczyć sen i wysuwają pięty spod kołderki...... A ja herbatkę siorbię i ręką lewą wyciągam z kabury grubą szklanicę na domowe wino. Bo gdy już się przecisną przez kominek, na pewno nie odmówią, jak co roku Takie święta to dobra sprawa, kominy gratis wyczyszczone i do tego jeszcze jakiś prezent... Dopiero teraz zdałęm sobie sprawę, że mam chyba za wąski komin Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.12.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Szczęśliwy to dom... gdzie pajomki som. pajomczki.... aleć nie tarrrrantullle przecie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.12.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Dopiero teraz zdałęm sobie sprawę, że mam chyba za wąski komin Pozdrawiam hehe, z tym to się kwalifikujesz do wątku: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=4804&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Udanego Sylwestra, a w nowym roku zdrówka , szczęścia i miłości. http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/7397/nowy_rok_galeria_6d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.01.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 witaj yemiołko to Ty jednak jeszcze czasem piszesz [zielonych mordek sztuk 5] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts