yemiołka 08.11.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ooo...ale mnie zaciekawilaś wspólni znajomi? niewirtualni? a któż to taki?? gdzie mieszkają? skąd ich znacie? hahaha no proszę, jaka ciekawa. nic nie gadam ani mru mru [= zielona morda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.11.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ooo...ale mnie zaciekawilaś wspólni znajomi? niewirtualni? a któż to taki?? gdzie mieszkają? skąd ich znacie? hahaha no proszę, jaka ciekawa. nic nie gadam ani mru mru [= zielona morda] czyli bez spotkania nic od Ciebie nie wydębię? to co powiesz na 18.11 u nas? będzie u nas parę osób - może Ci znajomi również?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.11.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 ooo...ale mnie zaciekawilaś wspólni znajomi? niewirtualni? a któż to taki?? gdzie mieszkają? skąd ich znacie? hahaha no proszę, jaka ciekawa. nic nie gadam ani mru mru [= zielona morda] czyli bez spotkania nic od Ciebie nie wydębię? to co powiesz na 18.11 u nas? będzie u nas parę osób - może Ci znajomi również?? nic nie wydębisz. genialny plan, prawda? 18. odpada, bo u nas wtedy też będzie parę osób choć oni akurat nie pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.11.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ooo...ale mnie zaciekawilaś wspólni znajomi? niewirtualni? a któż to taki?? gdzie mieszkają? skąd ich znacie? hahaha no proszę, jaka ciekawa. nic nie gadam ani mru mru [= zielona morda] czyli bez spotkania nic od Ciebie nie wydębię? to co powiesz na 18.11 u nas? będzie u nas parę osób - może Ci znajomi również?? nic nie wydębisz. genialny plan, prawda? 18. odpada, bo u nas wtedy też będzie parę osób choć oni akurat nie pozdrówka! aleś małpeczka zielonomorda i mam tak trwać w stanie niewiedzy trzeba szukać inszego terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.11.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Halooo A ja widze fajne zdjecie ( z 4 listopada) scianki z cegieł Mozna zobaczyc wiecej tego cuda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Halooo A ja widze fajne zdjecie ( z 4 listopada) scianki z cegieł Mozna zobaczyc wiecej tego cuda ? haaaalo oczywiście, można można... ino się muszę najpierw przegrzebać przez śmietnik fotkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 ooo...ale mnie zaciekawilaś wspólni znajomi? niewirtualni? a któż to taki?? gdzie mieszkają? skąd ich znacie? hahaha no proszę, jaka ciekawa. nic nie gadam ani mru mru [= zielona morda] czyli bez spotkania nic od Ciebie nie wydębię? to co powiesz na 18.11 u nas? będzie u nas parę osób - może Ci znajomi również?? nic nie wydębisz. genialny plan, prawda? 18. odpada, bo u nas wtedy też będzie parę osób choć oni akurat nie pozdrówka! aleś małpeczka zielonomorda i mam tak trwać w stanie niewiedzy trzeba szukać inszego terminu no nie masz wyjścia, musisz trwać, małpeczko hmmm, trzeba szukać, kto wie, może nawet w tym roku nam się uda [gg number ten sam? mój ten sam...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 gg ten sam pozdrawiam i mam nadzieję że uda sie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Skąd ja znam te sofeczki, salaterki ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 15.11.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 dawnom nie bywał w tych progach, a tu ciekawie, ciekawie... Ni w ząb nie kumam, ale już mi się podoba Muszę poczytać chyba ten sławetny dziennik Yemiołki Yemiołka, masz chyba mnóstwo granitu pod bokiem - zazdroszczę... A teraz uwaga!!! Mówi do was przyszły tata Na potrzebę chwili przerobię nieco pewien fragment z Konopielki: "wkrótce się panienka rozbędzie, ino czy aby tylko od kartoflów?". Oznajmiam, że nie tylko od kartoflów Nowy ludek pojawi się w maju... i dobrze - od razu pomoże oczko wodne budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 hej Pearl [dżem?] Ni w ząb nie kumam, ale już mi się podoba ja tyz nic nie kumam. to jest dopiero tragedia... Nowy ludek pojawi się w maju... i dobrze - od razu pomoże oczko wodne budować no to wystukajcie mu Morsem całus od yemiołki a pewnie, niech buduje, co się będzie obijać, krótko trzymać trza!! *********************************************************** hej Aga! taaaa, salatereczki... dziś udało mi się powstrzymać, zakupiłam ino jadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Brawo Twradym trza być Mi na zwykłych zakupach raczej się udaje nic nie kupić no może poza jakąś blaszką lub innymi wariacjami ale jak zajade do Worcka to nie mam umiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.12.2006 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 O rety zanim sie zorientowałam, to przez dobrą chwilę żyłam w przeświadczeniu, że ten podgrzewacz to Wasza instalacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.12.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 prawdę mówiąc jestem bardzo blisko zastosowania tego w praktyce [konieczność kolejnego szorowania długich piórek w umywalce nastraja mnie katastroficznie i jestem już skłonna do wszelkich improwizacji ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Bardzo pomysłowy podgrzewacz Po takich przygodach, chyba wybrałam bym opcje osobne podgrzewacze, przy następenj niespodziance zawsze gdzieś będzie ciepla woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.12.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Bardzo pomysłowy podgrzewacz Po takich przygodach, chyba wybrałam bym opcje osobne podgrzewacze, przy następenj niespodziance zawsze gdzieś będzie ciepla woda znajomy hydraulik na gg donosi, że opcja osobne jest do bani a ja po blisko 2 tygodniach zaczynam się przyzyczajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Aż tak dobrze to ja się nie znam, ale skoro mądry tak prawi to chyba wie co mówi Podobno do wszytskiego się można przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.12.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Aż tak dobrze to ja się nie znam, ale skoro mądry tak prawi to chyba wie co mówi no... mówi, że wszystko pięknie, ale jak się od początku tak kombinuje, a tera trza kuć i takie tam.... Podobno do wszytskiego się można przyzwyczaić taaaa... potwierdzam. u nas bez zmian, już mi się to robi coraz bardziej obojętne pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błache i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech wszystkie się spełnią, czaru świątecznej atmosfery dopełnienią! zyczy Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.12.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Życzymy Wam zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt a w Nowym Roku wielu szczęśliwych dni i przede wszystkim dużo zdrówka.http://www.ozimek.pl/ecard/ecards/swieta8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts