Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do dziennika znalezionego w betoniarce...

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 1 month później...

dzięki JK ze Smoczego Grodu za pamięć - Ty mnie wywołujesz, a ja już sama o sobie tutaj zapomniałam... 8)

tak to jest, jak się człowiek w tym pomieszkiwaniu zapamięta, w sielskości lenistwie i w galopie dni zarazem.

a co to za pani na emblemacie? czy ona taką flaszkę jak działo kuszącą, z mszalnym winem, trzyma czy ja już przyślepawa jezde i widzę ino to, co chcę zobaczyć?

:lol:

pozdrawiam!

Dama ściska kaczkę, niestety, lub stety - zależy do czego nam to jej ściskanie będzie potrzebne. Dla mnie - podduszanie tego nieszczęsnego zwierzęcia jest wyrazem sprzeciwu wobec ptasiej (z całym szcunkiem dla ptactwa) grypy, która zainfekowała i toczy polskie życie publiczne...

Holender który dawno temu maznął sobie to dziełko raczej nie przypuszczał, że 400 lat później zostanie one wykorzystane jako oręż w walce (no bez przesady, w wojence raczej) o normalność. Cokolwiek to znaczy.

A zapamiętania w pomieszkiwaniu zazdroszczę!

Mimo wszystko i na przekór - napisz czasami jak bardzo się zapomniałaś ...

Pozdrawiam, machając smoka ogonem.

Ale jaja, kawał ze mnie degenerata – żeby we wściekłej kaczce mszalne wino zobaczyć… :lol:

Ale już nadrobiłam zaległości – dojrzałam ją w Twym Tygodniku w całej okazałości. Śliczna ta Twoja chatka nowa [podzielam zamiłowanie do stodół, choć nasza to klasyczna stodółka, a Wasza cudinnowacyjna stodoła, piękny projekt!], a ta stara też rewelacja, te krzywe tynki, beleczki - uwielbiam.

pozdrawiam, drapiąc smoka za uszkiem 8)

• 8 months później...

hihi, Lumpie, czy żem ja mówiła, że masz ksywę jakże ładnę?? 8)

50 worów to 50 worów, no nje? a tera to wybacz, skupić się nad worami ni mogę, bo Stary ajerkoniak zakupił i ino kompa wyłączam se, w oczekiwaniu na Pittbula vel Pitbulla, pr. 2 TVP, gdzie tera łyżwiarze snują się jak jakie głupie i podnoszą nóżki.

dobrołnoc 8)

Nie, zes nic nie mowila, ze mam fajny nick - i jestes pierwsza, bo trudno na forum o poczucie humoru - wszyscy maja bardzo serio podejscie.....

ej no, Lumpie drogi, w niejaką przesadę popadasz, z którą się zgodzić nie sposób, naśmiałam się bowiem z forumowiczami onegdaj tęgo.

na żywca i wirtualnie tyz.

[swoją drogą, Sku, bywasz tu jeszcze? :lol:]

a c.d. jak się robota wyarbajtuje, bo terminy gonią. miłego dnia!