Aga J.G 24.12.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 30.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 dziękuję za wszystkie życzonka! bawcie się dobrze jutro i przez cały następny rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 06.03.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Święta, święta i po świętach... już.A zaraz następne - więc wpisuję się, co by kartki się nie pomieszały... No i może Yemiołka się wywoła, napisze.........Jak tam podgrzewacz i cała reszta świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.04.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 dzięki JK ze Smoczego Grodu za pamięć - Ty mnie wywołujesz, a ja już sama o sobie tutaj zapomniałam... tak to jest, jak się człowiek w tym pomieszkiwaniu zapamięta, w sielskości lenistwie i w galopie dni zarazem. a co to za pani na emblemacie? czy ona taką flaszkę jak działo kuszącą, z mszalnym winem, trzyma czy ja już przyślepawa jezde i widzę ino to, co chcę zobaczyć? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 13.04.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dama ściska kaczkę, niestety, lub stety - zależy do czego nam to jej ściskanie będzie potrzebne. Dla mnie - podduszanie tego nieszczęsnego zwierzęcia jest wyrazem sprzeciwu wobec ptasiej (z całym szcunkiem dla ptactwa) grypy, która zainfekowała i toczy polskie życie publiczne... Holender który dawno temu maznął sobie to dziełko raczej nie przypuszczał, że 400 lat później zostanie one wykorzystane jako oręż w walce (no bez przesady, w wojence raczej) o normalność. Cokolwiek to znaczy. A zapamiętania w pomieszkiwaniu zazdroszczę! Mimo wszystko i na przekór - napisz czasami jak bardzo się zapomniałaś ... Pozdrawiam, machając smoka ogonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 17.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ale jaja, kawał ze mnie degenerata – żeby we wściekłej kaczce mszalne wino zobaczyć… Ale już nadrobiłam zaległości – dojrzałam ją w Twym Tygodniku w całej okazałości. Śliczna ta Twoja chatka nowa [podzielam zamiłowanie do stodół, choć nasza to klasyczna stodółka, a Wasza cudinnowacyjna stodoła, piękny projekt!], a ta stara też rewelacja, te krzywe tynki, beleczki - uwielbiam. pozdrawiam, drapiąc smoka za uszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 15.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Yemiołko jak miło że cos napisałaś. Co do podsumowań wiesz "prowizorki są najtrwalsze" jak mawiałą mądre ludzie.A co tam odbiór ważne że na swoim i że kazda nowość cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.01.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Jak to gdzieś czytałam: "Niczego mi nie brak oprócz tego czego jeszcze nie mam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 17.01.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Przeczytalam od deski do deski!!! (od pustaka do pustaka?). Czekam na ciag dalszy co z ta samopoziomujaca... Uszy mi plona z ciekawosci )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Uffff, dzieki za Twoj dziennik bo ostatnio to zastanawialam sie czy dobrze trafilam - same marmury, trawertyny, architekci wnetrz itp. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 yemiołka Reaktywuj się w Betoniarce, reaktywuj! Budujący alternatywnie wyjątkowo potrzebują wsparcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.01.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 cze! fajnie Was widzieć! dzięki, mile tak zmobilizowana jeszcze chwilę powspieram "budujących inaczej" - znajdzie się kilka historii, po których odetchniecie, że macie lepiej, bo tak nie macie, hehehe. ps. a marmury są nudne jak jasna cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 50 woroco .......no i ? ......no i ?????? dalej, dalej.........co bylo dalej ? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 24.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 50 worow....50 worow......co dalej ! co dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 hihi, Lumpie, czy żem ja mówiła, że masz ksywę jakże ładnę?? 50 worów to 50 worów, no nje? a tera to wybacz, skupić się nad worami ni mogę, bo Stary ajerkoniak zakupił i ino kompa wyłączam se, w oczekiwaniu na Pittbula vel Pitbulla, pr. 2 TVP, gdzie tera łyżwiarze snują się jak jakie głupie i podnoszą nóżki. dobrołnoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.01.2008 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Nie, zes nic nie mowila, ze mam fajny nick - i jestes pierwsza, bo trudno na forum o poczucie humoru - wszyscy maja bardzo serio podejscie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.01.2008 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ale ty sie nie obijaj, nie opijaj i nie osiadaj przed telewizorem tylko pisz co i jak ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.01.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Nie, zes nic nie mowila, ze mam fajny nick - i jestes pierwsza, bo trudno na forum o poczucie humoru - wszyscy maja bardzo serio podejscie..... ej no, Lumpie drogi, w niejaką przesadę popadasz, z którą się zgodzić nie sposób, naśmiałam się bowiem z forumowiczami onegdaj tęgo. na żywca i wirtualnie tyz. [swoją drogą, Sku, bywasz tu jeszcze? ] a c.d. jak się robota wyarbajtuje, bo terminy gonią. miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts