Gagata 25.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 cześć Yemiołko - wpisują sie do Twojego dzienniczka Pozdrowienia od Kosiarza....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 cześć Yemiołko - wpisują sie do Twojego dzienniczka Pozdrowienia od Kosiarza....... Witaj! hihi, jak on ślicznie kosił . teraz to dopiero ma pole do popisu na tych łąkach, co? pozdrówka serdeczne odwzajemniam! i mam nadzieję - do jakiegoś ognicha w końcu! ps. i jak tam - znasz już na pamięć wszystkie listki i przekroje nagonasiennych? pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Co Ty - JUŻ NIE ZNAM 3 x Z......... A do ognicha jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 07.02.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Świetny dziennik... a jakie poczucie humoru przeczytałam go dzisiaj z uśmiechem na twarzy Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2008 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 To spora motywacja, taka betoniarka na pietrze, Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.02.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A do ognicha jak najbardziej mam nadzieję, że uda się w tym roku jakoś wstrzymać ten galopujący czas, co by go starczyło na te wszystkie miłe ogniska, które chciałoby się wypalić a do Was sporo trza odbić z traski Wro-Milicz? bo zasuwamy tędy co jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.02.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Świetny dziennik... a jakie poczucie humoru przeczytałam go dzisiaj z uśmiechem na twarzy Pozdrówka! witaj Doris! dzięki za ten uśmiech i ciepłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.02.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 To spora motywacja, taka betoniarka na pietrze, Jestem za. taaa, Lumpie. spora motywacja. nawet całkiem spora motywacja. do tego, by se palnąć w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.02.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 z trasy W-w - Milicz? no dojechac do Milicza a stamtąd jeszcze 20 km, jakby co podam bardzo chętnie szczegóły ! A w ogóle przez Milicz to trochę naokoło ale dobry dojazd. Czasem tak jeździmy. Dokąd jeździcie w te strony?? Zawińcie do nas - ZAPRASZAMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołego jajka, pięknego jak bajka. Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka. Kurczaka złotego i wszystkiego najlepszegożyczy Małgosia http://www.bitstream.com.pl/btzyczws.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 31.03.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dzięki serdecznie za życzenia! Ech, obiecałam sobie, że w tym roku wpasuję się tu z zającem dla drogich Czytaczy, ale znów mnie porawała galopująca rzeczywistość. A że Wielkanoc była w naszej chacie dla całej rodzinności, to wiecie - uganianie się za pająkami i makulaturą w każdym kącie barrrdzo zajmującym jezd zajęciem No a teraz wiosssna! Przydałoby się w ziemi pogrzebać, a tu fuchy na karku - trza lecieć na strych i działać twórczo.... Więc lecę, ciepło w biegu pozdrawiam i obiecuję, że mrożącą krew w żyłach historię wylewkową dokończę.... NIEBAWEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 31.03.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 z trasy W-w - Milicz? no dojechac do Milicza a stamtąd jeszcze 20 km, jakby co podam bardzo chętnie szczegóły ! A w ogóle przez Milicz to trochę naokoło ale dobry dojazd. Czasem tak jeździmy. Dokąd jeździcie w te strony?? Zawińcie do nas - ZAPRASZAMY! jeździmy do teściów. nieczęsto, ale jeździmy... na pewno zawiniemy kiedyś do Was, z chęcią wieeelką, ale to za jakiś czas, bo teraz młyn w robocie - dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.04.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 yemiołko, może to już znasz - wątek o płocie z wierzby: http://forum.muratordom.pl/wierzba,t93792.htm pozdrawia właścicielka muru z polnego kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.04.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Yemiołka, cudny ten twój pamiętnik Pisz dalej, pisz, pisz... bo jesteś wzorem dla "budujących inaczej" Może jakieś zdjęcia nowe? Pomysł z wierzbowym ogrodzeniem bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.06.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 yemiołko, może to już znasz - wątek o płocie z wierzby: http://forum.muratordom.pl/wierzba,t93792.htm pozdrawia właścicielka muru z polnego kamienia dzięki za linkę! z wierzbą na razie przystopowalim [czasu brak], ech... a Twój murek śliczny, podglądałam i zazdraszczam, i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.06.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Yemiołka, cudny ten twój pamiętnik Pisz dalej, pisz, pisz... bo jesteś wzorem dla "budujących inaczej" Może jakieś zdjęcia nowe? Pomysł z wierzbowym ogrodzeniem bardzo ciekawy a może to Oni "budują inaczej"? zdjęcia będą jak się przemogę [nie znoszę zmniejszania fot ]. postaram się przemóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 heloł garść zielonych mordek przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 13.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 cześć Mordeczka, mordeczką!! jak se żyjesz? widziałam właśnie u Cię, że budowę skończyliśta - gratulki! kurczęż, jeśli się na wakacje nie zobaczym, to już będzie szczyt porażek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 cześć Mordeczka, mordeczką!! jak se żyjesz? widziałam właśnie u Cię, że budowę skończyliśta - gratulki! kurczęż, jeśli się na wakacje nie zobaczym, to już będzie szczyt porażek. no dokładnie jak będziecie jechac na Milicz to może kiedyś zajedziecie? podam Ci nowy numer telefonu ale dopiero pod koniec czerwca - mam perypetie w pracy a na razie mam tylko służbowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts