yemiołka 12.08.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 cześć Mordeczka, mordeczką!! jak se żyjesz? widziałam właśnie u Cię, że budowę skończyliśta - gratulki! kurczęż, jeśli się na wakacje nie zobaczym, to już będzie szczyt porażek. no dokładnie jak będziecie jechac na Milicz to może kiedyś zajedziecie? podam Ci nowy numer telefonu ale dopiero pod koniec czerwca - mam perypetie w pracy a na razie mam tylko służbowy Ech, masakra nas dopadła i kolejne lato przerąbane - fucha ważna wisi z terminem na koniec sierpnia i całe wakacje nas ciemięży, urlop był ino tydzień, a poza tym zasuwamy jak jakieś głupie... Ale wrzesień dla nas! Pojedziem se na grzyby, a Smoka wynajmiem, żeby nam je naganiał. Gut idea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 cześć Mordeczka, mordeczką!! jak se żyjesz? widziałam właśnie u Cię, że budowę skończyliśta - gratulki! kurczęż, jeśli się na wakacje nie zobaczym, to już będzie szczyt porażek. no dokładnie jak będziecie jechac na Milicz to może kiedyś zajedziecie? podam Ci nowy numer telefonu ale dopiero pod koniec czerwca - mam perypetie w pracy a na razie mam tylko służbowy Ech, masakra nas dopadła i kolejne lato przerąbane - fucha ważna wisi z terminem na koniec sierpnia i całe wakacje nas ciemięży, urlop był ino tydzień, a poza tym zasuwamy jak jakieś głupie... Ale wrzesień dla nas! Pojedziem se na grzyby, a Smoka wynajmiem, żeby nam je naganiał. Gut idea? wiesz....nie wiem kiedy to wszystko tak szybko mija wrzesień tez juz minął...i październik mija... może na długi weekend narodowy cos wykombinujem ? własnie odkryłam że piszesz w dzienniku czasem - super! PS. pomysł ze Smokiem sehr gut tylko nie wiem co on na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 pozdrawiamy z północnej części Wrocka rok sie prawie kończy a my znów sie nie spotkałysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 A może by tak się naskrobało cuś nowego w "Pamiętniku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.12.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 pozdrawiamy z północnej części Wrocka rok sie prawie kończy a my znów sie nie spotkałysmy pozdro z południa! nooo, beznadziejni jezdeśmy, normalnie jak w polskim filmie - nic się nie dzieje! zielone mordki ślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.12.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A może by tak się naskrobało cuś nowego w "Pamiętniku"? może, może, wszystko się może zdarzyć... pozdrawiam serdecznie z błot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts