Grakon 04.07.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam,Szybkie pytanie - mam zrobić w kuchni mały przedpokój (ścianka z g-k, szerokość 10cm), jednak wątpię, czy będzie on dostatecznie szeroki, by mogły przejść przez niego sprzęty i meble podczas przeprowadzki. Czy mogę go sobie zrobić już po położeniu paneli na podłodze (chodzi mi o to, czy profile mogę przykręcić bezpośrednio do paneli)? Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.Pozdrawiam serdecznie.Grakon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 04.07.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Nie, nie możesz, panele musza mieć zapewnioną swobodę. Możesz natomiast na tym fragmencie nie montować paneli, bądź z góry w trakcie montażu zostawić w nich dziurę pod przyszłą ściankę. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts