arczeski 04.07.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam serdecznie mam pytanko odnośnie pieca Zębiec KWK 12kw ponieważplanuję zakup nowego pieca mam mieszkanie 55m2 nad mieszkaniem jest strycha pod mieszkaniem korytarz mieszkanie jest zimne, stare budownictwo.Mampiec 0.6 Kotmet plus sześć grzejników panelowych plus bojler 80l ale niedaje rady często trzeba dokładać a mnie interesuje piec do którego nietrzeba często dokładać i musi być małych gabarytów bo mam małomiejsca.Właśnie myślałem o takim piecu jak KWK 12.Tylko nie wiem czy tenmodel nie jest za duży na moje mieszkanie.Z góry dziękuje zaodpowiedź.Czy proponują państwo jakiś inny model pieca.Podobno niema w produkcji kotłów SWK 10 nie wiem czy to prawda.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 04.07.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) z Edytowane 4 Lipca 2011 przez Kroitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts