salateria 04.07.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam wszystkich! Nie wiem czemu mnie tu jeszcze nie było Budowę rozpoczęliśmy wiosną, teraz stoją już ściany i czekamy na dach. Jak ogarnę jak się poruszać na forum to napiszę więcej Pozdrawiam Salateria z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 04.07.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Jestem ciemna masa bo nie umiem dodać tych podpisów;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 04.07.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 04.07.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Działkę mamy pod Strykowem. 3000 metrów w miarę kwadratowa. Na działce mamy już budynek gdzie mieszczą się 2 garaże i pomieszczenie gospodarcze. Projekt wybraliśmy z firmy Bauherr. Domek będzie parterowy i niewielki (teraz myślę sobie że za mały:) Budujemy w systemie gospodarczym (z wiadomych względów). Ściany już stoją a do końca sierpnia ma być skończony dach. Wybraliśmy dachówkę Ruppceramika kolor miedziana angoba. Teraz zastanawiamy się nad kolorem klinkieru na komin i cokół. Chyba stanie na Saharze ale jeszcze się wahamy. Fachowiec mówi że w tym roku możemy zrobić tez elektrykę i tynki wewnętrzne więc zastanawiamy się nad elektryką. Do wyboru mamy też okna. Głowa mi pęka na samą myśl o tym co nas jeszcze czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 02.08.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 W sierpniu zrobimy stan otwarty. Dachówka już zamówiona:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 02.08.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 I żeby nie było tak gołosłownie parę fotek: http://img843.imageshack.us/img843/8693/img0761jv.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img855.imageshack.us/img855/243/img0762v.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts