salateria 04.07.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Tutaj bardzo chętnie przeczytam jakie macie komentarze do naszego domku. Nie raz będę chciała prosić o radę Za wszelkie uwagi z góry dziękuję. Jestem laikiem jeśli chodzi o budowanie i nie wiem czy "temat" mnie nie przerasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 05.07.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) No to jestem pierwsza - życzę powodzenia w budowaniu:D Jak wam się realizuje projekt z pracowni Bauherr? Ja planuje dopiero budowę - takze Bauherr, dm 05 z małymi zmianami w środku:bye: Edytowane 5 Lipca 2011 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 05.07.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Zapomniałam dodać, że twój projekt z tego co pamietam, realizuje kilku forumowiczów - wpisz w wyszukiwarce bauherr lub bauherr dm24, a znajdziesz wiele informacji na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 05.07.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Muszę poszukać na forum (nowa jestem:) Nasz projekt w środku jest zupełnie zmieniony. Właściwie nie do poznania. Ze zmian to kierownik budowy zalecał wzmocnienia więźby bo domek jest rozłożysty. Muszę mieć moment to powklejam przerobiony rzut domu i zdjęcia. Pytań to mam tyle że nie wiem od czego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 02.08.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Trochę mało przejrzyste to forum. Taka ilość informacji że ciężko coś wyłowić a czasu spędzam przed kompem co nie miara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts