hanka81 09.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) tomek131, co do zmian w mojej 7, to trochę ich było... Na dole: wejście do kotłowni z zewnątrz budynku , wydłużyłam łazienkę kosztem strasznie dużej komunikacji (holl) oraz wydłużyłam ściankę dzielącą kuchnie i salon - kuchnia zabudowana, nie zostawiam otwartej przestrzeni. Zmiany w wielkości i położeniu okien w salonie( w ten sposób wygospodarowałam miejsce na TV - widzę, że zmartwienie wielu mężczyzn;) - a mianowicie - ściana wschodnia salonu- zmiast okien tarasowych wstawiłam okno 150x150 symetryczne względem okna sąsiadującego pokoju, no i drzwi tarasowe na południe dwuskrzydłowe zamaist trzech... zrezygnowałam także z kominka. Na górze wygospodarowałam sobie garderobę - miałam fajnego projektanta, który bardzo dużo mi pomógł doświetliłam klatkę schodową oknem połaciowym to samo w garderobie. Czyli poodasze to: trzy sypialnie, garderoba i lazienka. Dwa mniejsze pokoje na górze mają po jednym oknie 150x150 i tym samym zlikwidowałam balkon. Balkon mam tylko na elewacji wejściowej. Aha, podnoszę też troszkę ściankę kolankową, co by poddasze było bardziej ustawne, no i zlikwidowałam te masywne kolumny wejściowe - strasznie mi się nie podobają... Pozdrawiam. Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez hanka81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 09.04.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 A gdzie budujesz?Jak nie masz nic przeciwko to chętnie bym zobaczył chociaż stan surowy zamknięty ,bo pewnie powstanie on gdzieś w momencie jak ja będę zaczynał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka81 10.04.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Budujemy w świętokrzyskim - Oblęgorek - 17km od Kielc. Czekamy aż zrobi sie ciepło i chcielibyśmy koło maja/czerwca ruszyć - zależnie od tego czy bedzie suche podłoże, bo mamy trochę jeszcze mokry teren. A Ty gdzie zamierzasz budować? Zdecydowałeś się na 7? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 10.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Jakieś 100km od Ciebie w stronę Krakowa.Na 7 tylko wydłużam o metr bo salon mały.Na stronie jego powierzchnię podają aż do schodów.Faktycznie ma chyba 24m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 13.04.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 piotrekdt, jak mozna wiedziec to w jakiej miejscowosci pod dabrowa budujesz?? ja jestem z warszawy ale mam dzialke w Brniku i co roku tam jezdze to bym moze wpadl zobaczyl jak wyglada, a w sierpniu mury juz powinienes miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narcyz01 17.04.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam, buduje dom przy cyprysowej 15 (zdjęcia są ale na innym protalu:) Dom praktycznie bez żadnych zmian tylko okno w kuchni przesunięte bliżej narożnika domu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 17.04.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 to daj jakis namiar na te zdjecia, chetnie obejrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narcyz01 17.04.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 można tu podawać adresy innych portali? hehe extradom tam znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narcyz01 25.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 nowe zdjęcia wrzucone. Parter robi się coraz bardziej "widoczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kim83 26.04.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 narcyz01 masz podniesioną ściankę kolankową? Oglądałam zdjęcia - ładnie domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narcyz01 26.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 kim83 Witaj. ścianka kolankowa normalnej wysokości. Tak jak wspominaliśmy, żadnych większych zmian nie było wprowadzanych. Faktycznie ekipa super, szybko i dobrze robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narcyz01 28.04.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 i wiecha już wisi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narcyz01 30.04.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 i zarys ścianek działowych dół i poddasze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrekdt 04.05.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) fajny zgrabny domek, polecam:rolleyes: Edytowane 9 Lutego 2015 przez piotrekdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_002 07.05.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam! my w przyszłym roku startujemy z Cyprysową 15, teraz papierkowa robota Jesteśmy z łódzkiego (Łask), buduje ktoś w tej okolicy? Chcemy całkowite podpiwniczenie, przeniesienie do piwnicy kotłowni i pralni. W "projektowej" kotłowni wygospodarować dużą szafę wnękową, bo wiatrołap jest dość mały. Myślimy cały czas nad powiększeniem salonu o ten dodatkowy pokój (wtedy nie będzie problemu ani z TV ani z meblami:)). Zawsze marzyła mi się otwarta kuchnia z barkiem i spiżarnią, ale z czegoś będę musiała zrezygnować bo kuchnia jest mało ustawna. Poddasze bez zmian (może zamiast małej łazieneczki, duża garderoba). pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narcyz01 10.06.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam. Jeśli komuś podoba się Dom przy Cyprysowej ale ma do niego uwagi, to może warto zajrzeć do Domu przy Modrzewiowej 11 ? http://www.galeriadomow.pl/projekt/UPB-22011,dom-przy-modrzewiowej-11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 13.06.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 chyba juz rozwiazalem problem malego salonu przy cyprysowej 2bis, oto on:) http://www.studioatrium.pl/projekty-domow/wszystkie-projekty/S-GL-508-Rafaello,577,lustro.html to projekt ktory zainteresowal mnie jako pierwszy i wszystko wskazuje na to ze do niego wroce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 28.06.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ale nuda, nikt z cyprysowej ekipy sie niebuduje?? zadnych zdjec?? piotrekdt zaczales juz budowe bo pod koniec lipca chce wpasc mury obejrzec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha181818 07.07.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dawno mnie tu nie było ale wróciłam się pochwalić ławice naszego domku przy cyprysowej 14 już są zdjęcia dodam niedługo aparat się gdzieś zaplątał przy tym zamieszaniu:) ale miluytko jak już sie patrzy na zarysy domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 07.07.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 czekamy na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts