Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY CYPRYSOWEJ w. 2 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

MichalMwp

No też fajne... Ciekawa jestem efektu i jak Ci idzie to montowanie :) Dawaj znaki.

A ja już rozmawiałam z innym stolarzem (moim sąsiadem), który robił mi dach, balkon itd. Schodki z jesionu z balustradą, pomalowaniem i listwami będę miała za 4500 zł (po Nowym Roku). Ale ktoś inny zrobi mi te białe podstopnice - chłopak od wykończeniówki, więc za to też zapłącę. Nie wiem jeszcze ile;) Zobaczymy, ale myślę, że aż takiego bólu nie będzie....

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 262
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam jesteśmy ze świętokrzyskiego jesteśmy przed kupnem projektu i jesteśmy chyba zdecydowani na dom przy cyprysowej 26. Mieliśmy tyle pomysłów ale w ciągu najbliższego m-ca musimy się już zdecydować czy moglibyśmy zobaczyć czyjąś budowę?? Pozdrawiam Kasia

Witam jesteśmy ze świętokrzyskiego jesteśmy przed kupnem projektu i jesteśmy chyba zdecydowani na dom przy cyprysowej 26. Mieliśmy tyle pomysłów ale w ciągu najbliższego m-ca musimy się już zdecydować czy moglibyśmy zobaczyć czyjąś budowę?? Pozdrawiam Kasia

Ja mam już prawie gotowy 2bis. Większy o 20 metrów a i tak uważam że mały. Malowanie i drzwi zrobiły swoje :)

Jeśli chcesz obejrzeć to zapraszam, jestem z Lublina. Za dwa tygodnie pewnie przeprowadzka. Do tego czasu można oglądać.

Pozdrawiam

MichalM

Witam,

w tym roku zamierzamy budować domek "Przy cyprysowej 19" odwrócony.

Jesteśmy z południowych okolic Warszawy, czy ktoś niedaleko buduje wg tego projektu? Chętnie byśmy obejrzeli i podyskutowali nt. tego projektu:) Bądź podobnego do Naszego.

Tylko z tego co zauważyłem to mało ich jest na rynku...

Pozdrawiam

• 3 weeks później...

Witam wszystkich

W styczniu po złapaniu okienka pogodowego udało się doprowadzić do stanu 0. Projekt przy cyprysowej 8 w wersji pół bliźniaka z małymi korektami. Budujemy w Wieliszewie koło Legionowa.

Aktualnie fundamenty pod kołdrą śnieżną czekają na wiosnę. Jak tak dalej pójdzie pewnie za tydzień ruszymy dalej:)

Mateusz, wprawdzie nie są to południowe okolice Warszawy, ale okolice:)

20140209_134044.jpg

K

• 2 weeks później...
Ja mam już prawie gotowy 2bis. Większy o 20 metrów a i tak uważam że mały. Malowanie i drzwi zrobiły swoje :)

Jeśli chcesz obejrzeć to zapraszam, jestem z Lublina. Za dwa tygodnie pewnie przeprowadzka. Do tego czasu można oglądać.

Pozdrawiam

MichalM

Witam! również jestem z Lublina. Chcemy budować Cyprysową 24. Czy mimo tego, że się wprowadziliście, moglibyśmy zerknąć na Wasz domek? minutka, dwie, dosłownie. Wybór projektu jest to dla nas bardzo trudna decyzja. martwię się w szczególności o wielkość salonu, o wysokość pomieszczeń na dole, a tu jeszcze słyszę o jakiś belkach wystających z sufitu..... nie wiem jak mam to wszystko ogarnąć!!!

Proszę o pomoc! Podam priv: [email protected]

Witam! również jestem z Lublina. Chcemy budować Cyprysową 24. Czy mimo tego, że się wprowadziliście, moglibyśmy zerknąć na Wasz domek? minutka, dwie, dosłownie. Wybór projektu jest to dla nas bardzo trudna decyzja. martwię się w szczególności o wielkość salonu, o wysokość pomieszczeń na dole, a tu jeszcze słyszę o jakiś belkach wystających z sufitu..... nie wiem jak mam to wszystko ogarnąć!!!

Proszę o pomoc! Podam priv: [email protected]

To jest projekt podobny do cyprysowej 8. Belka nie powinna wystawać, a salon można powiększyć o pokój na dole (jeśli ktoś go akurat nie potrzebuje oczywiście). Bezproblemowo w tym celu można przesunąć słup aby był w linii ściany między schodami a tymże pokojem (byłym).

Ja to tak w każdym bądź razie ogarnąłem.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
calif2 jestesmy z Brwinowa pod Warszawą. Myslimy o projekcie cyprysowa 20 lub 26. Na jakim jestes etapie? Czy ewentualnie bedziemy mogli podjechac zobaczyc budowe?

Pozdrawiamy

Beata i Arek

obecny etap: stan surowy otwarty z zamontowaną stolarką z desek calówek:)

jasne, że możecie podjechać. Mail do mnie: [email protected].

• 4 weeks później...
  • 1 month później...