Kmaja 16.12.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 MichalMwp No też fajne... Ciekawa jestem efektu i jak Ci idzie to montowanie Dawaj znaki. A ja już rozmawiałam z innym stolarzem (moim sąsiadem), który robił mi dach, balkon itd. Schodki z jesionu z balustradą, pomalowaniem i listwami będę miała za 4500 zł (po Nowym Roku). Ale ktoś inny zrobi mi te białe podstopnice - chłopak od wykończeniówki, więc za to też zapłącę. Nie wiem jeszcze ile;) Zobaczymy, ale myślę, że aż takiego bólu nie będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekkasia 17.01.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam jesteśmy ze świętokrzyskiego jesteśmy przed kupnem projektu i jesteśmy chyba zdecydowani na dom przy cyprysowej 26. Mieliśmy tyle pomysłów ale w ciągu najbliższego m-ca musimy się już zdecydować czy moglibyśmy zobaczyć czyjąś budowę?? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 17.01.2014 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Moja mozna ale ciut daleko:)EDIT: sorki dopiero zauważyłem że wersja 26 sporo różni się od 27 Edytowane 17 Stycznia 2014 przez adamfcb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichalMwp 18.01.2014 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witam jesteśmy ze świętokrzyskiego jesteśmy przed kupnem projektu i jesteśmy chyba zdecydowani na dom przy cyprysowej 26. Mieliśmy tyle pomysłów ale w ciągu najbliższego m-ca musimy się już zdecydować czy moglibyśmy zobaczyć czyjąś budowę?? Pozdrawiam Kasia Ja mam już prawie gotowy 2bis. Większy o 20 metrów a i tak uważam że mały. Malowanie i drzwi zrobiły swoje Jeśli chcesz obejrzeć to zapraszam, jestem z Lublina. Za dwa tygodnie pewnie przeprowadzka. Do tego czasu można oglądać. Pozdrawiam MichalM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 18.01.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 W sumie 26 od 27 i 2bis różni się tylko wejściem a pomieszczenia są te same, ja mam SSO projekt indywidualny ale coś pomiędzy 2bis a 26:) ze zmniejszonym pokojem na dole. jak by co można wpadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprys2 21.01.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 my też jesteśmy ze świętokrzyskiego i budujemy 2bis w sumie bardzo podobny jeśli macie ochotę to zapraszam do obejrzenia mamy stan surowy zamknięty pllus elektryka. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz Werpachowski 23.01.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam,w tym roku zamierzamy budować domek "Przy cyprysowej 19" odwrócony. Jesteśmy z południowych okolic Warszawy, czy ktoś niedaleko buduje wg tego projektu? Chętnie byśmy obejrzeli i podyskutowali nt. tego projektu:) Bądź podobnego do Naszego. Tylko z tego co zauważyłem to mało ich jest na rynku... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calif2 09.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witam wszystkich W styczniu po złapaniu okienka pogodowego udało się doprowadzić do stanu 0. Projekt przy cyprysowej 8 w wersji pół bliźniaka z małymi korektami. Budujemy w Wieliszewie koło Legionowa. Aktualnie fundamenty pod kołdrą śnieżną czekają na wiosnę. Jak tak dalej pójdzie pewnie za tydzień ruszymy dalej:) Mateusz, wprawdzie nie są to południowe okolice Warszawy, ale okolice:) K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BarbaraN 19.02.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam! czy ktos w okolicach Krakowa buduje dom Przy cyprysowej 14 ??Proszę o kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mincia 23.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Ja mam już prawie gotowy 2bis. Większy o 20 metrów a i tak uważam że mały. Malowanie i drzwi zrobiły swoje Jeśli chcesz obejrzeć to zapraszam, jestem z Lublina. Za dwa tygodnie pewnie przeprowadzka. Do tego czasu można oglądać. Pozdrawiam MichalM Witam! również jestem z Lublina. Chcemy budować Cyprysową 24. Czy mimo tego, że się wprowadziliście, moglibyśmy zerknąć na Wasz domek? minutka, dwie, dosłownie. Wybór projektu jest to dla nas bardzo trudna decyzja. martwię się w szczególności o wielkość salonu, o wysokość pomieszczeń na dole, a tu jeszcze słyszę o jakiś belkach wystających z sufitu..... nie wiem jak mam to wszystko ogarnąć!!! Proszę o pomoc! Podam priv: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calif2 02.03.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam! również jestem z Lublina. Chcemy budować Cyprysową 24. Czy mimo tego, że się wprowadziliście, moglibyśmy zerknąć na Wasz domek? minutka, dwie, dosłownie. Wybór projektu jest to dla nas bardzo trudna decyzja. martwię się w szczególności o wielkość salonu, o wysokość pomieszczeń na dole, a tu jeszcze słyszę o jakiś belkach wystających z sufitu..... nie wiem jak mam to wszystko ogarnąć!!! Proszę o pomoc! Podam priv: [email protected] To jest projekt podobny do cyprysowej 8. Belka nie powinna wystawać, a salon można powiększyć o pokój na dole (jeśli ktoś go akurat nie potrzebuje oczywiście). Bezproblemowo w tym celu można przesunąć słup aby był w linii ściany między schodami a tymże pokojem (byłym). Ja to tak w każdym bądź razie ogarnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
behapiczka 02.03.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam ja buduje pod Mińskiem Mazowieckim to wschodnie okolice Warszawy, mam stan surowy zamknięty+ elektrykę . zapraszam Nasz Cyprysek 23 ale może być też 3 różnią się tylko kierunkiem kalenicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calif2 14.03.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 " To jest pierwsza więźba w tym sezonie" - zdanie to wyraził KierBud, nie mam powodu żeby mu nie wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprys2 25.03.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 witam. Czy ma już ktoś fotki otynkowanego i położonego kolor cypryska?? my sie własnie zastanawiamy jaki kolor tynku zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
behapiczka 25.03.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 (edytowane) nasze cyprysik Edytowane 25 Marca 2014 przez behapiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprys2 26.03.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 behapiczka mam pytanie jak wygląda rozwiązanie w środku bo widzę ze drzwi wejsciowe wypadają tak jak u nas w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ashura6 23.04.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 calif2 jestesmy z Brwinowa pod Warszawą. Myslimy o projekcie cyprysowa 20 lub 26. Na jakim jestes etapie? Czy ewentualnie bedziemy mogli podjechac zobaczyc budowe?PozdrawiamyBeata i Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calif2 23.04.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 calif2 jestesmy z Brwinowa pod Warszawą. Myslimy o projekcie cyprysowa 20 lub 26. Na jakim jestes etapie? Czy ewentualnie bedziemy mogli podjechac zobaczyc budowe? Pozdrawiamy Beata i Arek obecny etap: stan surowy otwarty z zamontowaną stolarką z desek calówek:) jasne, że możecie podjechać. Mail do mnie: [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti2206 21.05.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) , Edytowane 1 Marca 2015 przez arti2206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
behapiczka 24.06.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 przepraszam ale nie było kiedy odpowiedzieć , wejście jest połączone z salonem i holem na klatkę schodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts