jpbrod 27.06.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Witam, czy ktoś może buduje domek przy cyprysowej 36 w mazowieckim, okolice Płońska/Pułtuska/Ciechanowa? kupiliśmy już projekt, ale może ktoś ma już choć kilka ścian postawionych tak żeby można było zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calif2 12.10.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Zycie zamarło w tym wątku, za to na budowie praca wre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
womp 14.10.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Witam, właśnie kupiliśmy projekt domu przy cyprysowej 31, taki sam, jak przy cyprysowej 36, tylko z pojedynczym garażem. Mieszkamy w Modlinie. Co do projektu to chcielibyśmy dokonać kilku zmian, ale nie wiemy czy to dobry pomysł. Czy ewentualnie moglibyśmy obejrzeć Państwa dom i zobaczyć jak on wygląda w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinokio_a 15.10.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Zycie zamarło w tym wątku, za to na budowie praca wre.[ATTACH=CONFIG]284043[/ATTACH] nasz dom przy Cyprysowej 14 wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinokio_a 15.10.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 na ostatnim zdj. pokazałam jakie zmiany na dole chcemy wprowadzić. Zlikwidowany wiatrołap, zmniejszona łazienka na dole, zmniejszona kotłownia (będzie piec gazowy) no i pozostałe zmiany jak na rysunku. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calif2 20.10.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ja bym wiatrołapu nie likwidował. Większa kotłownia może też służyć jako dodatkowy magazyn np na rowery. Ja właśnie stwierdziłem że nie pomieszczę się w garażu a mam dwustanowiskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silia 03.01.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nasz Cyprys w obecnej oprawie tak jak na zdjęciu. Jestesmy na etapie układania łazienki. Jak dla mnie projekt funkcjonalny, przyjemny dla oka. A zadowolenie rosnie wraz z zaawansowaniem prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calif2 04.01.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinokio_a 23.03.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Podtrzymuję temat i wrzucam parę fotek. Parter po zmianach, już któryś z kolei ale chyba ostateczny. Mamy czas na ostateczna decyzję do ok maja/czerwca, tak więc proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda072486 05.07.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Witam,Czy mogłabym prosić o kontakt, jesteśmy z Ciechanowa i zdecydowaliśmy się na dom przy cyprysowej 30, z chęcią byśmy porozmawiać z kimś kto budował podobny dom. Mój e mail [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McBoss 13.09.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Witam. Czy jest ktoś z woj. lubelskiego kto buduje/budował Dom przy Cyprysowej 14?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichalMwp 13.09.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Witam, Czy mogłabym prosić o kontakt, jesteśmy z Ciechanowa i zdecydowaliśmy się na dom przy cyprysowej 30, z chęcią byśmy porozmawiać z kimś kto budował podobny dom. Mój e mail [email protected] Pozdrawiam Jeśli to nie za późno, to ja wybudowałem 12 bis. Podobny. Garaż postawiłem osobno. Chętnie sie wypowiem, mieszkamy już półtora roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi8891 12.01.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam,Posiadam do odsprzedania 4 egzemplarze projektu domu "Przy Cyprysowej 26" (odbicie lustrzane). Cena: 1350zł (kupiono za: 2125zł)Z przykrością zrezygnowałam z budowy tego domu na rzecz zakupu mieszkania, projekty natomiast pozostały i leżą w szafie.Jeśli jesteś zainteresowany kupnem bądź chcesz uzyskać więcej informacji proszę o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]Pozdrawiam,Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 12.01.2016 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam, a ja dla odmiany poszukuję osób które budują/budowały Dom przy Cyprysowej 4 lub 3.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietku 24.03.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Witam wszystkichprzymierzamy się również do Cyprysa wersja 2. Jestem z Nowego Sącza i bardzo chcielibyśmy z żoną zobaczyć jak wygląda ten dom w 'relau'. Jeśli jest ktoś taki i zechciałby się pochwalić to z góry dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMarzena 12.12.2016 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Temat troszkę opadł a szkoda Ale dla ożywienia wrzucę coś może się ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietku 22.12.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 ....zima na karku .... może dlatego...ja dopiero na etapie rysowania... bo jak chciałem miesiąc temu kupić projekt (przy cyprysowej 2) to zrobili promocje na 2750,- a że decyzja musiała zapaść to zdecydowałem ze bedzie rysowane indywidualne (i tak musiał być o 0,5m poszerzony). Pozdrawiam wszystkich budujących/zimujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adborow 30.05.2017 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Witam wszystkich. Widzę że temat niestety zanika. Planujemy z żoną budowę domu przy cyprysowej 15 k2. Mamy zamiar budować się niedaleko Kielc. Widziałem że jest kilka osób ze świętokrzyskiego. Czy byłaby możliwość obejrzeć Państwa domy ewentualnie posłuchać uwag odnośnie budowy i późniejszego użytkowania? W sumie wszystkie cytryny są dość podobne a chodzi nam głównie o rozmiar salonu (planujemy połączyć go z pokojem) i kuchni bo nie wiemy czy jest ustawna czy przypadkiem nie jest za mała. Mój mail [email protected] za wszelki kontakt i wskazówki z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_lyczak23 06.06.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Witam, planujemy budowę domu "przy cyprysowej 4" ale przed kupieniem projektu chcielibyśmy zobaczyć realizację tego projektu lub podobnego. Czy ktoś z Was budował/uje dom w okolicach Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietku 07.06.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Witam, planujemy budowę domu "przy cyprysowej 4" ale przed kupieniem projektu chcielibyśmy zobaczyć realizację tego projektu lub podobnego. Czy ktoś z Was budował/uje dom w okolicach Krakowa? ja właśnie zacząłem.... ale jeszcze nic wiele nie widać dopiero fundament 'sie robi' ale jak chcesz to zapraszam masz z KRK niedaleko.... jak narazie wydaje sie malisi...... heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts