Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM PRZY CYPRYSOWEJ w. 2 pracownia GALERIA DOMÓW

Recommended Posts

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 262
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, właśnie kupiliśmy projekt domu przy cyprysowej 31, taki sam, jak przy cyprysowej 36, tylko z pojedynczym garażem. Mieszkamy w Modlinie. Co do projektu to chcielibyśmy dokonać kilku zmian, ale nie wiemy czy to dobry pomysł. Czy ewentualnie moglibyśmy obejrzeć Państwa dom i zobaczyć jak on wygląda w rzeczywistości?

• 2 months później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...
  • 2 months później...
Witam,

Czy mogłabym prosić o kontakt, jesteśmy z Ciechanowa i zdecydowaliśmy się na dom przy cyprysowej 30, z chęcią byśmy porozmawiać z kimś kto budował podobny dom.

Mój e mail

[email protected]

Pozdrawiam

Jeśli to nie za późno, to ja wybudowałem 12 bis. Podobny. Garaż postawiłem osobno.

Chętnie sie wypowiem, mieszkamy już półtora roku.

• 3 months później...

Witam,

Posiadam do odsprzedania 4 egzemplarze projektu domu "Przy Cyprysowej 26" (odbicie lustrzane). Cena: 1350zł (kupiono za: 2125zł)

Z przykrością zrezygnowałam z budowy tego domu na rzecz zakupu mieszkania, projekty natomiast pozostały i leżą w szafie.

Jeśli jesteś zainteresowany kupnem bądź chcesz uzyskać więcej informacji proszę o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]

Pozdrawiam,

Monika

• 2 months później...
  • 8 months później...
  • 2 weeks później...

....zima na karku .... może dlatego...

ja dopiero na etapie rysowania... bo jak chciałem miesiąc temu kupić projekt (przy cyprysowej 2) to zrobili promocje na 2750,- a że decyzja musiała zapaść to zdecydowałem ze bedzie rysowane indywidualne (i tak musiał być o 0,5m poszerzony).

Pozdrawiam wszystkich budujących/zimujących

• 5 months później...
Witam wszystkich. Widzę że temat niestety zanika. Planujemy z żoną budowę domu przy cyprysowej 15 k2. Mamy zamiar budować się niedaleko Kielc. Widziałem że jest kilka osób ze świętokrzyskiego. Czy byłaby możliwość obejrzeć Państwa domy ewentualnie posłuchać uwag odnośnie budowy i późniejszego użytkowania? W sumie wszystkie cytryny są dość podobne a chodzi nam głównie o rozmiar salonu (planujemy połączyć go z pokojem) i kuchni bo nie wiemy czy jest ustawna czy przypadkiem nie jest za mała. Mój mail [email protected] za wszelki kontakt i wskazówki z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam, planujemy budowę domu "przy cyprysowej 4" ale przed kupieniem projektu chcielibyśmy zobaczyć realizację tego projektu lub podobnego. Czy ktoś z Was budował/uje dom w okolicach Krakowa?

ja właśnie zacząłem.... ale jeszcze nic wiele nie widać dopiero fundament 'sie robi' ale jak chcesz to zapraszam masz z KRK niedaleko....

jak narazie wydaje sie malisi...... heheh