MKolcia 05.07.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 WitamIle należy dopłacić Wykonawcy za zmianę stropu teriva na żelbetonowy. W projekcie była teriva. Oczywiście przedłuży się czas pracy i czas schnięcia stropu. Nie wiem jak rozliczyć robociznę, bo są to przecież prace zamienne i dodatkowe czynności.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 05.07.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ja nie dopłacałem nic. mojemu było wszystko jedno co robi, nawet twierdził, że woli wykonywać lany. jedyne komu zapłaciłem dodatkowo to konstruktor który zrobił projekt zastępczy stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 05.07.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 przy stropie 17x12,5m policzono u mnie 2tys za dopłatę do monolitycznego. Możesz wrzucić swoje zlecenie (wykonanie stropu) na szukajfachowca.pl albo oferia.pl i poprosić o dwa warianty wyceny - będziesz miał dobre porównanie praktycznie bez wysiłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanker 05.07.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Witam Ile należy dopłacić Wykonawcy za zmianę stropu teriva na żelbetonowy. W projekcie była teriva. Oczywiście przedłuży się czas pracy i czas schnięcia stropu. Nie wiem jak rozliczyć robociznę, bo są to przecież prace zamienne i dodatkowe czynności. Pozdrawiam Roznica taka, terive to sobie moglas polozyc z mezem a zelbet to bedzie robila juz grupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts