radam5 05.07.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Noszę się z zamiarem wycięcia okienka do łazienki. Nie wiem tylko jako to zrobić aby było dobrze i bezpiecznie?Poniżej rzut i zaznaczone elementy. Górnego okienka nie ma (skreślone), na żółto zaznaczyłem okno które jest obecnie (na klatce schodowej). Natomiast na czerwono narysowałem okno które chciałbym żeby było. Ściana, w której chcę wyciąć okno to, od zewnątrz ocieplenie styropian (10cm) pół pustaka-styropian(5cm)-cały pustak.Zatrudnić fachowca, który zajmuje się ogólnie budowlanką i wykończeniem czy może udać się do firmy, która montuje okna i z nimi pogadać? http://images8.fotosik.pl/2259/4d8915f4221e7718m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 05.07.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 potrzebny Ci będzie przede wszystkim projekt, a następnie pozwolenie na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts