maggs1 05.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 WitamNiestety po załatwieniu wszystkich formalności, łącznie z uzyskaniem pozwolenia na budowę, jesteśmy zmuszeni wybrać zupełnie inny projekt domu. Musi być parterowy (bez schodów), poprzedni był z poddaszem użytkowym. Powodem zmiany jest choroba dziecka.Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że poniesiemy dodatkowe koszty, np. zakup nowego projektu, jego adaptacja i ewentualne zmiany, ale też chcielibyśmy zbędnych kosztów uniknąć. Mam pytanie, czy się da? Czy za wszystko musimy zapłacić jeszcze raz? Mam na myśli projekty przyłączy (zmianą będzie jedynie przesunięcie przyłączy o ok. 2 metry), projekt zagospodarowania działki, mapę dla celów projektowych (była robiona w sierpniu 2010). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 05.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 maggs1 nie nas sie pytaj, tylko idz tam skad otrzymalas zezwolenie. Moze pojda Ci na reke, ale o ile wiem trzeba zmienic decyzje zezwalajaca na budowe, wiec moze bedzie taniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts